iPhone 6 cover – top 10

Vil du gerne slippe for skader på din iPhone eller gider du bare ikke at din iPhone ligner alle de andre, så tag et kig på vores top 10 liste over iPhone 6 covers.

Der er mange forskellige grunde til at købe et iPhone cover, de fleste køber det dog for beskyttelsen. Dette er også en rigtig god idé da de fleste covers sænker chancen for at få en skade på din iPhone med mere end 50%. Dette er ret væsentligt, især på iPhone 6 fordi det koster spidsen af en jetjager at få den repareret.

Der er også mange som køber et cover fordi det kan være praktisk hvis coveret evt. har en kort. Vi har lavet en liste med en god blandning af covers som vi har vurderet ud fra pris, design og funktionalitet. Dette er blevet til en top 10 liste.

Vigtig info: Vi har kun valgt covers fra gode og service mindede webshops

Se også covers til iPad air 

iPhone 6 covers top 10:

1. Diskret og beskyttende

Et smart cover der beskytter din iPhone uden at få den bliver til en kæmpe klods i lommen. Coveret er gennemsigtet hvilket gør at du stadig kan se iPhone 6 lækre design. En genial løsning hvis man kan lide designet på iPhone 6, men samtidig ønsker bedre beskyttelse.

iPhone 6 cover

Coveret koster kun 169 kr. Køb det her

 

 2. En kombination et hardcase cover og et gummi cover

Den utrolig robuste og stilrene cover er 2 delt. Det vil sige at den en del af coveret er lavet i hård plastik og den anden del af coveret er lavet af silikone. Dette betyder dette cover er utrolig beskyttende over for din iPhone 6, hvilket også er grunden til at især mange håndværkere vælger netop denne model.

I shock defender

Kan købes for 159 kr.

 

3. En klassiker

Dette sorte cover er utrolig diskret, hvilket gør at man stort set ikke ligger mærke til coveret. Selvom man ikke ligger specielt meget mærke til coveret så beskytter det stadig din iPhone mod slag og ridser. Coveret er lavet i carbon og findes i flere forskellige farver.

Hardcover

Du finder coveret her – Pris 149 kr.

 

4. Gummi cover med kortholder

Da mange mennesker stort set ikke betaler med kontanter mere er det blevet utrolig populært at købe et cover med kortholder, da en pung for de mange mennesker er blevet overflødig. Vi har valgt dette cover fordi kortholder er placeret på bagsiden af coveret hvilket betyder at man stort set ikke ligger mærke til at det er der, til forskel for nogle af de andre covers.

iPhone cover kortholder

Du finder coveret her – Pris 189 kr. 

 

5. Cover med indbygget pung

Dette cover er en smule mere rummeligt end coveret ovenover, samtidig er det også en smule mere elegant. Coveret har flere lommer til forskellige kort og har også plads til pengesedler.

 

Find de smarte cover her – Pris 219 kr.

Flip case

6. Det perfekte håndværker cover

Dette cover er ikke blot beskytter i blot din iPhone mod stød, ridser og slag, nej det er også vandtæt helt ned til 6 meter. Coveret er total forseglet hvilket gør selv helt små støv partikler bliver holdt ude. Coveret er dog stadig fuldt funktionelt, da skærmen er dækket af silikonemembran og der er lavet en perfekt udskæring ved kameraret. Et must have som håndværker.

Håndværker cover

Købet dette robuste cover for kun 229 kr.

 

7 . Flip cover i læder med indbygget pung

Dette stilrene læder cover, er perfekt til business mænd og kvinder. Coveret er produceret i ægte læder og giver har et utrolig stilet look. Coveret er samtidig meget beskyttende og sørger for at din iPhone stort set undgår skader.

apple-iphone Krussel

Køb dette cover her – Pris 239 kr.

 

8. Slim view cover

Dette slim view cover med transperant bagside giver dig mulighed for at holde øje med tiden på din iPhone uden at blive forstyrret af notifikationer. Samtidig har du mulighed for at anvende alle knapper på iPhonen uden at tage coveret af.

Slim view

Coveret kan købes her – Pris 139 kr.

 

9. Læder cover med magnet lås

Dette cover er produceret i PU læder og har en magnetlås samt plads til 2 kreditkort på indersiden af coveret. Din iPhone sidder fast i et gummi cover inden under lædercoveret. Dette er med til at sikre din iPhone maksimal beskyttelse.

Magnet cover

Du kan købe coveret på denne side – Prisen er 199kr.

 

10. En diskret bumber

Endnu et cover som stort set kun har den funktion at sørge for dit cover ikke går i stykker. Denne smarte bumper har dog en farverig silikonekant som pifter coveret en smule op.

iPhone bumper

Denne model fåes i flere farver – Pris 139 kr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.