Se iPhoneluppens top 10 over iPad covers

Se iPhoneluppens top 10 over iPad covers

Står du og mangler et cover til din iPad, så er du kommet til det rette sted. Vi har her lavet en top 10 over de fedeste iPad covers. Der findes efterhånden rigtig mange forskellige iPad covers, som hver især har forskellig funktionalitet. Nogle covers udmærker sig ved at være mere tekniske, hvor andre blot er ren beskyttelse eller design. I denne artikel har vi samlet vores bud på de 10 fedeste og mest brugbare iPad covers vi har kunne finde. Det skal dog siges, at vi ikke selv har testet alle covers.

Læs om de 3 bedste iPad air covers her

Så om de alle virker lige godt eller efter hensigten, kan vi desværre ikke være helt sikre på, men er du på udkig efter et nyt iPad cover eller ønsker du bare at dekorere din iPad en smule, så tjek denne liste:

1) InCase Nylon Portfolio

Smart cover/sleeve der beskytter hele din iPad, dette cover har en indbygget stander, hvilket gør at din iPad kan justeres og stå på mange forskellige måder.

 

InCase Nylon iPad Cover

InCase Nylon coveret koster 549,- og kan købes hos iPhoneGadget.dk

2) iPad Smart Cover – Sort læder

Populært iPad cover i læder som klippes på med magnet, og som beskytter skærmen på din iPad.

ipad-smart-cover-laeder

Dette Smart Cover kan købes for 149,25,- hos RandomShop.dk


3) Snap-on Defender Case Cover med stativ

Dette cover beskytter din iPad på alle leder og kanter, og samtidig har det et indbygget stativ så din iPad kan stå, hvis du fx ser film eller billeder.

Snap-on Defender Case Cover med stativ

Snap-on Defender Casen kan købes for 399,- hos iMania.dk


4) OtterBox Defender Case

Dette cover er også kendt som et håndværker-cover, da det beskytter din iPad på alle leder og kanter. Coveret er fremstillet af hård kvalitetsplast på ydersiden, og har silikone inden i, så der ikke sker din iPad noget.

OtterBox Defender Case

OtterBox Defender kan købes for 689,- hos GearSpot.dk


5) Aryca Waterproof

Vandtæt iPad cover, perfekt til brug på stranden eller ved poolen. Coveret er vandtæt ned til 5 meter.

Aryca Waterproof

Aryca coveret kan købes for 799,- hos iPhoneGadget.dk


6) Curve

Er et højkvalitets gummicover, hvor der er tilføjet en smule almindeligt gummi for at give hårdheden. Beskytter alle leder og kanter.

Curve iPad cover

Curve kan købes for 219,- hos iPhoneGadget.dk


7) TASKE MED BLUETOOTH TASTATUR

Vi ville vælge dette etui som er fremstillet i kunstlæder, og som samtidig indeholder et dansk tastatur til din iPad. Perfekt til dig der ønsker at bruge din iPad til noter og lignende.

Taske med Bluetooth tastatur

Etui’et med tastatur kan købes for 899,- hos iPhoneGadget.dk


8) InCase Book Jacket Select

Dette cover er fremstillet i kvalitets kunstlæder, og beskytter din iPad fuldt ud. Coveret kan åbnes så din iPad samtidig kan stå.

InCase Book Jacket Select iPad Cover

InCase Book coveret koster 529,- og kan købes hos iPhoneGadget.dk


9) Belkin Cinema Stribe

Perfekt omslag til din iPad, der samtidig giver dig den mest optimale arbejdsstilling, da du kan indstille vinklen på din iPad som det passer dig.

Belkin Cinema Stribe iPad Cover

Cinema Stribe coveret kan købes for 299,- hos iPhoneGadget.dk


10) Vogels Multi Pack

Dette cover beskytter din iPad en smule og samtidig medfølger der væg-, bord- og bilbeslag, så du kan hænge din iPad præcis hvor det passer dig.

Vogels Multi Pack iPad Cover og beslag

Multi coveret kan købes for 1019,- hos iPhoneGadget.dk

Mange muligheder indenfor covers til din iPad

Som du kan se har nogle af de 10 iPad covers samme funktionalitet, hvor andre af dem har haft mere fokus på beskyttelse og udseende. Der er med andre ord et cover til enhver smag. Der findes selvfølgelig mange andre iPad covers, nogle mere kreative og funktionelle end andre, men er du på udkig efter et nogenlunde standard cover uden alt for meget sniksnak, så er et af disse 10 covers/etuier værd at overveje. Sidder du nu og tænker på om der findes et cover, etui eller taske til en bestemt beskæftigelse så er det bestemt ikke usandsynligt. Der laves stort set covers der kan klare alle tænkelige situationer, så spørg endelig løs hvis du har brug for vores hjælp til at finde det perfekte cover til din iPad eller iPhone. Se også vores top 10 liste over iPhone 5 covers her. Hvilket iPad cover ville du vælge?

One thought on “Se iPhoneluppens top 10 over iPad covers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.