Om os

Holdet bag iPhoneLuppen.dk har stået bag andre successfulde forbrugerportaler, hvor bl.a. BredbaandsLuppen.dk er den mest kendte.

iPhoneLuppen.dk har eksisteret siden foråret 2012 og ejes idag af Casper Christiansen.

Dagligt opdaterede prisoversigter

Vi sørger dagligt for at holde vores prislister opdaterede, men da vi er en 100% uafhængig hjemmeside får vi ikke besked fra teleselskaberne ved pludselige ændringer i priserne, og derfor kan priserne glippe engang imellem.

Vi kan derfor ikke stå til ansvar for priser eller anden ukorrekt information skrevet på iPhoneLuppen.dk. Vi bestræber os selvfølgelig efter at bringe de aktuelle priser og information.

Har du fundet en fejl eller en pris der ikke er blevet opdateret, må du meget gerne kontakte os på mark@stabilokonomi.dk eller via kontaktformularen nederst på siden, så vi kan få det rettet hurtigst muligt.

Hvordan finansieres iPhoneLuppen.dk?

iPhoneLuppen.dk er reklamefinansieret. Vi får en kommission hver gang du finder et abonnement og bestiller det efter du klikker videre til et teleselskab.

Kommissionerne på salg af iPhones varierer fra 400 til 560 kr. Forskellen fra teleselskab til teleselskab er derfor ikke voldsom, og vores prisoversigter bærer ikke præg af disse forskelle i kommission.

Det er ikke muligt at købe reklamebannere eller andre forstyrrende reklameblokke på iPhoneLuppen.dk

Hvilke cookies og tracking systemer bruger iPhoneLuppen.dk?

iPhoneLuppen.dk gør brug af cookies fra bl.a. Google, CrazyEgg, Qualaroo og potentielt andre tracking systemer vi bruger fra tid til anden.

Hvad gør iPhoneLuppen anderledes?

Vores mål med iPhoneLuppen.dk er, at vi kan henvise venner og familie til denne side, når de har spørgsmål indenfor iPhones. For at vi kan henvise venner og familie, så kræver det, at hjemmesiden er gennemarbejdet og opfylder alle krav en almindelig og advanceret forbruger måtte have.

Vi ønsker din feedback!

Vi ønsker at høre hvad vi kan gøre for at gøre iPhoneLuppen.dk endnu bedre end den er i dag. iPhoneLuppen.dk blev bygget på brugerudtalelser, samt brugertests og din feedback er uvurderlig for os.

Skriv gerne til os igennem vores kontaktformular

 

Markedsføringsloven - Stopspam.dk
plastik nej tak

7 thoughts on “Om os”

 1. Min iphone 5s. slukker samtale? Jeg kan være midt i en samtale ,og pludselig slukker samtalen, kan ringe op igen, snakke igen. Men måske næste gang jeg snakker, sker det igen????

  1. Hej! Der kan ske den fejl, at telefonen ikke registrere at dit øre er på skærmen, og trykker på forskellige knapper. Bl.a “læg på” knappen.

 2. Internetdeling mellem min Iphone6 og min Ipad forsvinder, når der ikke længere er forbrug på Ipadden, så går det hele i dvale, og jeg må starte igen i indstillinger på Ipadden og trykke flueben i Iphone under wifi – på Ipadden.
  Hvis jeg derimod streamer TV eller film på Ipadden, fortsætter forbindelsen fra Iphone til Ipad, så længe der streames.

 3. Jeg har været så uheldig at komme til at opdatere min iphone 5 til IOS 10, uden at have sikkerhedskopieret min tlf. (gosh), da jeg midlertidigt havde slået den fra pga manglende plads i Icloud. Jeg har nu mistet mine fotos siden juli måned.

  Er der bare en lille chance for, at man kan finde billederne frem igen efter at opdateringen er gennemført? Findes der software, der kan rode rundt inde i min tlf. for at finde dem frem?

  Jeg håber at høre fra jer.

 4. Indgående samtaler går direkte på tlfsvaren, så jeg kan ikke høre den ringer?? Hvad kan der være galt ?
  Vh 😊

 5. Hej alle.

  Jeg vil gerne have overført alle mine fotos og videoer fra min iPhone til min computer. Der sker dog det, at når jeg tilslutter iPhonen til computeren … så vises der kun fotos fra år 2016 og 2017 … men ikke de fotos, som også ligger på telefonen … nemlig fra år 2014 og 2015. Der vises også et foto på computeren, som jeg ikke længere kan finde på telefonen.

  Nogen der har en ide´om, hvad der foregår?

 6. Hej Jeg har en Iphone 4S og den nyeste version af IOS er 9.3.5. Er dette korrekt? Jeg har en arb.mobil Iphone SE, som lige er opdateret med en version 10.3.2. Hvordan kan det være at min Iphone 4S kommer og siger at den er opdateret med nyeste software? Er den 4S’eren bare for gammel 🙂

  Vh. Maj

Leave a Reply

Your email address will not be published.