Hjælp

iphone-hjaelp

Få svar på dine spørgsmål

Du kan her få svar på ethvert iPhone spørgsmål her på siden. Vi svarer hverdag på minimum et spørgsmål, så skriv dit spørgsmål i formularen nedenunder og få besvaret netop dit spørgsmål.

Vær sikker på du ser svaret

Alle besvarelserne bliver lagt ud på vores blog, men vil du sikre dig at du ser vores svar til dit spørgsmål, så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at sætte hak nederst på siden.

Over 1000 iPhone ejere har stillet deres spørgsmål og fået  svar indtil videre – helt gratis.

1,231 thoughts on “Hjælp”

 1. Hejsa.

  Man kan jo kun have et itunes synkroniseret til sin Iphone.
  Hvis jeg nu gerne vil skifte til itunes på en anden computer, hvordan gør jeg det uden at miste alt mit musik??

  1. Hej Kasper,

   Det kræver at du flytter alt din musik over i den anden iTunes da du ellers vil miste alle dine ting.
   Så først skal du gemme alle dine filer, har du alt hvad du skal bruge på din telefon kan programmet iExplorer anbefales.

   Mvh.
   Christian

  2. Halløj
   Øhm jeg har et lille problem angående lyden fra min mobil. Når jeg trykker knappen som fjerner ringetoner ned, viser det sig at den ikke gør, ved hvad årsagen er eller er det noget som skal fikses? 🙂

   1. Hmm det lyder som et problem som du må tage til en mekaniker eller hvem der nu fikser iphones. Jeg tror lyd knappen er lidt i stykker.

  1. Hej Tonny,

   Det kommer an på om din iPhone er simlåst, er den ikke simlåst burde du godt kunne aktivere den, men er den simlåst skal du kontakte Tele2 og få dem til at låse den op.
   Dette kan de gøre ved hjælp af IMEI nummeret.

   Mvh.
   Christian

 2. Hej,
  Jeg har en Iphone 4S med iOS 6.0.1.

  Mit problem opstår nogle gange ved udgående opkald, hvor personen ikke kan høre hvad jeg siger, imens jeg godt kan høre dem.

  Hvis jeg ligger på og ringer op igen, er der ingen problemer.

  Hvad kan fejlen være?

  1. Hej Jesper,

   Umiddelbart har jeg ikke hørt om dette problem før, men er du sikker på at du ikke kommer til at trykke på “lydløs” funktionen på skærmen når du snakker? dette har jeg selv prøvet et par gange.

   Ellers så prøv at lav en hard reset ved at holde home og sluk inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen, måske det hjælper?

   Mvh.
   Christian

   1. Den med ”lydløs” knappen har jeg ikke været opmærksom på… Og det kan meget vel være problemet.

    Jeg prøver ad 🙂

    Tak for hurtig respons!

  1. Hej Esben,

   Umiddelbart er der ikke en begrænsning, det kommer helt an på hvor meget plads du har tilbage, så i princippet kan du optage til du ikke har mere plads på telefonen.

   Mvh.
   Christian

 3. Jeg fik min tlf til at glemme hjemmenetværket da jeg havde nogle problemer med det, nu kan jeg så ikke få den til at huske det igen, hver gang jeg logger på det går der ikke ret lang tid før end at den så logger af og går på tlf. netværket.

    1. Jeg havde et lignende problem. Hvis du ikke har sendt den ind endnu, så prøv at slå “Ask to Join Networks” fra inde i WiFi indstillingerne.

     Lad det stå sådan i en times tid mens du surfer og prøv så at slå det til igen. Det hjalp mig med et lignende problem.

     Mvh. Andreas

 4. Hej. Min iPhone spørger om adgangskode inde på min email. Det er noget den begyndte med for et par dage siden. Hvad kan være årsagen til det?

    1. Har nu slettet mine mail konto’s fra min Tlf og oprettet dem igen, og det blev succes’s så stoppede den med at spørge efter de koder.

 5. Hej.
  Problemer med iMessage på min iPhone jeg kan ikke se mit nummer mere kun mail,
  Men min kones nummer istedet for, og hvis vi ringer til en ny enhed i huset for eksempel min datter så tilføjer den hendes email. også bruger min også hendes fatter det ikke skal man have appleid for hver enhed for at det ikke driller.

  1. Hej Jesper,

   Prøv at vælg Indstillinger -> Beskeder -> Her går jeg ud fra iMessage er slået til under send og modtag kan du fjerne fluebenet fra mailen og tilføje det til telefonnummeret, står der ikke et telefonnummer kan du tilføje det selv, husk +45 foran.

   Mvh.
   Christian

 6. Hej
  Jeg har en Iphone 4, og er ret tilfreds med den. MEN ! Når den er på Wi-Fi har den meget svært ved at finde netværk, eller rettere den kan slet ike finde dem. Kan jeg på nogen måde booste den, så den kan modtage bedre ? .

  Kim

  1. Hej Kim,

   Jeg kender desværre ikke til en metode så du kan booste signalet, men har du bumper eller cover kan du prøve at tage det af og se om det hjælper.

   Prøv også at nulstil alle netværksindstillinger, dette kan muligvis også hjælpe: Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle netværksindstillinger.

   Mvh.
   Christian

 7. Når jeg vil opsætte mit apple id på min nye iphone 5 skriver den at jeg under indstillinger-safari-accepter cookies: skal anvende fra besøgte. selv om jeg har gjort dette siger den stadigvæk at jeg skal skifte om til denne indstilling, selv om den egentlig er ændret under indstillinger.. hvad gør jeg galt??

  1. Hej Jesper,

   Prøv at tilslutte din iPhone til din computer og synkronisér den. Det løser nogle gange sådan nogle problemer.

   Hvis det ikke virker, så skriv igen og min kollega vil dykke nærmere ned i dit problem.

   Mvh. Andreas

 8. Jeg har tracket min ven’ s ipad han er i Thailand via find iphone og så trykkede jeg på afspil en lyd og nu siger han at ipad’en er låst og han ikke kan komme ind i nogle ting på ipad’en hvad gør vi
  På forhånd tak for hjælpen
  Andre von Wowern

  1. Hej Andre,

   Det lyder underligt at den er låst, i så fald burde det nemlig bare være hans “normale” kode han skal indtaste for at låse den op.
   Evt. kan han prøve at logge ind på iCloud.com og vælge find min iPhone, her kan han måske se om den står til at være låst og i så fald fjerne låsen.

   Ellers så skal han prøve at tilslutte den til en computer og se om iTunes siger at den er låst eller lignende og i så fald følge vejledningen på skærmen til at låse den op.

   Mvh.
   Christian

 9. Hvordan får jeg min iphone 4’s og iPad 2 til at tage kontakter efter fornavn og ikke efternavn? På forhånd tak

  1. Hej Jannick,

   Går du ind i “Indstillinger” og så “Mail, Contacts, Calendars”, så kan du vælge Display Order og Sort Order. Her kan du vælge om du vil have fornavn eller efternavn først.

   Beklager de engelske betegnelser, men min menu er sat til engelsk 🙂

   Mvh. Andreas

 10. Hej med jer. Jeg har skiftet lcd skærmen og selve skærmen på min iPhone 3GS, men nu virker touchen ikke i nederste højre side, hvad skal jeg gøre?

  Mvh Benjamin

  1. Hej Benjamin,

   Jeg vil anbefale, at du får en professionel til at kigge på din skærm reparation. Dette gælder både for hvis du selv har skiftet og hvis der er en anden “reparatør” der har skiftet din skærm.

   Har du selv skiftet din skærm og har mod på at prøve igen, så foreslår jeg, at du prøver at gøre det hele igen. Det kan bare være, at du har skruet en af skruerne for meget. I andet tilfælde kan det også være din nye LCD iphone skærm, der er defekt.

   Mvh. Andreas

 11. Jeg har en bekendt der ved et uheld har fjernet tastaturet på hendes iphone 4’S og kan nu ikke få det frem igen? Og kan dermed heller ikke skrive SMS? Hvordan får vi tastaturet frem igen??

  1. Hej Maja,

   Umiddelbart burde hun ikke kunne fjerne tastaturet helt, prøv at få hende til at gøre følgende:
   1. Nulstil hjemmeskærms layout
   Dette gør du under indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Hjemmeskærms layout

   2. Hard reset
   Hvis ovenstående ikke virker så prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd den igen.

   Mvh.
   Christian

 12. Hej 🙂

  Jeg har 105 videofilm optaget på min iPhone. Desværre bliver de fleste vist liggende efter jeg har lagt dem ind på min almindelige computer (ikke Mac). Har i et godt, nemt og helst gratis råd til hvordan jeg vende dem?? Man bliver helt skæv i nakken af at se dem liggende? Jeg ved man kan vende alm film i Windows movie maker, men den kan ikke vise film optaget på iPhone???? Hjælp hjælp hjælp!!! 🙂

  Mvh Louise

 13. Hej
  Jeg har skiftet skærm på min iPhone 4’s og nu når jeg tænder den skriver den bare søger op i venstre hjørne. Den vil ikke læse sim kortet.

  1. Hej Claus,

   Har du prøvet at tage simkortet ud og ind nogle gange for at se om den så registrer noget?
   Prøv evt. at skil telefonen ad igen og se om der er gået noget galt under vejs eller om den virker hvis du skiller den, du kan jo godt starte den selvom telefonen ikke er samlet helt.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian
    tak for svaret, men den skulle bare yur forbi itunes så virkede det.. mærkeligt

    mvh Claus

    1. Hej,
     Har et problem med når jeg trykker knappen som fjerne ringetone ned, viser det sig den ikke gør det og der stadig kommer lyd fra min mobil, ved du hvad årsagen kunne være?

 14. Hej
  har lige solgt en iphone. Nu har køber lige ringet og spurgt til om den er simlåst. Men det mener jeg ikke da den har virket med CBB, Telenor og TDC.
  han siger den kommer frem med at der ikke er forbindelse til aktiveringsserveren.

  Hvad betyder det??

  Jeg slettede alt mit i den og gendannede den inden salget. Er der tale om opdateringer den har mistet og skal have for at køre???

 15. Hej.
  Min datter har lige arvet min Iphone 4, da jeg har fået en 5…har bestilt mikrosim ved hendes mobilselskab( hapiimobil), hvor der godt nok ikke er data på hendes abonnement, men burde kunne virke da hun kun må bruge data derhjemme.
  Har genskabt, nulstillet og genskabt med det gamle kort og alligevel vil den ikke modtage kortet..der står ingen service, ligemeget hvad jeg gør…har ligeledes låst tlf op, stadig uden held…???…har nu en datter uden tlf, da det gamle kort self er lukket, da jeg aktiverede det nye??. Vh Carina

  1. Hej Carina,

   Nu siger du godt nok at du har låst telefonen op, men hvordan? Har du kontaktet teleselskabet hvor telefonen blev købt i sin tid?
   Hvis ikke så kunne det tyde på at telefonen er simlåst og så skal du nemlig kontakte teleselskabet og få dem til at låse den op.

   Mvh.
   Christian

 16. Søger hurtigst en der kan gendanne en slettet sms korrespondance fra iPhone 4 version 6.0.1. – selvfølgelig mod ordentlig betaling.
  Korrespondancen fandt selvfølgelig sted efter sidste back up og inden nye backup.

  1. Hej,

   Umiddelbart er det desværre ikke noget vi kan hjælpe med, her skal du have fat på firmaer der er specialiseret inden for dette område.
   Du kan evt. prøve at søge efter “iphone data gendannelse” så vil du få en del firmaer frem du kan prøve at konatkte.

   Mvh.
   Christian

 17. Min indtalte Memo er forsvundet fra min iPhone, efter jeg satte den til at synkronisere med iTunes på min Mac (hvor jeg under “Musik” havde trykket “Inkluder indtalte memoer”.
  Den ligger heller ikke på computeren.

  Det er et kæmpe problem, da det er en lydfil med et interview, der skal bruges (og vedlægges!) i et eksamensprojekt.

  Jeg har før lagt den over på min Mac – uden problemer – og på nøjagtig samme måde. Siden da har jeg genoprettet hele mit iTunes-bibliotek, og derfor var filen selvfølgelig forsvundet fra iTunes, men åbenbart også fra min Dropbox!

  Jeg håber, I kan hjælpe mig med at få min fil tilbage!

  M.v.h. Charlotte

  1. Hej Charlotte,

   Umiddelbart tror jeg desværre ikke du kan få den tilbage, dog er der et lille håb hvis du har en tidligere sikkerhedskopi enten lavet via iTuens eller også via iCloud?
   I så fald kan du prøve at vælge indstillinger -> generelt -> nulstil -> slet alt indhold og indstillinger, her sletter den alt på din iPhone og når den starter op igen kan du vælge at indlæse sikkerhedskopi fra iTunes eller iCloud.

   Måske det virker? ellers tror jeg desværre ikke der er så meget at gøre, nu hvor filen er væk fra både din computer og iPhone.

   Mvh.
   Christian

   1. Det ikke så meget KALDENAVN. Det ved jeg godt hvordan man skifter. Jeg snakker mere om selve navnet på Gamecenter :/ ved ikke om du forstår mig …

    1. Hej igen,

     Du kan ikke ændre navnet på selve appen Game Center, men derimod kan du fx flytte Game Center ind i en mappe og give selve mappen et andet navn.
     Dette gør du ved at holde fingeren nede på appen til den ryster, herefter flytter du den oven i en anden app og så vil der blive dannet en mappe.

     Mvh.
     Christian

     1. Orgg .. Det hellere ikke Appen jeg snaller om :/ det mig der ikke kan fortælle det ordenligt. Sorry. Kan forklar det sådan her: på Gamecenter hedder jeg ILKNUR GOK, ved ikke hvordan jeg er kommet fra til det. Og det vil jeg gerne skifte, så det lyder sådan her Ilknur Yildiz. Det ikke Kaldenavn jeg snakker om , det mit eget navn jeg snakker om. ? Håber det bedre til at forstå

     2. Hej igen,

      I så fald er det måske under din konto og i stedet for kaldenavn så prøv at vælg “rediger kontooplysninger” her inde kan du ændre fornavn og efternavn.
      Måske er det dette navn du tænker på? 🙂

      Mvh.
      Christian

  1. Hej,

   Jeg ville vide hvordan man skifter sit navn på Gamecenter , ikke kaldenavn dog selve navnet .. Kan godt skifte kaldenavn men ikke Mit navn

   1. Hej igen,

    Du kan ikke ændre navnet på selve appen Game Center, men derimod kan du fx flytte Game Center ind i en mappe og give selve mappen et andet navn.
    Dette gør du ved at holde fingeren nede på appen til den ryster, herefter flytter du den oven i en anden app og så vil der blive dannet en mappe.

    Mvh.
    Christian

 18. Hej
  Har desværre optaget et foredrag via video på Iphone og har lagt den på PC. Den fylder mange gb og jeg har blot brug for lyden til at kopiere/lytte til. Hvad gør jeg?

  1. Hej Conny,

   Hvis du kun ønsker lyden kræver det at du har et videoredigeringsprogram hvori du kan fjerne video delen og beholde lyddelen.
   Dette kan dog godt være en smule teknisk, en anden måde du kan gøre det på er ved at afspille videoen fra din computer, og sætte din iPhone hen til højtaleren, åbne memo appen og optage, på denne måde får du kun lyddelen.

   Bruger du sidste metode er det en god idé lige at finde en passende afstand til højtaleren inden du optager hele videoen over.

   Mvh.
   Christian

   1. Tak Christian, det vil jeg prøve.
    Et andet spørgsmål. hvorfor åbner itunes og app store pludselig på svensk?

    1. Hej Conny,

     Når du åbner iTunes så prøv at gå helt ned i bunden af vinduet og i højre side skulle du gerne kunne vælge sprog, hvis du skifter det til Dansk åbner det så ikke på Dansk igen?

     Mvh.
     Christian

     1. Jeg kan ikke vælge sprog på iphone og på pc er itunes dansk. Lige nu er den igen dansk, men det svinger. mystisk

   2. Mange tak for rådet Christian. Det virkede fint via memo og efterfølgende kunne jeg brænde lydfilen til cd.
    MVH Conny

 19. Siden jeg har skrevet her inde får jeg nok sån’t ca 1milion emails om dagen. Hvordan slår jeg det fra :-)?

 20. Hej
  Kan i ikke hjælpe med en Dansk forklaring på hvordan man får sat nye SMS besked toner ind på iPhone ?

 21. Hejsa.
  Kan jeg få vist Viasat og TVplay på mit TV fra min Iphone 4 eller skal det være en 4S ??? Hvis det kan lade sig gøre, hvordan gør jeg så det??? Jeg har købt et HDMI stik til min Iphone, men får kun lyd ikke billede 🙁

  1. Hej Kathrine,

   Er det et originalt Apple HDMI stik du har købt?
   Får du billedet frem hvis du fx starte en anden app eller hvis du bare er på hjemmeskærmen? eller får du intet billede på noget tidspunkt?

   Prøv evt. at dobbelt klik på home knappen swipe fra venstre mod højre til du ikke kan komme længere og vælg AirPlay ikonet, her skulle du gerne kunne vælge dit TV/HDMI.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian.
    Tak for svaret.
    Det er desværre ikke et originalt stik – da jeg ikke har kunne find et. Hvor kan det købes ???

    Kan du forklare det med Airplay ikonet lidt nærmere. Det forstår jeg ikke helt.

    På forhånd tak

    Kathrine

    1. Hej igen,

     Jeg er ikke sikker på om det er her problemet ligget, men det kan meget vel være derfor billedet ikke kommer med over, jeg har selv testet et original Apple stik på min iPhone 5 og her sker det hele automatisk.

     Ang. AirPlay så kan du prøve at kigge nærmere på disse to artikler det vil nok forklare det lidt bedre.
     Hvad er AirPlay
     Hvordan bruger jeg skærmdublering på min iPhone

     Du skal være klar over, at i stedet for en HDMI adapter kan du også købe et Apple TV det kan klare opgaven trådløst og koster omkring 7-800 kr.
     Samtidig kan du se film, tv serier, musik, Netflix og meget mere på et Apple TV.

     Vil du vise dine billeder eller høre din musik fra din iPhone kan du også gøre dette trådløst ved hjælp af et Apple TV.

     Ang. den originale adapter så kan den købes hos Apple her, ellers vil jeg tro at Fona også har sådan et stik.

     Men hvis ikke du allerede har overvejet det så vil jeg anbefale dig at overveje et Apple TV i stedet 🙂

     Mvh.
     Christian

 22. Hvad er min wi-fi adress, på min Iphone feks, 88:34:33;44:7s:99′ og hvad kan den bruges til af andre hvis de har kendskab til denne?

  1. Hej John,

   Din WiFi adresse er det samme som det de fleste andre producenter kalder en Mac adresse, dette er en adresse til netkortet i din telefon.
   Dvs. denne adresse kan typisk bruges til at give din telefon lov til at logge på et netværk hvis man vælger at kryptere det via Mac adresser.

   Nogle vælger at skjule netværket helt og kun hvis du har den “rigtige” Mac adresse kan din enhed logge på, ellers vil du slet ikke kunne se netværket.
   Og det er i sådanne tilfælde hvor WiFi adressen kan bruges.

   Jeg mener ikke at du behøver at være bange for om andre har kendskab til denne adresse 🙂

   Mvh.
   Christian

 23. Hej. Vi har en docking station til vores iphones. Men når vi sætter dem i stationen begynder de at spille. Kan man gøre noget så de ikke bare begynder at spille automatisk.

  1. Hej Johnny,

   Umiddelbart tror jeg ikke du kan indstille det på din iPhone, jeg har samme “problem” når jeg tilslutter min iPhone til bilen, men her er det indstillingerne i bilen jeg skal indstille til ikke at auto play.
   Så umiddelbart tror jeg at din Dock skal have sådan en indstilling hvis du skal kunne deaktivere den automatiske afspilning.

   Mvh.
   Christian

 24. Hejsa..
  Min Iphone 4 er begyndt at bruger ualmindelig meget strøm..
  Jeg har lukket alle programmer ned med det løser ikke problemet. Den er opdateret med iOS 6.0.1. Telefonen er fra d.14.02.12 og jeg har Telenor abb.
  Har i et svar på hvad problemet kan være..??
  Mvh Kurt

  1. Hej Kurt,

   Prøv at slå den integreret Facebook del fra, under Indstillinger -> Facebook, prøv at slet din “konto” helt og se om dette hjælper.
   Det løste problemet for mig at deaktivere denne funktion.

   Mvh.
   Christian

 25. kan jeg lave sms-grupper i iphone 4, altså grupper hvor man kan rundsende sms-besked til alle med et klik?

 26. Hej 🙂

  – Jeg har IPhone 4’s
  1- Jeg oplever, at når skal tages billedere, så går den til startsiden. Og det samme gøre den af og til ved åben af Facebook.

  2- Jeg åbner min internet side, oplevet jeg den “opdater” siden hvert 2sek og bliver nød til lukke siden ned også istedet trykke “Ny side” så der ingen problemer.

  3- Kan i hjælpe med dette? 🙂

  Venlig hilsen Hr. Sørensen

 27. Jeg har ødelagt skærmen på min iphone og har akut brug for at få den lavet. Er der nogle steder i nærheden af Svendborg eller odense hvor man kan få den lavet på en søndag???

  1. Hej,

   Jeg ved ikke om du allerede har fået den lavet, men desværre har jeg ikke erfaring med en forhandler i Svendborg eller Odense, men jeg kan se at fx iphone-service.dk har en afdeling i Odense, ellers så prøv at søg på Google efter “iPhone skærm odense” så vil du få en del resultater frem.

   Mvh.
   Christian

 28. Jeg har en udfordring med, at streame musik fra iphone 5 (spotify) til mit mediecenter (xbmc).

  Det er som om, at der sker en bufferfejl, fordi musikken begynder efter 30-40 sekunder at hakke. Så spiller den fint en stund, før den begynder at hakke igen.

  Har I nogen ide til, hvordan man får løst sådan en? 🙂

  1. Hej Jacob,

   Er det kun når du streamer musikken over til dit mediecenter at den hakker?
   Og har du prøvet at streame andre ting over fint?

   Ellers kunne det tyde på at det er dit interne netværk eller mediecenter der ikke helt kan følge med.

   Jeg ved ikke om du har mulighed for det, men hvis du kender andre med et mediecenter, apple tv eller lignende så prøv at se om det virker fint hos dem, og i så fald kan vi konkludere at det ikke er din iPhone den er gal med.

   Mvh.
   Christian

 29. hej,

  jeg har optaget nogle forelæsninger på min iphone, men vil gerne have dem over på min macbook.

  problemet opstår, når den kobles til itunes, så kan jeg kun se nogle af memoerne og ikke alle. ønsker dem alle på min computer, så jeg kan gemme dem i en mappe.

  hvad gør jeg?

  1. Hej Dona,

   Dem du ikke kan overføre, kan du evt. sende via E-post, vælg en optagelse på din iPhone, tryk del og vælg E-post.

   Grunden til de ikke findes i iTuens kunne muligvis være fordi du ikke har synkroniseret den iPhone med iTunes hvor Memoer er inkluderet?
   For at gøre dette tilslutter du din iPhone til computeren, åbner iTunes, vælger din iPhone, vælg Musik fanen, her tjekker du at “inkluder indtalte memoer”, hvis ikke du allerede har opdateret din iTunes til den nyeste så prøv også det.

   Mvh.
   Christian

 30. Hej Min macbook pro I Tunes kan ikke se indtalte memoer på min iphone og derfor kan de ikke synkroniseres. Hjælp 1000 tak

  1. Hej Keith,

   Har du opdateret iTunes? ellers så prøv dette i første omgang.

   Tjek også om der er sat flueben ved “inkluder indtalte memoer” når du synkroniserer din iPhone med computeren.
   Tilslut din iPhone til computeren, åben iTunes, vælg din iPhone, under fanen musik finder du dette punkt.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian tak for svaret. Opsætning er som du siger. Når jeg seer på “på denne iphone” i ITunes så er memoer listet under Musik med min iphone som kunstner, og ikke under indtalt memoer. På iphonen er de i memoer. Hilsen Keith

    1. Hej igen,

     Det er helt normalt at de ligger under “musik” når du kigger i selve iTunes, det gør de også hos mig 🙂
     Som du kan se under “På denne iPhone”, er indtalte memoer også kun en spilleliste og ikke en direkte mappe/kategori for sig selv.

     I selve iTunes ligger de altså under albummet “indtalte memoer” søg evt. på indtalte memoer og tryk enter så vil du se dem.

     Mvh.
     Christian

 31. Opdaterede min iphone 4s, til iOS 6.0.1
  Det skulle jeg aldrig have gjort. Den har søgt efter signal nu i 3 dage. Har prøvet det hele, gendannet fra forskellige gendannelses punkter. men kan ikke fjerne det nye iOS. Har fortrudt opdateringen, da telefonen nu er ubrugelig, hvordan løser jeg problemet.

  Har gendannet, ændret på internet indtillinger, nulstillet og gendannet.

  Kan man hente iOS 5.1 eller hvad?

  1. Hej Jonas,

   Jeg er desværre ikke sikker på at det er muligt med en iPhone 4S, der findes div. guides til iPhone 4 og ældre, men når der er tale om en 4S’er ser det ikke ud til at der er udkommet information omkring det endnu.

   Finder den aldrig signal?
   Har du prøvet at lave en hard reset ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og så tænde telefonen igen?

   Hvis du har købt din iPhone hos et teleselskab med en fysisk butik så prøv at gå der hen og få dem til at tjekke evt. med et andet simkort.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian
    Jeg bruger den normale camera app. og den siger den normale klik lyd når jeg tager billeder og viser også at billederne ryger ned i venstre hjørne hvor der er et lille vindue men gemmer dem ikke på kamera rullen ??

    1. Hej igen,

     Det lyder mystisk, til at starte med så prøv en hard reset, ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen.

     Hjælper det ikke så prøv at nulstil alle indstillinger under indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.

     Mvh.
     Christian

     1. Hej Christian

      Det har jeg prøvet uden held , den vil stadig ikke gemme billeder !!
      vh
      Claus

     2. Hej Christian

      Du er fantastisk, guiden virkede 😉
      Tusind tak og hvor er det fedt at i eksistere.

      Vh

      Claus

 32. Hej
  Tak for jeres gode side. Jeg har forsøgt at afmelde nyheder, men får stadig mange mails. Det er alt for mange informationer via mails. Vil helst selv gå på hjemmesiden og se dem.
  Hvordan afmelder jeg disse daglige nyheder.

  1. Hej Conny,

   Vi er klar over problemet og arbejder på at løse det 🙂

   Du kan heldigvis afmelde dig informationerne ved at klikke på linket “To manage your subscriptions or to block all notifications from this site, click the link below:” i mailen som du får.
   Her sætter du flueben i “Hjælp” kategorien under: Subscriptions, og trykker på knappen remove selected subscriptions, så vil du ikke længere modtage en mail hver gang der bliver skrevet på vores hjælpe side 🙂

   Mvh.
   Christian

 33. Hej kan i hjælpe mig har optaget en videofil på min telefon og ville senden den på en mail fra min telefon men den siger den er for stor hvad kan jeg gøre er der nogle bregrensning for hvor stor en fil man kan sende

  1. Hej Benny,

   Hvornår kommer denne meddelelse? Når du prøver at tilføje den til mailen, eller efter den har prøvet at sende i noget tid?
   Umiddelbart er der ikke nogen begrænsning for hvor stor en fil du kan tilføje til din mail rent teknisk, men de fleste udbydere sætter ofte en begrænsning.
   Jeg mener at Gmail har en begrænsning på 25MB, og hvis det er en lang video du har fylder den højest sandsynligt mere.

   Jeg vil i stedet anbefale dig at overføre den til din computer via kabel.
   Skal det være trådløst kan du også tage et kig på vores dropbox artikel.

   Mvh.
   Christian

 34. Hej der
  MIne billeder ca (786) er pist væk fra min iphone 5 uden at jeg har tilsluttet mobilen til noget som helst .Hvordan kan jeg finde dem hjælp

  1. Hej Dejan,

   Har du dine billeder på computeren? eller en anden enhed fx iPad eller lignende?
   Hvis du har dine billeder liggende på computeren skal du synkronisere din iPhone med computeren og vælge at den skal tage dine billeder med.

   Måske har du en sikkerhedskopi enten på din computer eller via iCloud, i så fald kan du også prøve at indlæse denne sikkerhedskopi igen.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Preben,

   Det burde du godt kunne, hvis du åbner Facebook appen og i venstre menu scroller du helt ned i bunden, så skulle du gerne se en log af knap 🙂
   Mener du selve Facebook integrationen så skal du vælge indstillinger -> Facebook og her skal du slette din konto helt, altså kun fra telefonen.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian
    Tak for hurtigt svar, men den knap logger kun midlertidig ud, dvs. når jeg tænder skærm igen og trykker på FB app. Er jeg direkte inde på min profil igen..

    1. Hej igen,

     Det skyldes højest sandsynligt Facebook integrationen i det nye iOS, prøv at “slet” din konto under indstillinger -> Facebook, her sletter du Facebook kontoen fra din iPhone.
     Jeg vil tro at det løser problemet 🙂

     Mvh.
     Christian

 35. Ved i hvornår der kommer en løsning på WIFI problemet, har Iphone 4 og den viser at jeg bruger Wifi på fuld styrke men, er overbevis om at den henter via Edge??

  1. Hej Preben,

   Vi har desværre ikke hørt om en løsning på problemet endnu, har du prøvet at nulstille dine netværksindstillinger? (Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil netværksindstillinger).
   Men jeg håber på at den nye iOS opdatering udkommer i starten af januar, som forhåbentligt løser problemet.

   Mvh.
   Christian

   1. Tak for hurtig svar jeg prøver at nulstille og vender tilbage med om det har løst mit problem i morgen.

     1. Noget tyder på at problemet er afhjulpet, ved at nulstille netværksindstillingerne.. Så indtil videre tak for hjælpen 🙂

 36. Jeg har problemer med bluetooth i min bil nogle gange vil den kun ringe på telefonen ,og nogle gange går den slet ikke på bluetooth i bilen.Er det måske radioen i bilen der er galt med.Jeg glæder til at høre fra jer.

  1. Hej Jan,

   Jeg har oplevet samme “problem”, jeg har dog fået løst det ved at trykke på “lydkilde” denne funktion vil du se på skærmen når din telefon ringer hvis der er flere enheder tilsluttet fx bluetooth i bilen, herefter skal du vælge den korrekte lydkilde.

   Du kan evt. selv prøve ved at ringe op fra telefonen når den er tilsluttet bluetooth i bilen, og trykke på lydkilde så kan du vælge om den skal være på iPhonen, bilen eller andet udstyr der er tilsluttet.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Ninna,

   Det nemmeste er at gå ind på Apples side og ændre det, evt. fra din computer.
   Men du kan også ændre det under indstillinger -> iTunes og App Store -> tryk på dit Apple id, vælg se apple id 🙂

   Mvh.
   Christian

 37. Jeg hører lydbøger som podcast, hentet gratis på dr.dk – genialt.
  Knapt så genialt er det, at de enkelte afsnit ligger i omvendt rækkefølge startende med fx. Afsnit 85 og sluttende med afsnit 1.
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at ændre rækkefølge, og nu er jeg ved a være træt af at starte med at få afsløret morderen…. 🙂

  1. Hej Dorte,

   Har du prøvet at sortere dem ved at trykke på selve lydbogen når du er inde under den, her inde kan du sortere podcasten efter nyeste eller ældste først.
   Virker det ikke skyldes det højest sandsynligt at DR ikke har lagt dem ud i den rigtige rækkefølge fra starten af.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej igen
    Jeg vil lige lave en opfølgning på mit spørgsmål og dit svar, selv om det er et stykke tid siden…
    Jeg har rodet rundt med det uden, at det har virket. Og havde egentlig kastet håndklædet i ringen.
    MEN…så kom min veninde forbi, og hun er kvik. Hun foreslog, at jeg oprettede en spilleliste for den famøse podcast. Se, det hjalp – her kan jeg flytte rundt med det, som det passer mig. Rådet hermed givet videre.

    Godt nytår 🙂

 38. Hvordan ændre jeg, at der ikke står min mail men mig nummer når heg skriver beskeder til folk fra iphone 5?

  1. Hej Camilla,

   Det gør du under indstillinger -> Beskeder -> Send og modtag, her inde fjerner du fluebenet fra din mail og hvis ikke dit nummer allerede står der så indtaster du det, og trykker på det så der kommer et flueben.

   Mvh.
   Christian

 39. Hej det er fordi har problemer med wifi og når jeg sætter et sim kort i siger den ingen tjeneste jeg har prøvet at nulstile og gendane flere gange har prøvet næsten alt ved ikke om man kan gøre mere og ps har os prøvet at skifte simpelthen.kort flere gange

  1. Hej,

   Ang. dit WiFi så skyldes det muligvis opdateringen til iOS 6, efter denne har flere fået problemer med deres WiFi ikke kan aktiveres.
   Altså hvor slideren simpelthen er grå og ikke kan benyttes, er det samme problem du oplever?

   Ang. ingen tjeneste, har du så prøvet at kontakte dit teleselskab og høre om de kan hjælpe dig med dette? Nu ved jeg ikke hvor din iPhone er købt, men hvis det er en ny iPhone du har købt kan den være simlåst.

   Mvh.
   Christian

   1. Er der kommet ny opdatering til iphone 4 og det er kun engang imellem at der stå mit teleselskab fx kun ude og det er meget sjældent kan det stadig skylles sim låst købte den over den blå avis

   2. Og ang det med wifi ved vi hele tideninternet tændt men der kommer slet ikke noget frem efter jeg har tændt wifi og jeg har opdateret min tlf 1 gang for ca 1 måned siden ved ikke om der er kommet en anden opdaterlamyaa ing

    1. Du kan prøve at sætte den til computeren og søge efter en ny opdatering inde i iTunes.
     Har din iPhone virket før? Hvis den har virket fint før burde den ikke være sim låst.

     Men prøv evt. at kontakt dit teleselskab og forklar dem om problemet, måske de har en løsning eller kender til fejlen.

     Mvh.
     Christian

     1. nej altså siden jeg købte den har den ikke virket og wifi virkede heller ikke. ved ikke om det er noget man kan lave

     2. Jeg ville tage kontakt til mit teleselskab og høre dem om de kan se om den er simlåst og i så fald til hvem.
      Hvis den er simlåst skal du kontakte teleselskabet den er simlåst til og få dem til at låse den op.

      Mvh.
      Christian

 40. Hej:-)
  Je har i lang tid prøvet at, få notifikationer fra app’en “facebook” men hver gang har jeg fejlet! MVH Behzad:-)

  1. Hej,

   Jeg går ud fra at du gerne vil modtage notifikationer fra appen?
   Først og fremmest skal du indstille dine notifikationer i selve appen, det gør du ved at åbne Facebook appen, vælge kontoindstillinger og derefter notifikationer.
   Herefter skal du vælge indstillinger -> meddelelser -> Facebook, og her slår du det hele til.

   Mvh.
   Christian

 41. Min iphone 4’s, vil ikke give lyd ved SMS, og heller ikke tastatur klik/lyde.
  Den kam godt give lyd når der ringes Til den , men det er også det eneste..
  Hvad kan der være galt???
  Den er opdateret osv … Mvh Pia

  1. Hej Pia,

   Jeg går ud fra at du har været inde under indstillinger -> Lyde og slå det hele til?
   I så fald prøv at nulstil alle indstillinger og se om det hjælper, dette gør du under indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.

   Mvh.
   Christian

   1. Det hjalp desværre ikke….
    Volume knappen på siden viser ikke de der streger når man skruer op og ned for lyde.. Kun hvis jeg sætter høre telefoner i registrerer den og så kam jeg høre musik og alt uden problemer…

    1. I så fald kan det være sensoren til høretelefonerne der driller, det er set før.
     Prøv at leg lidt med stikket til høretelefonerne altså ta ud og ind nogle gange, og se om det hjælper.

     Du kan også prøve at lave en hard reset ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og så tænde telefonen igen.

     Mvh.
     Christian

     1. Hvis det hele virker fint når der er tilsluttet høretelefoner vil jeg tro, at det er denne sensor der registrer om stikket sidder i eller ej der er defekt.
      En sidste mulighed er at prøve at gendanne telefonen helt via iTunes, før du gør det skal du huske at gemme dine vigtige ting som fx billeder og musik.

      Mvh.
      Christian

 42. Vi har 4 Iphone 4S i familien. Far og mor har fælles kontakter men børnene vil ikke have vores kontakter i deres telefoner. Hvordan slår man denne funktion fra på børnenes telefoner.

  1. Hej Henrik,

   Jeg går ud fra at i kører med samme Apple ID? I så fald skal i gå ind under Indstillinger -> iCloud, og her slår i kontakter fra, så burde den ikke synkronisere jeres kontakter længere.
   Dette er selvfølgelig på børnenes telefoner.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Allan,

   Har du haft tilsluttet et headset fornyligt? Nogle gange kan sensoren der registrer om der er tilsluttet et headset drille lidt.
   Prøv at ta stikket ud og ind nogle gange og se om det gør en forskel, tjek også om der er lyd hvis du bruger et headset.

   Mvh.
   Christian

 43. Jeg har for år siden haft en iphone 4s… den blev skiftet ud med en HTC… Nu har jeg så fået en Iphone 5, men kan ikke få imessage til at makke ret! Den vil kun registrere min email-adresse, men ikke mit tlf nr! Hvad gør jeg forkert? Der skal lige siges at mit nr er skrevet ind i telefon -> mit nr……… HJÆLP!

  1. Hej Katrine,

   Jeg er ikke helt klar over om dit nr. kun står under “mit nr.” i så fald skal du åbne indstillinger -> beskeder, og under send og modtag skal du fjerne fluebenet fra din mail og tilføje dit telefonnummer i stedet, du fjerne og sætter et flueben ved at trykke på mailen og nummeret.

   Mvh.
   Christian

 44. Jeg har købt ny iphone 5 og vil gerne have lavet sikkerhedskopi og dem begge i itunes, men kan ikke få lov til det da sikkerhedskopi knappen ikker kan aktiveres. Har hente ny version af itunes. Har tidliger lavet det uden problemer????????

  1. Hej Anja,

   Det er “desværre” ikke et problem jeg selv har oplevet eller kender til, hvordan er dine indstillinger sidder prikken i iCloud eller Denne computer?
   Prøv at slet iTunes helt og så installer det igen, måske der er sket en fejl under installationen/opdateringen, husk at gem din musik hvis den ligger i iTunes.

   Mvh.
   Christian

 45. Selv om jeg har slettet en kontakt i min adressebog på iPhone 3, kommer kontakten stadig op som modtager-valgmulighed når jeg skriver en ny SMS. Det er underligt. Hvordan sletter jeg kontakten helt?

  1. Hej Helene,

   Når du åbner dine kontakter så har du “grupper” oppe i venstre hjørne, her sætter du flueben ved alle, tjek så om kontakten findes under kontakter, og i så fald slet den 🙂

   Mvh.
   Christian

   1. Jeg har ikke “grupper” i hjørnet på min, måske fordi det er
    iphone 3? Men det underlige er, at den slettede kontakt kan ikke
    ses, når jeg bladrer gennem alle mine kontakter. Den kan kun ses
    som modtagermulighed når jeg vil sende ny sms og søger på et
    lignende navn.

    1. Det lyder godt nok underligt, har du dine kontakter på computeren?
     I så fald prøv at fjerne kontakten på din computer og sæt din iPhone til computeren og synkroniser kontrakterne og se om den så forsvinder.

     Mvh.
     Christian

 46. Hej
  Jeg mistede min iphone og slettede den via “Find my ipone”. Jeg købte en ny iphone og den forsvundne er så i mellemtiden dukket op.
  Mit 1. spørgsmål lyder. Kan jeg tage den iphone i brug (fx. give den til mit barn), og bruge den kun til spil – altså ikke til at ringe/sms fra. Og i så fald, hvordan får jeg den til at virke igen, nu hvor den er slettet.
  2. spørgsmål lyder, hvis jeg vil give den til mit barn som en normalfungerende telefon, kan jeg så blot købe et simkort og så virker den? Og ligger der nogle af mine gamle beskeder/billeder mm på den?
  På forhånd tak.

  1. Hej Ina,

   Jeg har desværre ikke selv prøvet at “slette” min iPhone helt via Find min iPhone, men jeg vil tro at du sagtens kan tage den i brug igen.
   Har du prøvet at tænde den? I så fald hvad siger den?

   Du kan evt. sætte den til computeren og gendanne den via iTunes, hvis du undlader at indlæse en sikkerhedskopi af den, så vil den se ud som ny og dine ting er altså ikke på telefonen længere, hvis den skal gives videre.

   Kan den ikke bruges så prøv at log på iCloud.com og se om du kan aktivere den igen.

   Ang. spørgsmål 2, så burde der ikke være nogen problemer i det, hvis du kan få den til at virke igen, dog skal du være opmærksom på at den kan være simlåst, men i så fald skal du bare kontakte teleselskabet hvor den er købt så kan de låse den op for dig.

   Mvh.
   Christian

 47. Hej!
  Ved I noget om der findes en gadget (“fjernbetjening”?) som muliggør at man kan fjerbetjene eksempelvis SPOTIFY programmet på en iPad som er placeret tæt på en lydkilde?
  Med venlig hilsen – og tak for en super side!
  Michael Nielsen

  1. Hej Michael,

   Jeg kender desværre ikke en direkte fjernbetjening, men jeg har måske en anden løsning som du kan bruge.
   Det er en bluetooth enhed som du tilslutter dit tv eller anlæg via et normalt jackstik, og så kan du sidde med din iPad i hånden og streame musikken direkte til dit anlæg uanset hvor i huset du er.
   Her kan du selvfølgelig også bruge din iPhone og lignende.

   Wupti.com har bl.a. to produkter du kan se nærmere på:
   Avantalk BTTC-200
   Sanyo FD104

   Mvh.
   Christian

 48. Hej,

  Da jeg første gang loggede på nettet på min IPhone 5 var på mit kollegie, og der skulle jeg skrive en kode på otte tegn for at logge på, og det gik også fint nok. Men da jeg så weekenden efter skulle logge på et andet internet, der kun krævede en kode på seks tegn, kunne jeg ikke trykke “tilslut”. Da jeg så trykkede otte tegn ind, bare for at prøve, så kunne jeg godt trykke “tilslut”. Ved I hvad der kan være galt ?

  1. Hej Thor,

   WPA og WPA2 er de mest benyttede standarder inden for WiFi og passwords, disse standarder kræver 8 ciffer. Noget kunne tyde på at det netværk du har prøvet hvor der kun er seks ciffer, er en knap så kendt standard.

   Den eneste løsning er derfor at skifte sikkerheden i den trådløse router til en kode på min. 8 ciffer.

   Mvh.
   Christian

 49. Hej 🙂
  Jeg har hørt noget om at man kan gøre sådan at man ikke kan se hvad der står i SMS når man får den. Altså på skærmen før man låser sin iPhone op. Så der bare så tekstbesked.
  Hvordan gør man det.
  Hilsen Jimmy

 50. Min søn har en iPhone 4. Når han forsøger at starte den op står den bare og kører på logoet. Sætter han den til computeren kan den ikke finde mobilen. Hvad kan der gøres ved dette?

  1. Hej Kristian,

   Først og fremmest så prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder når den står med apple logoet, og tænd så telefonen igen.
   Virker det ikke så prøv at se om i kan gendanne den via DFU mode.

   Mvh.
   Christian

 51. Hej. Jeg har en iphone 4 som driller mig når jeg optager videoer. den optager fint men vil ikke optage lyden. jeg har prøvet at skrue op for lyden og slå lydløs fra men lige lidt hjælper det. jeg ved at lyden virker, for jeg kan fint afspille gamle videoer hvor der er lyd og optage lyd via appen “quickvoice”. Er der noget jeg overser?
  Pft Trine

  1. Hej Trine,

   Virker det hvis du bruger et headset når du optager video?

   Jeg kan se at flere har løst problemet ved at fjerne snavs fra mikrofonen, dette gør du ved at tage en lille nål.
   Ved siden af stikket til dit headset er der et lille hul, det skulle hjælpe hvis du kan få en lille nål der ned og “fjerne” snavsen, pres ikke for hårdt men prøv at se om du kan få noget snavs ud.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian. Tak for svar, jeg har prøvet at optage med headset men stadig ingen lyd. Jeg har også prøvet at rense det lille hul du skriver om, der var dog intet snavs og det hjalp desværre heller ikke. Bør jeg sende telefonen ind, jeg fik den i julegave sidste år så garantien gælder stadig 🙂
    Vh Trine

    1. Før du sender telefonen ind, så prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd den igen.
     Hjælper det ikke så prøv at nulstil alle indstillinger under Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle indstillinger.

     Hvis det stadig ikke løser problemet så prøv at ta hen i butikken, hvis den er købt i en fysisk butik, og se om de kan lave den.

     Mvh.
     Christian

     1. Det virkede at slukke den!!! Nu kan jeg igen optage lyd. 1000 tak for en fantastisk service 😀
      Mvh Trine

 52. Hej,
  Rigtig fin hjælpeside I har lavet her, den har hjulpet mig flere gange, men én ting har jeg dog ikke lige kunnet finde hjælp til:
  Jeg henter mails fra min private mail men hver gang jeg sletter en mail får jeg meldingen at den ikke kunne slettes og næste gang jeg logger på er alle mails tilbage igen, så har I et tip til hvordan jeg fjerner dem fra min iphone 5?
  Vh. Mogens

  1. Hej Mogens,

   Det kunne tyde på at din mail er sat forkert op, nu ved jeg ikke hvilken der er tale om eller hvordan du har sat den op.
   Men prøv fx at vælg “Anden” mail type når du sætter den op og så vælg POP i stedet for iMAP.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian,
    Jeg har løst problemet!
    I opsætningen var der sat flueben ved pairkurv på min iphone, så da jeg skiftede til Trash på serveren så virkede det.
    Ha en go’ weekend! :o)
    Vh. Mogens

 53. Har haft et spørgsmål til jer i går .. Har fået svar.. Men du modtager jeg svar fra jer på alle andres spørgsmål..

  1. Hej Nicolai,

   I den mail du modtager har du mulighed for at klikke på et link, og på denne side kan du indstille at du ikke længere ønsker at få notifikationer fra “Hjælp” 🙂

   Mvh.
   Christian

 54. Da jeg skulle installere snapchat i App Store på min iphone
  5, blev jeg bedt om først at acceptere nye vilkår fra Itunes. Da
  jeg havde gjort det, stod der “Hent nu, Snapchat hentes nu, ok”.
  Man kan ikke trykke på noget og skærmen i App Store er låst fast.
  Nogle ide til hvad jeg kan gøre? – på forhånd tak for
  hjælpen

  1. Hej,

   Prøv at luk appen helt og åben den igen.

   Det gør du ved at dobbeltklikke på home knappen og herefter kan du holde fingeren inde på appen, når den ryster kan du lukke den.

   Ellers prøv at hold home og tænd knappen nede i 10 sekunder og tænd telefonen igen og se om den så virker.

   Mvh.
   Christian

 55. jeg har et spørgsmål vedrørende gendannelse af slettede sms
  beskeder 3-4 måneder gamle. på en iphone4s, er det muligt nogen der
  har prøvet det hvor et virker?

   1. Hej Christian, det har jeg desværre ikke. men der er firmaer der oplyser at det kan lade sig gøre fx spy.dk har en usb nøgle som kan siger de, men ved det ikke da jeg ikke har prøvet det, tænkte det kunne være i vidste noget om dette?

    1. Det er korrekt at der findes firmaer der kan genskabe data, men det koster ofte rigtig mange penge, så det kommer selvfølgeligt an på hvor vigtigt det er for dig?

     Ang. USB nøglen så har jeg godt læst om den, men jeg har desværre ikke prøvet den selv, så jeg tør ikke at sige om den rent faktisk virker.

     Mvh.
     Christian

 56. Hej Christian, det har jeg desværre ikke. men der er firmaer der oplyser at det kan lade sig gøre fx spy.dk har en usb nøgle som kan siger de, men ved det ikke da jeg ikke har prøvet det, tænkte det kunne være i vidste noget om dette?
  mvh
  AP

 57. hej vil lige høre hvorfor jeg ikke kan sætte nogle billeder ind på facebook via min iphone? den skriver åbn iphone indstillinger tryk på privat indstillinger tryk på billedet indstil facebook til
  men er det på facebook jeg skal gøre det eller er det på iphone? kan nemlig ikke finde privat indstillinger på iphone.

 58. Hej. Når jeg afspiller musik f.eks app fra DR radio på min Iphone 4s og den står i docking station og den så ringer, bliver den ved med at afspiller musik så jeg dårligt kan høre dem der ringer. Min mands Iphone 4s slukker ?.. Hvordan får jeg den til at slukke? Hilsen Pia

  1. Hej Pia,

   Har du opdateret din iPhone og DR appen?
   Umiddelbart burde den gøre det af sig selv, jeg har ikke selv prøvet appen men findes der måske nogle indstillinger i denne app hvor man kan vælge at den skal slukke hvis telefonen ringer?

   Mvh.
   Christian

 59. Hej, jeg har en iphone 4s efter at have opdateret til ios 6.01 kan jeg ikke tænde for mit wifi, jeg kan godt se biledet, men det er sløret og gråt og funktionen kan ikke vælges, nogen ideer til en løsning? 🙂

  1. Hej Christoffer,

   Det er desværre en “kendt” fejl i forbindelse med opdateringen.
   Og umiddelbart er der kun 3 ting du kan prøve:

   1. Reset telefonen ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd igen.
   2. Nulstil alle indstillinger: Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle indstillinger.
   3. Gendan telefonen helt via iTunes.

   Hjælper ingen af de tre ting bliver du nok desværre nødt til at vente på næste iOS opdatering og håbe på, at det løser problemet.

   Mvh.
   Christian

 60. hej
  Vi sidder med det problem at vi har 2 lydfiler (interviews) som ikke kan afspilles på selve telefonen og heller ikke kan ses når iphonen sættes til computeren. Vi har optaget en anden (betydeligt kortere) lydfil efterfølgende som både kan afspilles og kommer frem i itunes. Hvad kna dette skyldes? For lydfilen er jo åbenbart på telefonen den kan bare ikke afspilles herpå. Er der en mulighed hvorpå man kan få den fra telefon til computer og derved afspille den?
  hilsen den fortvivlede projektgruppe

  1. Hej,

   Der findes et program ved navn iExplorer, som måske kan hjælpe jer.
   Med dette program kan i hive alt fra telefonen ind på computeren, bare uden om iTunes.

   Så hvis i kan se lydfilen under Voice Memos i iExplorer kan i hive den over på computeren, men jeg kan desværre ikke love jer at programmet kan finde se filen, men hvis ikke den kan det tror jeg desværre ikke, at der er så meget i kan gøre.

   Selve programmet koster dog et mindre beløb, men jeg vil mene pengene er godt givet ud, da i kan bruge programmet efterfølgende til fx at overføre jeres iPhone musik til en hvilken som helst computer og lignende.

   Mvh.
   Christian

  1. Jeg har da rodet lidt med det her på det sidste, hvad er det specifikt du har problemer med?

   Vh. Mogens

 61. Hej. Jeg er blevet lykkelig ejer af iphone 5. Troede jeg havde styr på det med synkronisering af den gamle før jeg gik i gang med den nye… men… jeg valgte “gendan som ny” ved en fejl og nu er sms, noter m.m. væk. Kan jeg fortryde og få min gamle opsætning over på den nye?

  1. Hej Karin,

   Du kan vælge indstillinger -> generelt -> nulstil -> slet alt indhold og indstillinger.
   Når telefonen starter op igen har du mulighed for at vælge, at den skal indlæse fra fx iCloud sikkerhedskopi, eller fra iTunes.

   Mvh.
   Christian

 62. Hej..
  Min datter har en computer som hun har fået. Den tidligere ejer havde itunes og min datters iPhone synkroniserer med den selvom den dr gendannet som ny..Har prøvet at slette den gamle itunes konto og den synkroniserer stadig??
  Og så har jeg prøvet at oprette en ny apple id konto for hende .. Både som 10 årig og som 20 årig.. Jeg ville bare hende på men det er ikke muligt at oprette et apple id?? Jeg ville selvf ændre id igen til den rigtige alder for vil ikke snyde..

  1. Hej Brian,

   Som jeg forstår det er problemet at den synkroniserer automatisk når i sætter iPhonen til computeren?
   Hvis det er korrekt, så skal du tilslutte iPhonen til computeren, stoppe synkroniseringen når den begynder.
   I iTunes vælger du så iPhonen og under Resume fanen fjerner du fluebenet fra: “Synkroniser automatisk, når denne iPhone er tilsluttet”.
   Herefter trykker du anvend og så burde den ikke synkronisere længere.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Anja,

   Umiddelbart tror jeg desværre ikke det er muligt, bare sådan lige.
   Dog kan du skjule eller nøjes med at vise nogle grupper, måske det kan bruges?

   Under kontakter vælger du grupper oppe i venstre hjørne og her kan du fjerne fluebenet fra nogle af dem.
   Så vil de stadig være der, men bare ikke blive vist under kontakter.

   Mvh.
   Christian

 63. Hej

  min iphone 5 opfører sig ikke godt. Den kan ikke låses op og ej heller slukkes. Så har jeg prøvet at holde sluk og startknappen nede i 10 sekunder. Nu er den igang med at gendanne…….men det virker ikke som om, at itunes kan få forbindelse med telefonen (skriver, venter på iPhone)

  HJÆÆÆLP

 64. Hej,

  Ved ikke om det jer jeg kan spørge men har et spørgsmål .. Jeg vil gerne sende min iphone til reperation .. Men problemet er at jeg ikke ved hva jeg skal gøre af alle mine billeder, kontakter musik m.m . Bliver de slettet ? Og mine spil ? Dem jeg har på gamecenter ? Bliver de også slettet ?

  Venlig Hilsen Ilknur ..

  1. Hej Ilknur,
   Det er altid en god idé at tage en backup af din iPhone og det kan du jo nemt gøre via icloud.
   Som når du sender en pc til rep, så kan du nok godt regne med at den er nulstillet og dermed at alt er slettet når du får den tilbage.

   Vh. Mogens

  2. Hej,

   Du kan ikke være sikker på, at de ikke sletter alt på telefonen.
   Derfor er det en god idé at tage en komplet backup af det hele, dette gør du fx ved at tilslutte telefonen til computeren, og i iTunes laver du så en sikkerhedskopi.

   Herefter skal du overføre din musik og billeder, og du er nu sikret alle dine ting hvis de skulle blive slettet.

   Mvh.
   Christian

 65. Jeg har slettet en kontaktperspn på min Tlf liste og alle gl. beskeder er slettet på iPhone 4’s, men jeg skal blot skrive pgl. Navn i emnet ny besked og vupti så er navn og Tlf. Nr fremme, hvordan sletter jeg dette for altid ?

  1. Prøv at åbne dine kontakter, oppe i venstre hjørne skulle der gerne stå Grupper, inde under denne kan du sætte flueben i alle kategorierne.
   Hvis du så går tilbage til kontakter så prøv at se om personen kommer frem igen og i så fald slet den.

   Mvh.
   Christian

   1. Hejsa

    Skærmen er/bliver bare helt sort. Det eneste der er på skærmen er kameraet i midten og ude isiden er det lille kamera og video kamera.

    1. Hej Dorte,

     Er selve kamera funktionerne godt nok vist på skærmen? Altså hvor det bare er selve billedet der er sort uanset om du vælger front eller bag kameraet?
     Prøv først at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen.
     Hjælper det ikke så prøv at nulstil alle indstillinger under indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.

     Mvh.
     Christian

 66. hej jeg har en iphone 4 hvor der ikke er mulig for at snakke eller høre den person man har ringet eller for opkald fra. Der er fint lyd hvis jeg spiller musik fra eksempel YouTube og det er muligt at optage lyd med memo. Har prøvet at sætte høretelefoner i jack stikket men det ser ud til at de ikke kan komme helt i bund. kan de være jack stikket der er årsagen til problemet.

  1. Hej Per,

   Det kan sagtens være jackstikket, der sidder nemlig en sensore og registrer om der er tilsluttet et headset, og hvis den tror der er et headset tilsluttet er det klart at den ikke vil afspille lyd på normalvis 🙂

   Prøv om du kan tage en lille nål og grave evt. snavs ud af jackstikket.

   Mvh.
   Christian

 67. Min iPhone 4 vibrerer kun nogle gange. Det hele er slået til med vibration men der sker intet. Hvad kan der være galt?
  Mvh Katya

 68. Hej,
  Jeg har en indtalt memo på min Iphone som jeg meget gerne vil have overført til min pc. Når jeg tilslutter min Iphone til pc’en kan jeg sagtens se de indtalte memoer. Men den vil ikke kopiere fra Itunes til fx skrivebordet. Når jeg tager kablen ud, er filen heller ikke på Itunes, selvom den har synkroniseret. Jeg vil meget gerne have filen på min pc. Kan i hjælpe mig?

  1. Hej Ayse,

   Prøv at vælg din iPhone i iTunes, så du står på “Resume” fanen, her efter vælger du musik fanen, og under denne så tjek at der er sat et flueben ved inkluder indtalte memoer.
   Og prøv så at synkroniser din iPhone igen 🙂

   Mvh.
   Christian

   1. Det har jeg tjekket, og fluebenet er der. 🙁 Man kan stadig godt se memoerne, når kablet er sat i, men ligeså snart man tager det ud er det væk igen.

    1. Hvis du har synkroniseret med iTunes så det hele burde være der, så prøv at vælg musik i iTunes, og søg på Memoer og tryk enter, også selvom der ikke kommer nogen forslag op, finder den så ikke dine memoer?

     Mvh.
     Christian

 69. Havde mistet min 4’s og ved hjælp af min ipad slettede jeg den fra find min iPhone. I mellemtiden er Tlf igen dukket op og nu kan jeg ikke tænde den. Den står hele tiden og kører rundt med ” ventepositionen/timeglasset”. Er telefonen nu ødelagt?

  1. Hej Rikke,

   Umiddelbart skulle der ikke være nogle problemer i at bruge en iPhone der har været slettet, så hvis den er ødelagt er det ikke pga. du slettede den.
   Har du prøvet at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og se om den så kan starte op?

   Ellers så prøv at start den op i DFU mode og gendan den via iTunes, måske det virker.

   Mvh.
   Christian

   1. Godt at høre at den ikke burde være ødelagt….

    Men telefonen reagere slet ikke på at jeg holder de to knapper nede. Den bliver bare ved at “tænke”. Selvom jeg kører den tør for strøm og prøver at genlyde den, forsætter den med ar tænke…

    Jeg må prøve at sætte den til itunes..

 70. Hej alle samme.
  Jeg har en iphone, som skal til reperation, og vil gerne vide om man kan sikrer sig at selv om de slette alle mine ting på den, at jeg stadig væk har det på itunes. som fx. mine kontakter, billeder musik. ogs..
  mang gange tak på forhånd… 🙂

  1. Hej Betina,

   Nu ved jeg ikke hvorfor den skal til rep, men hvis den stadig virker nogenlunde kan du tilslutte den til iTunes og tage en sikkerhedskopi.
   Ang. dine billeder så skal du tjekke at de ligger på din computer og din musik skal ligge i iTunes.

   Har du brugt iCloud så prøv at log ind med dit Apple id på icloud.com og se om dine kontakter, kalender osv. findes der.

   Mvh.
   Christian

 71. kan ikke se min facebook forside på iphone 5 og har forsøgt at afinstaller den op til flere gang og det virker stadig ikke……den viser bare blank hvid

  1. Hej Heidi,

   Jeg går ud fra at det er appen du bruger, virker det hvis du bruger Safari og går ind på Facebook.com?

   Prøv evt. at hold home og sluk knapperne inde på i 10 sekunder og tænd den igen.

   Mvh.
   Christian

   1. Ja det gør det og også ved computeren, det andet har jeg også prøvet..
    Havde en veninde der havde samme problem, men hun nulstillede internet indstillinger også virkede det, men ikke her, så jeg har prøvet stort set alt… Og ja det er app’en og den har altid virket det var bare lige pludselig

   2. Ja det er app’en jeg bruger og den virker på computeren og hvis jeg bruger safari
    Har prøvet alt også din sidste nævnte op til flere gange….

    1. Prøv at vælg indstillinger -> facebook, her sletter du din konto (bemærk det er kun din facebook konto på telefonen og ikke selve facebook kontoen).
     Når den er slettet, så prøv at log ind med din konto igen og se om det så virker.

     Mvh.
     Christian

 72. Hej

  Jeg har lige modtaget min iphone 5 med posten. Jeg har sat simkortet i, kan jeg bare tænde den med det samme, eller skal den oplades først eller tilsluttes computer?

 73. Mit spil på iPhone 5 lagger. Hvad skal jeg gøre for at det forsvinder igen?
  Fordi det virkede før i dag.

  1. Hej Charlotte,

   Prøv at dobbelt klik på home knappen og når du får rækken med apps frem, så hold fingeren inde på en app og luk spillet.
   Herefter så prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen, måske det hjælper.

   Mvh.
   Christian

 74. Hej
  Man kan tilsyneladende ikke jailbreake IOS 6,01 med absinthe,, jeg har hørt om redsnow i stedet,, men ved ikke om jeg tør , kan i anbefale det ?

  Kim

 75. Hej.. Jeg har ændret min mailadresse på facebook, da den gamle var blevet ugyldig. Efter det, kan jeg ikke finde mig selv på min side.. Der er bare helt blank. Jeg kan godt læse hvad andre laver af opdateringer og samtidig se min side fra computeren.. Bare ikke fra mig iPhone eller iPad .. Kan i hjælpe mig 🙂
  Mvh Helle S.

  1. Hej Helle,

   Prøv at gå ind i indstillinger -> Facebook, her sletter du din konto (bemærk det er kun fra telefonen den bliver slettet), og når du har gjort det så prøv at log ind med din nye konto i stedet.

   Mvh.
   Christian

 76. Da jeg har solgt min iPhone vil jeg slette den for alle dataer. Men når jeg går i indstillinger og slet alle dataer og indstillinger, bliver der sort skærm og det lille venteikon står bare og kører – og bliver ved. Har prøvet at reset den ved at holde de to knapper inde. Så går den tilbage til forsiden… Men mine dataer er ikke slettede. Nogen der har nogle gode bud? Tak-:)

  1. Hej Marianne,

   Umiddelbart kan det godt tage noget tid at slette alt, har du prøvet at lade den ligge et godt stykke tid?
   Ellers så prøv at tilslut den til computeren, og i iTunes kan du vælge at gendanne den helt.
   Når den starter op skal man så vælge div. indstillinger og her vælger du bare at den skal indstilles som en ny iPhone.

   Mvh.
   Christian

 77. Hej. Efter heg har fået min nye iphone 5 bliver den ved at sige jeg ikke har plads nok på iCloud og det forstår jeg ikke, for med min 4 var der aldrig problemer og det er de samme ting der er på den nye. Håber i kan hjælpe.

  1. Hej Camilla,

   Måske har du slået Fotostream til? denne tager nemlig meget plads hvis du har mange billeder, prøv at slå den fra og sikkerhedskopier med iCloud igen og se hvad den så siger.

   Mvh.
   Christian

  2. Har du fjernet sikkerhedskopien fra den gamle IPhone på iCloud? Den kan jo muligvis godt fylde en del, så der ikke er plads til den nye sikkerhedskopi fra din nye iPhone!
   Mvh
   Michael N

 78. Hvor kan man sætte sin iPhone fra lydløs, når knapperne i siderne er gået i stykker ?
  Mvh Trine Mogensen

 79. Når keg sætter min iphone i højtalerne virker det ikke der står bare “tilbehøret understøtter ikke af iphone” og et har virket før?

  1. Hej Stephanie,

   Hvilken højtaler har du? Er problemet måske opstået efter en opdatering?
   Har du prøvet at tage den ud og sætte den i nogle gange for at se om den bliver ved med at vise denne besked?

   Mvh.
   Christian

 80. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal gøre. Har en arbejdsmobil med min arbejdsmail som appel id, men da jeg via jobskifte har fået ny telefon, vil jeg gerne ændre mit appelid til et “gammelt” appel id jeg aldrig har brugt. Indtil nu har jeg lavet en sikkerhedskopi på icloud, ændret appelid, men hvad gør jeg med icloud id? Det synes stadig at stå med det gamle appel id. Jeg ved ikke hvordan jeg får det ændret, og frygter at der, når jeg ændre det ikke er flere data tilbage. Ved godt jeg ikke kan få købte ting med over, vil bare gerne have mine numre, sms, billeder etc.

  1. Hej Dorthe,

   Måske kan du nøjes med bare at ændre din mailadresse, så det ikke er en gammel arbejdsmail.
   Dvs. du beholder alle dine ting, men ændre blot mailen.
   Dette gør du ved at logge ind på Apples side og ændre dit Apple ID.

   Mvh.
   Christian

 81. På min gamle Iphone 4S kom der en beskedtone når jeg fik en besked via Facebook. Nu har jeg skiftet til Iphone 5, men nu får jeg INGEN besked, hvad er der galt ? Synes jeg har tjekket alt, men kan ha’ overset noget..

  1. Hej Lone,

   Prøv at tjek dine Facebook indstillinger under kontoindstillinger -> Notifikationer.
   Er det hele som det skal være så prøv at slet Facebook appen og hent den igen, dette plejer at hjælpe 🙂

   Mvh.
   Christian

 82. Hej IPhone luppen…!
  Jeg er den heldige indehaver af en iPad 2. På den har jeg bl.a. SPOTIFY. Jeg anvender en Belkin Bluetooth transmitter til mit stereoanlæg, og det fungere rigtig godt. Nu har jeg så fået et Logitech omslag med tastatur. For at aktivere dette, skal det ske via Bluetooth. Kan jeg anvende begge dele på samme tid? Og hvis “ja”, hvordan gøres dette så?
  Hilsen og tak for en superhjemmeside!
  Michael Nielsen

  1. Hej Michael,

   Du kan godt have flere bluetooth enheder tilsluttet på samme tid, men det kræver at de har forskellige funktioner.
   Fx kan du ikke parre både en bluetooth højtaler og et headset, men en højtaler og et keyboard skulle fungerer.

   Jeg ved dog ikke præcis hvordan din Belkin enhed reagerer, om iPad’en rent faktisk opfatter den som en højtaler.

   Men normalt skulle du gerne kunne tilslutte begge enheder, dette gør du på normal vis under indstillinger -> bluetooth.
   Har begge enheder været tilsluttet før skal du bare åbne menuen og trykke på en af dine enheder, og når den er tilsluttet så tryk på den anden enhed.

   Virker det ikke så kan det være din Belkin enhed der ikke understøtter det, prøv evt. at se om du kan tilslutte dit keyboard og et headset på samme tid hvis du har det, eller to andre bluetooth enheder.

   Mvh.
   Christian

 83. Hej!
  Er det muligt at få notifikationer fra snapchat mm, hvis man da man downloadede app’en kom til at svare nej tak til notifikationer?
  Hvis ja, hvordan?(:
  På forhånd mange tak,
  Mvh Caroline

  1. Hej Caroline,

   Nu har jeg desværre ikke selv prøvet appen, men jeg vil tro at du kan gå ind i indstillinger -> meddelelser og her burde du kunne finde appen og vælge at du vil have notifikationer/meddelelser fra denne app.

   Mvh.
   Christian

 84. musik købt ved Itunes store væk, da alt på min iphone blev slettet ved en fejl. Mon ikke jeg kan få musikken igen, når jeg har kvitteringer på at det er købt, og hvis jeg kan, hvordan gør jeg det.

  1. Hej Helle,

   Desværre er det ikke altid lige nemt, du kan prøve at følge denne guide, men hjælper den ikke bliver du nødt til at kontakte Apples iTunes support, så kan de hjælpe dig med at få musikken igen.

   Deres support er på engelsk, men du kan kontakte dem på denne mail:
   iTunes Store iTunesStoreSupport@apple.com

   Du forklarer dem bare at du gerne vil have din købte musik tilbage og hvordan du får det 🙂

   Mvh.
   Christian

 85. Hej .
  Jeg har været uheldig at min skærm til min iphone 4s er knækket, det kunne jeg godt leve med. Men fordi der var en teknisk fejl på telefonen valgte jeg at sende den ind til rep. hos telenor. Den blev så afvist på grund af “tydlige” ridser på skærmen. Jeg har så spurgt om jeg ikke kunne få den lavet og sende den ind igen, det fik jeg et NEJ til. Jeg ville bare lige høre om det passer og evt. hvor det står henne at garantien bortfalder ved uautoriseret rep. .
  Tak

  1. Hej Ibrahim,

   Umiddelbart bliver det nok svært at få den lavet på garantien hvis glasset er knækket, da de i så fald bare vil påstå at det er fordi du har tabt den eller lignende.
   Nu ved jeg ikke hvad den tekniske fejl er, men hvis du får skiftet skærmen hos et autoriseret Apple værksted burde garantien ikke bortfalde.
   Nogle værksteder reklamerer med, at garantien ikke bortfalder men prøv at søg på google efter disse værksteder, så du kan finde et tæt på dig.

   Herefter kan du prøve at sende den ind til Telenor igen, hvis ikke de har registreret at du har haft sendt den ind en gang har jeg svært ved at tro, at de kan se, at den har været repareret før.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian .
    Tak for dit hurtige svar. Den tekniske fejl som jeg taler om er at mit WIFI er usyndeligt og jeg kan hverken slå den til eller fra. Men hvis jeg kan sparer nogen penge ved at få skærmen rep. hos et uautoriseret værksted vil jeg heller gøre det og leve med at jeg ikke kan få wifi.

    1. Hej igen,

     WiFi fejlen er højest sandsynligt kommet efter iOS 6 opdateringen, har jeg ret?
     Dette er en kendt fejl, og det burde du kunne forklare Telenor.
     En sådanne software fejl kommer ikke af, at du taber telefonen eller lignende.

     Vi er flere der håber at Apple løser problemet med den næste opdatering, altså iOS 6.1 men jeg tror desværre først den udkommer i starten af det nye år.
     Løser den ikke problemet kan du prøve at tage kontakt til Telenor igen.

     Hvis problemet bliver løst kan du jo bare vælge det værksted der er billigst 🙂

     Mvh.
     Christian

 86. Hej. Hvad gør jeg, når knappen ud i venstre side, hvor man skifter fra lyd til lydløs og omvendt, er gået i stykker, så den hele tiden står på lydløs?

  1. Hej Mathilde,

   Umiddelbart er der ikke så meget du kan gøre, udover at sende den til reparation da det er en fysisk hardware fejl.
   Er der stadig garanti på telefonen skal du kontakte stedet hvor du købte den.

   Mvh.
   Christian

 87. Hej:-)
  Jeg kan ikke finde ud af at gøres sådan så man kan se hvad der står i en besked før jeg har åbnet den og min mobil stadig er låst- ved min står der bare “rejsevejledning når jeg får en sms men vil gerne kunne se det på den anden måde 🙂
  Ser frem til jeres respons:-)

 88. Hej. Jeg har lige fået en iPad mini. Når jeg forsøger at svare på en email, kommer den frem med: at den er afvist af serveren, da den ikke tillader relay- forsendelser. Er der en indstilling som jeg har forbigået? På min iPhone er der intet problem.

  1. Hej Susanne,

   Umiddelbart tror jeg det er noget med din SMTP server altså serveren til udgående post, prøv at tjek at den er korrekt sat op og, at du har skrevet dit login her.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Melisa,

   Hvis først appen er blevet opdateret så kan du desværre ikke nedgradere den igen.
   Men du kan selvfølgelig altid slette appen hvis du ikke ønsker at have den.

   Mvh.
   Christian

 89. Hej Iphoneluppen
  Når jeg vil overføre musik til – eller slette musik på – min Iphone plejer jeg i ITunes at kunne redigere direkte i Musikfeltet eller “hive” musik over, men det virker pludselig ikke mere. Kan man lave nogle indstillinger om, så det kommer til at virke sådan igen?

  1. Hej Maiken,

   Prøve at åben iTunes, og vælg menuen Oversigt i toppen, her slår du “Vis indholsoversigt” til, så skulle du gerne få vist det du søger 🙂

   Mvh.
   Christian

   1. Tak for svar. Oversigten er vist allerede slået til på Itunes, men når jeg vil “droppe” et musiknummer på Iphone-ikonet kommer der et “fobudt”-piktogram til syne, så den vil ikke rigtigt modtage filen.
    Når jeg ser oversigten over indholdet på Iphonen er det heller ikke muligt at slette direkte i den eller redigere oplysinger om musiknumrene. Jeg ville gerne undgå at skulle synkronisere, og manuelt flytte rundt på filer, men måske kan man bare ikke lige det i den nye opdatering af Itunes.

 90. Jeg kan ikke finde privatinstillinger på min iPhone 4s. Facebook siger jeg skal gå derind og så under billeder for at sætte facebook TIL for at kunne overføre billeder til facebook. Har ikke opdateret for nylig, og havde intet problem med at overføre igår..

 91. Hvad gør jeg lige hvis jeg har en helt ny iphone 4’s, hvor skærmen er sort… Altså jeg kan godt ringe til den, men selvom den ringer, så er der hverken lyd eller lys i skærmen.

  1. Hej Danielle,

   Det lyder underligt, prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd den igen, kommer der så billede?
   Prøv også at tilslut den iTunes og se om computeren registrer den og i så fald om der kommer billede.

   Kommer der ikke et billede på noget tidspunkt kunne det tyde på en defekt skærm eller løs forbindelse, nu hvor den er ny vil jeg anbefale dig at kontakte stedet hvor du købte den, og få den lavet eller ombyttet.

   Mvh.
   Christian

 92. Jeg er kommet til at gendanne min Iphone fra en gammel sikkerhedskopi, det har jeg virkelig fortrudt og det var en fejl. Jeg har nu mistet alle mine kontakter, billeder m.m. fra det sidste halve år, nogle af dem er meget vigtige for mig. Kan jeg på nogen måde få dem igen???
  Jeg har, dum som jeg er, ikke brugt icloud, så det kan ikke hjælpe mig :(…
  Håber i kan hjælpe….

  1. Hej Mads,

   Har du en nyere sikkerhedskopi? i så fald skal du bare tilslutte din iPhone til iTunes og vælge gendan fra sikkerhedskopi, her kan du vælge mellem de forskellige kopier du har.
   Hvis ikke du har en nyere sikkerhedskopi tror jeg desværre ikke der er noget du kan gøre.

   Mvh.
   Christian

 93. Hej. Jeg har en iPhone 4, og her i går kunne jeg lige pludselig ikke tage billeder. Når jeg går ind på mit kamera, åbner den ikke kameraet, men går i stå. Der er også andre ting, jeg heller ikke kan, hvor man også bruger kamera. F.eks. Snap chat.
  Jeg har prøvet at slukke og genstarte min telefon utallige gange, men det virker stadig ikke. Hvad kan jeg ellers gøre? 🙂

  1. Hej Sidnie,

   Prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd den igen, måske det så virker.
   Ellers så prøv at nulstil alle indstillinger, vælg indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.

   Mvh.
   Christian

 94. Hej… Jeg har fået en hængelås med en pil der går rundt om hængelåsen og jeg ved ikke hvad den betyder, er der nogen der kan hjælpe??
  Den sidder imellem uret og batteritilstanden på forsiden…

 95. Hej
  Jeg har en Iphone 3s. Jeg vil gerne tilføje nye sange i den, uden at slette de sange, som er allerede i telefonen.
  Hvordan gør jeg det?
  Jeg har mac

  1. Hej Carsten,

   Det kræver at du har alt din musik i iTunes, hvis ikke din telefon er sat til at synkroniserer med iTunes automatisk kan du godt tilslutte den til computeren.
   Men er den sat til at synkronisere automatisk skal du i så fald stoppe synkroniseringen lige så snart den starter.

   Herefter burde du i iTunes kunne trække din musik over på din iPhone uden der sker noget med din eksisterende musik.

   Det mest optimale er dog at du har alt din musik i iTunes, du kan evt. bruge programmet iExplorer til at flytte musik fra din telefon og ind i iTunes.

   Mvh.
   Christian

 96. Jeg har købt et musik album fra min iPhone 4a med IOS 6.
  Hvorfor kan jeg ikke overfører albummet til min iPad
  De kører på sammen apple-id.
  Når jeg går inder under iTunus på min iPad og dernæst ind under købte – kommer der bare en blank side op. MEN jeg har altså købt det album.
  Jeg har bøvlet med det i flere timer nu…

  1. Hej Rasmus,

   Du kan prøve at kigge på dette link der står lidt mere omkring det.
   Men dette er en af de ting som driller meget ved Apple, det samme gælder hvis du ved et uheld får slettet albummet, så kan man ikke bare hente det igen.

   I nogle lande kan du, men i Danmark kan du ikke, dette skyldes rettigheder og licenser og derfor tillader Apple ikke at du går ind og henter det igen.
   Derfor er jeg heller ikke selv den store bruger af iTunes når det kommer til musik, her vil jeg i stedet anbefale dig Spotify.

   Mvh.
   Christian

 97. Min iPhone 5 lakker når jeg er på youtube. Og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre:( hvis der er nogen der kan hjælpe mig, så ville jeg være evig taknemlig.

  1. Hej Charlotte,

   Er det når du skal navigere rundt eller når du vil høre fx en sang eller se en video at den hakker når den afspiller?

   Hvis den hakker når den afspiller kan det nemlig være netværket, har du mulighed for at prøve at afspille et klip når du er tilsluttet WiFi og når du kun er på 3G og se om der er en forskel?

   Mvh.
   Christian

 98. Hej Christian…
  Jeg har Stofa Smart TV på min iPad. Kan man via Apple Tv (den til kr. 849,-) bruge de funktioner fra stofa som eksempelvis “start forfra” via Apple Tv fra sin iPad på sit tv i stuen?

  Mvh Michael N

  1. Hej Michael,

   Hvis du kan på din iPad burde du også kunne på dit Apple TV, efter som du egentligt bare viser indholdet fra iPad’en på Apple TV’et.
   Remoten til Apple TV’et kan du også stadig bruge, dog ved jeg ikke om den understøtter alle Stofas webtv funktioner.

   Mvh.
   Christian

 99. Hej christian. Kan jeg ikk slå det at jeg modtager en mail hver gang en person spørg om noget, det er lidt irreterende. :)?

  1. Hej Ibrahim,

   Det kan du sagtens, i den mail du modtager kan du klikke på linket “To manage your subscriptions or to block all notifications from this site, click the link below:”.
   På den side du kommer ind på skal du så sætte flueben i fx “Hjælp” og trykke på “remove selected subscriptions” så vil du ikke længere modtage notifikationer når nogle skriver på hjælpe siden 🙂

   Mvh.
   Christan

 100. mit spørgsmål er kan man få gjort så man kan se sit begrund uden apps er i vejen og kan man gøre det uden jaillbrik og sydia…?

  1. Hej Madsen,

   Den eneste måde du kan gøre dette på er ved at flytte rundt på dine apps.
   Dette gør du ved at holde fingeren nede på en app, herefter kan du trække dem rundt på skærmen når de begynder at ryste.
   Hvis du trækker en app helt ud i højre side kan du flytte den til næste billede.

   Mvh.
   Christian

 101. Hej jeg har min gamle iphone 3g som jeg ville give til min søn, men har så fundet ud af at den er værdiløs idag, især hvis man vil bruge app store, man kan ikke engang få facebook på den fordi iphone 3g køre en version 4.2 og næsten alle apps køre version 4.3, kan det virkelig passe at det skal være sådan? Man kan ikke hente version 4.3 til denne her model kun til 3gs modellen. Hjææææææælp

  1. Hej Leslie,

   Helt korrekt så er det jo en ældre sag efterhånden, men først og fremmst så prøv at tilslut den til iTunes og søg efter en opdatering til den, hvis ikke du allerede har gjort det.
   Findes der ikke en nyere opdatering som løser problemet, skyldes det at hardwaren i din iPhone er så gammel at den ikke længere kan følge med i forhold til opdateringerne.

   Dvs. du får ikke de nyeste funktioner med, da telefonen simpelthen ikke kan trække dem. Du kan sammenligne det lidt med en ældre computer der ikke kan trække nye computerspil.

   Mvh.
   Christian

 102. Hejsa.

  Jeg vil gerne slette mine beskeder HELT fra min Iphone, er det muligt ?
  Hvis jeg bare går ind og sletter dem, så er de der stadig hvis jeg går ind og søger i “søg i Iphone”
  Har midlertidigt slået “beskeder” fra under “generelt” –> “spotlight-søgning”, men ville høre om der ikke var en mulighed for at slette dem permanent ?

  Håber i kan hjælpe mig!

  Med venlig hilsen

  Kasper Kristensen

  1. Hej Kasper,

   Normalt skulle din iPhone gerne slette dem helt, men desværre oplever nogle dette problem som du også oplever.
   En mulig løsning skulle være, at tage backup af alle dine ting, synkroniser den med iTunes, husk at gem alt din musik og alle dine billeder osv.

   Herefter vælger du indstillinger -> generelt -> nulstil -> Slet og nulstil alle indstillinger, på din iPhone, den bliver nu tømt helt og efterfølgende kan du indlæse din sikkerhedskopi når den starter op igen.

   Denne metode har løst problemet for andre, måske den også virker for dig 🙂

   Mvh.
   Christian

 103. min I phone stopped ei morges med at læse e-mails. Når jeg åbne rindbakken bliver den ved med at søge efter post uden resultat

  1. Hej Jan,

   Prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd din iPhone igen, vil den så indlæse dine mails?
   Ellers så prøv at slet din mail og opret den på ny.

   Mvh.
   Christian

 104. Jeg har et spørgsmål vedr. en app.

  Jeg har haft denne app i snart 2 år, hvorfor jeg har mange dataer. Når jeg åbner appen loader den kort, for derefter at lukke sig selv?

  Jeg har prøvet at genstarte min tlf, opdatere alle apps osv. men intet virker??

  HJÆLP!!

  Mvh,

  Mathias Langkilde

  1. Hej Mathias,

   Du kan prøve at genstarte din telefon ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænde igen.
   Hjælper det ikke så tror jeg desværre at du bliver nødt til at slette og hente appen igen.

   Ang. dine data i appen, nu ved jeg ikke hvilken app der er tale om, men nogle apps gemmer jo dine data i en slags profil, men det ved jeg ikke om denne gør.

   Mvh.
   Christian

 105. jeghar skrevet til dig før, ang min søns iphone 4s, som kun ville give lyd ved opkald og ikke ved sms….
  Og at volume knappen i siden ikke ville aktiveres andet hvis man gik ind i indstillinger, og kørte lidt frem og tilbage med volumeknappen derinde…
  Satte man høretelefoner i, ville alt gerne fungere og så kom der også lyd ved sms og volume knappen virker også….
  Vi har nu fået svar fra telenor om, at der var fugtskade i det hul, hvor høretelefonerne sættes i?????
  Tlf er passet og plejet, ligger i vandtæt etui,og har aldrig set dråben af vand….
  de har ikke ville reperere de ovennævnte mangler, da de frafalder alt garanti, når der er fugtskade…
  Hvad er din mening om dette svar???
  Du har jo heller ikke påtalt en fugtskade, da du hjalp mig herinde, og det virker så hårdt, at en 11 mdr tlf til 4600 kr , bare kasseres fordi de mener at kunne se noget hvidt nede i det hul…

  1. Hej Pia,

   Der findes nogle forskellige metoder hvorpå man kan se om en iPhone har fået fugt, jeg tvivler på at Telenor ville fortælle dig, at den har fået fugt hvis den ikke har. Men tjek evt. selv efter om den er god nok.

   Jeg tror dog ikke at det har noget med lader stikket at gøre, personligt tror jeg nærmere at det har noget med sensoren til lydstikket at gøre, har du prøvet at “lege” lidt med dette stik, altså hive det ud og ind nogle gange for at se om det hjælper?

   Prøv disse ting, finder du efterfølgende frem til at den åbenbart har fået fugt, og det med lydstikket ikke hjælper så findes der jo forskellige steder hvor de gerne vil kigge på den selvom den har fået fugt.

   Mvh.
   Christian

   1. Jeg har nu snakket med både Apple, Telenor, værkstedet osv , og ingen af dem kan give mig vished om, at den såkaldte fugtskade har noget med fejlen at gøre.
    Tlf har ikke været åbnet og de har ikke set på fejlen pga de mener de kan se lidt ir i bundstikket.
    De vil ikke se på de fejl jeg har oplyst dem for de har valgt at bortfalde min garanti pga der måske er ir i bundstikket.
    Ingen kan forklare mig hvorfor Tlf virker med hørerelefoner sat til…. Og de kan ikke afvise at det er en mekanisk fejl, men ifølge Apple skal de nægte reperation pga den formodede fugt…

    1. Det lyder da godt nok irriterende.
     Jeg ved at telenor kan være tunge at danse med, jeg havde selv problemer med dem da jeg skulle have låst min iPhone op, dette nægtede de da jeg ikke vidste hvilket telefonnummer den var købt med i sin tid.
     Men da jeg tog fat i deres Facebook side hvor “alle” pludselig kan se deres dårlige service så blev den pludselig låst op inden for en time.

     Du kan prøve at skriv en god forklaring af problemet på telenors Facebook side og se om de reagerer anderledes så, måske det også virker for dig?

     Mvh.
     Christian

     1. Har nu skrevet på facebook siden , og så en anden havde skrevet om nøjagtig samme problem idag…
      Men men men.. Nu er både hans og mit indlæg slettet, svarene fra andre er slettet og jeg er blokeret derinde , så kan ikke skrive på deres væg ..
      Hvad pokker gør jeg..
      De vil stadig ha 175 kr i afdrag for Tlf se næste 12 mdr, selv om de frafalder alt reklamation og ikke kan dokumentere for at den fugt de siger der er, nu også er skyld i at der ikke er lyd ved indgående sms…..
      Kender du andre , der har haft samme problem med den fejl????

     2. Hej Pia,

      Jeg ved ikke om du har forbindelse til “Connie” som har samme problem, og som har skrevet på vores facebook side, men hvis du prøver at gå ind der og følge med så kan vi samle op på det hele og tage den der fra 🙂
      Hvis ikke det er dig så, ja så er der andre med samme Telenor problemer 🙂

      Mvh.
      Christian

 106. Hej Iphoneluppen.Jeg vil gerne bede om hjælp,jeg har endelig fundet ud af hvordan jeg overfører musik fra cdér til minn iphone,men hvordan spiller jeg det,og hvordan blander jeg det? ( det er fra det nye itunes)
  Med venlig hilsen.
  Flemming.

  1. Hej Flemming,

   Først og fremmest skal du have importeret musikken fra cd’en og ind i iTunes, herefter kan du flytte det over på din iPhone.
   Dette gør du ved at synkronisere din iPhone med dit iTunes, husk at du skal have sat flueben i synkroniser musik.

   Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke har synkroniseret din iPhone før, så vil den slette det musik du har på din iPhone og erstatte det med den der ligger i iTunes.
   Så vær opmærksom på dette hvis du har musik, som ikke ligger i iTunes.

   Mvh.
   Christian

 107. Jeg har slettet min e-mail konto på min iphone, men nu er alle mine telefon numre også væk?
  Kan jeg finde dem på nogle måde?
  Jeg har fælles computer med min kæreste, så hvis jeg vil genskabe den fra computeren, så er det jo hans nummer jeg får på min telefon?

  1. Hej Maria,

   Bruger du iCloud? i så fald prøv at login med dette under indstillinger -> iCloud og tjek at kontakter er slået til.
   Tjek også ved at gå ind på icloud.com og logge ind at dine kontakter er her, i så fald skulle du gerne få dem vist igen.

   Du kan også prøve at åbne kontakter på din iPhone og vælge grupper oppe i venstre hjørne, tjek at der er sat flueben ved de forskellige grupper.

   Mvh.
   Christian

 108. Jeg kan ikke få min Iphone 4S til at opdatere. Jeg går ind i Indstillinger, Generelt, softwareopdatering og trykker: Hent og installer – der sker absolut ingen ting.
  Er det mig der gør noget forkert ? Eller ?

  1. Hej Alice,

   Er du tilsluttet et trådløst netværk når du gør det? ellers så prøv det.
   Virker det stadig ikke så prøv at tilslut din iPhone til computeren og via iTunes kan du så opdatere den i stedet.

   Mvh.
   Christian

 109. HEj
  Jeg har en Jacob Jensen tangent fjord dock som jeg bruger til at høre Wimp på og har fungeret perfekt, hidtil..
  MEN efter jeg har opdateret til ios6.0.1 og jeg sætter den i docken, popper der en besked op, om at “iphone ikke understøtter enhed” og der kommer derfor ikke lyd ud af docken, men kun af min iphone? Den lader dog stadig mens den sidder i..?

  Min kone har også en iphone og den blev opdateret samtidigt – og hun har ikke noget problem med at afspille på docken!

  – Efter opdateringen skriver laver den også begyndt at lave en “note” på den grønne telefon knap, som om der er et ubesvaret opkald, på trods af jeg tager telefonen ?

  hvad er der i vejen med min telefon, og hvad kan jeg gøre ?

  1. Hej Michael,

   Præcis hvad der er galt ved jeg desværre ikke, men det lyder som en software fejl på din telefon, som er kommet i forbindelse med opdateringen.
   Prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd den igen.
   Hjælper dette ikke så prøv at nulstil alle indstillingerne, via indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.

   Hjælper det stadig ikke så prøv at gendan den igen via iTunes.

   Mvh.
   Christian

   1. Tak for hurtigt svar – jeg prøver… og vender stærkt tilbage med en melding om det virker 🙂

 110. min facebook app er gået i stå midt under en opdatering (iphone). Helt død, og vil ikke opdatere færdigt. Ideer til hvad jeg kan gøre?

   1. Hej Chr.
    Nej – den er ikke tilgængelig som app-knap lige nu. Kun i “bundlinien” og der står den som om den er ved at opdatere. Kan jeg slette via itunes og geninstallere ?

    1. Prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen.
     Hjælper det ikke så prøv at nulstil hjemmeskærmen dette gør du under indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil hjemmeskærmens layout.

     Herefter så prøv at åben App Store og hvis den ligger under opdateringer så prøv om du kan starte den igen her, ellers så prøv at søg appen frem og se hvad der sker hvis du “prøver” at hente eller åbne den igen.

     Ang. iTunes så kan du muligvis hvis du fjerner appen her i, og efterfølgende synkroniserer med din iPhone, du kan i hvert falde prøve og se om den vil det 🙂

     Mvh.
     Christian

  1. Hej Christina,

   Mener du tænd/sluk knappen? Og hvordan har den sat sig fast, sidder knappen nede?
   I så fald prøv at vrik lidt med den og se om den ikke vil slippe igen, eller tryk lidt ekstra hårdt på den, måske det hjælper.

   Mvh.
   Christian

 111. Hej jeg har fået svar på mit spørgsmål men hvordan undgår jeg at få alle besvarelser herfra i min mail box

  1. Hej,

   Hvis du klikker på linket i mailen:
   “To manage your subscriptions or to block all notifications from this site, click the link below:”

   Så kommer du ind på en side hvor du kan sætte flueben i “hjælp” og herefter kan du trykke på “remove” knappen 🙂

   Mvh.
   Christian

 112. Kunne I måske skrive om hvordan man kan streame dvd film fra sin Mac, til Apple Tv.
  Da i har skrevet om det før, men det kan ikke lade sig gøre mere.
  Det kan være I har en snedig måde at omgås det på.

  Man kan selvfølgelig dublere skærmen til Apple Tv, men når man så smider en film i, kan man ikke se filmen sålænge Apple Tv er sat til.

  Ved godt det ikke er om Iphone, men I skriver jo om så meget andet relevant;-)

  Glædelig Jul og godt nytår.

  Mvh

  Mads

  Ps tak for en super side/facebook

  1. Hej Mads,

   Det er nu noteret 🙂
   Hvis dit Apple TV er jailbreaket findes der forskellige metoder til, at streame film til dit Apple TV, Men har du opdateret det tror jeg desværre ikke du har denne mulighed længere, efter som der endnu ikke er en jailbreak til den nyeste iOS (så vidt jeg ved).

   Der findes også software der kan klare opgaven uden at jailbreake og uden om iTunes, men det kommer lidt an på hvilket Apple TV du har.
   Se fx denne guide til AirFlick.

   Mvh.
   Christian

 113. Hej Christian.Jeg prøver igen.Jeg har lagt musik ind på in iphone meget forskelligt, hvordan får jeg blandet det og hvordan spiller jeg det.På forhånd tak.
  Mvh.
  Flemming.

  1. Hej Flemming,

   Hvis jeg har forstået dit spørgsmål korrekt, så vil du gerne blande musikken på din iPhone når du lytter til den?
   Dette gør du ved at åbne Musik appen tryk på sange i bunden, swipe fra toppen og ned så du får søgefeltet frem i toppen, her under har du “bland” vælger du denne vil musikken blive afspillet blandet.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian.Jeg gør som du siger,-men når jeg “SWIPER”ned får jeg vejrudsendelsen omkring Vallensbæk-og meddelser.
    Mvh.
    Flemming.

     1. Hej Christian. Det vil ikke rigtig lykkedes for mig,men du har sat mig igang,så mange tak for det,jeg studerer alle de ? du får og lærer ad det.
      Glædelig jul til jer alle.
      Mvh.
      Flemming.

     2. Hej Flemming,
      Det lyder godt, og helt bestemt som en god måde at lære på 🙂
      Hvis ikke du allerede følger med på bloggen så kan jeg anbefale dig at se vores tips og trick her.

      Hvor i processen går det galt?

      Hvis du åbner den orange musik app, i bunden vælger du sange, og så skulle du gerne se en liste med alt din musik i denne liste trækker du lidt ned og så skulle der gerne komme en funktion frem i toppen der hedder “bland”

      Mvh.
      Christian

     3. Hej Christian.Det virker som du siger ( orange knap i bunden ) jeg trykker på “”sange””–ruller ned og trykker på “”bland”” så kommer der 2 sange,og jeg har lagt 4 cdér ind på IPHONEN,-hvor er alt det andet???
      Jeg sad hele eftermiddagen i går og læste din blog,der lærte jeg mange tin..
      Mvh.
      Flemming.

     4. Hej Flemming,

      Det kunne tyde på at at de 4 cd’er ikke er kommet med over på din iPhone, kan du se om de ligger i iTunes på computeren?
      I så fald skal du tilslutte din iPhone til computeren og vælge din iPhone i iTunes, her skal du så efterfølgende vælge Musik fanen og sætte flueben ved synkroniser musik.

      Mvh.
      Christian

     5. Hej Christian.Nu virker det,jeg har indspillet noget helt nyt,det der forvirrer for mig er at jeg har downloaded det nye ITUNES,-og det ligner ikke det gamle,-men tak for hjælpen,
      Mvh.
      Flemming.

     6. Hej Flemming,

      Super 🙂
      Nej det nye iTunes kan godt drille lidt, du kan evt. vælge “Oversigt” i toppen og vælge “Vis indholdsoversigt” så vil du få vist det mere som det gamle iTunes.

      Mvh.
      Christian

 114. Har købt en iPhone til min kæreste for cirka et halvt år siden, men har ikke registreret den. Nu skal jeg til at registrere den, men når jeg så skal registrere den som en ny iPhone, mister man så alle kontakter og billeder? Hvis man gør, hvad kan jeg gøre for ikke at miste dem?

  1. Hej Jannik,
   Umiddelbart burde du ikke miste noget, men har du et Apple ID og backup med iCloud så burde du være godt dækket ind.
   Dog skal du være opmærksom på at gemme alt din musik og dine billeder på computeren manuelt.

   Hvis du sætter din telefon til computeren og åbner iTunes, så kan du lave en sikkerhedskopi, denne kopi burde også tage dine billeder med, men for en sikkerhedsskyld så lav altid en manuel backup.

   Sig endelig til hvis du har yderligere spørgsmål til hvordan du kopier dine filer ind på computeren.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej,

   Hvis du klikker på linket i mailen:
   “To manage your subscriptions or to block all notifications from this site, click the link below:”

   Så kommer du ind på en side hvor du kan sætte flueben i “hjælp” og herefter kan du trykke på “remove” knappen

   Mvh.
   Christian