Den mest komplette iPhone hjemmeside til både nye købere og eksisterende brugere

Sådan indstiller du iCloud

Har du en iPhone med den nyeste opdatering så har du formentlig også iCloud men måske er det endnu ikke slået til?

iCloud udkom i forbindelse med lanceringen af iPhone 4S og er en backup løsning som gemmer dine vigtige ting online eller oppe i skyen som det så populært bliver kaldt.

Dvs. skulle du miste din iPhone behøver du ikke længere at være bange for dine kontakter og kalenderaftaler er væk, og har du flere Apple enheder fx iPad eller Mac computer kan du automatisk synkronisere det hele med disse.

synkroniser iCloud med dine Apple enheder

Hvordan aktivere jeg iCloud?

Først og fremmest skal du opdatere din telefon til den seneste iOS opdatering, alt efter hvilken iOS version du har, så gør du det ved at tilslutte din iPhone til computeren og søge efter en opdatering igennem iTunes, alt dette skulle gerne ske automatisk.

Når du har den nyeste opdatering kan du åbne iCloud på din telefon, dette gør du i indstillinger → iCloud, her skal du indstille din konto, dette gør du ved at indtaste dit Apple-id og adgangskode.

Du har nu 5GB gratis plads til backup, er dette for lidt kan mere tilkøbes, helt op til 50GB.

Indstil iCloud på iPhone

Når din konto er indstillet skal du vælge hvilke ting iCloud skal tage backup af, dette kunne fx være Kontakter, Kalender, Opmindelser og Bogmærker, dokumenter og data, du kan desuden slå ”Find min iPhone” til, dette gør at hvis din telefon bliver stjålet kan du spore den via iCloud.com, hvor du logger ind med dit Apple-id.

Til sidst skal du blot gå ind i menuen lagring & sikkerhedsk., her skal du sikre dig at iCloud-sikkerhedskopi er slået til, når den er slået til vil din telefon automatisk tage backup når du er tilsluttet et Wi-Fi netværk og din iPhone er tilsluttet en oplader.

Har du brug for yderligere hjælp se Apple’s egen guide

Har du spørgsmål eller kommentarer? (31)

Modtag en email, når der er svar på dit spørgsmål - Aldrig reklamer eller spam!

Erik Birch
Erik Birch
Klokken: 21:07 Skrevet: 11/08 2014

Jeg kan ikke åbne icloud, fordi den ikke accepterer min apple-ID. så har jeg prøvet at nulstille med ny kode, men det virker heller ikke.
Hvad gør for at få det tilbage?

Besvar

Dislike
0
Anne
Anne
Klokken: 17:48 Skrevet: 02/05 2014

Hej, jeg har gjort alt som beskrevet for at overføre ALT fra min gamle iPhone5 til min nye iPhone5S. Men mine billeder og Apps osv er ikke kommet med. Hvordan gør man det?

Besvar

Dislike
0
mettehelene
mettehelene
Klokken: 14:00 Skrevet: 09/03 2014

halløj håber man kan få et svar her… HJÆÆÆLP min icloud konto siger jeg skal bekræfte min mail… men jeg kan jo ikke logge på…….. hvad gør jeg???

Besvar

Dislike
0
Haci
Haci
Klokken: 02:11 Skrevet: 04/03 2014

Hej

Jeg kom til at slette min iCloud konto og derefter gendannede jeg min iPhone og havde glemt at lave en sikkerhedskopi og har mistet mine notater,billeder osv. Men heldigvis har jeg mine kontakter ved ikke hvordan. Min spørgsmål er så hvordan kan jeg finde mine billeder og notater.

Besvar

Dislike
0
Jesper Schmidt
Jesper Schmidt
Klokken: 22:17 Skrevet: 07/02 2014

Hej,

Jeg har et problem med at min iCloud ikke synkronisere min kalender fra min Mac til min Iphone.
Min iCloud instillinger ser ud som, i har anført på billedet i jeres guide, og skulle derfor automatisk synkronisere, men det gør den ikke.

Kan i hjælpe mig med dette problem?

MVH Jesper Schmidt

Besvar

Dislike
0
Lena jespersen
Lena jespersen
Klokken: 21:19 Skrevet: 30/01 2014

Mit itunes på min computer laver problemer så jeg nok må slette den helt.. Er det så en god ting at slå icloud til på min mobil kan ikke komme ind på itunes på min computer.. Kan man”nøjes” med at slå den til på mobilen eller skal man også gøre noget på computeren også? Og jeg skal jo søger for at den ikke automatisk synkronisere mellem min iphone og min computer har jeg læst mig til.. Men gør den dette hvis jeg slår icloud til?

Besvar

Dislike
0
Frederik
Frederik
Klokken: 15:41 Skrevet: 28/12 2013

Hej Christian!

Jeg har lige fået en ny Iphone 5 og jeg vil gerne overføre mine ting fra min Iphone 4 af, men jeg kan ikke få det her iCloud til af fungere.. Den viser at jeg har en gammel iCloud konto, men den bliver ikke bekræftet når jeg forsøger at åbne iCloud på min Iphone. Jeg vil derfor gerne have slettet kontoen, men det kan jeg ikke gøre, fordi mit apple id som er tilsluttet denne iCloud konto ikke er det som jeg normalt bruger.
Så mit spørgsmål er: Hvordan sletter jeg denne iCloud konto når jeg ikke ved hvad koden til kontoen er?

Besvar

Dislike
0
Lau Lausten
Lau Lausten
Klokken: 19:22 Skrevet: 16/11 2013

Hvordan overfører jeg musik fra min computer til min iphone 4

Besvar

Dislike
0
Caro
Caro
Klokken: 16:56 Skrevet: 15/11 2013

Hej.
Mit navn er Caro,og jeg har et spørgsmål !!!
Jeg købte et SIM-kort af Oister
Hvordan bruger jeg af mit SIM-kort for iMac ???
Mange tak…
Jeg venter for svar

Besvar

Dislike
0
Caro
Caro
Klokken: 15:36 Skrevet: 15/11 2013

Hvordan bruger jeg af Oister for iMac ???

Besvar

Dislike
0
lars
lars
Klokken: 19:51 Skrevet: 09/11 2013

hvordan sletter jeg icloud på min iphone 4s jeg har appel id men ingen adgangs kode og den mail der skal sendes kommer ikke ,….?hjælp

Besvar

Dislike
0
Mie Høgh
Mie Høgh
Klokken: 23:24 Skrevet: 18/04 2013

Mie fortsættelse

min internetforbindelse er Mobilt bredbånd Oister har det mon betydning?

mie

Besvar

Dislike
0
Mie Høgh
Mie Høgh
Klokken: 23:15 Skrevet: 18/04 2013

hej
jeg mgl. hjælp til installering af icloud
jeg har mac os x 10.6.8 og har lige tilkøbt osxLion (10.8.3)og dermed fået icloud. Jeg har iphone 4s 16 GB
har installeret som det fremgår ovenfor (mener jeg). Det har virket i går men men i dag sker der ikke overførsel f. eks. kalenderen
hvad kan der være galt?hvad mgl jeg at gøre?
på forhånd stor tak for hjælp
Mie

Besvar

Dislike
0
Nicky
Nicky
Klokken: 15:26 Skrevet: 15/03 2013

Hej har lige fået en iphone 5. Med den sidste opdatering Men den blir ved med at skrive Bekræfte en mail via min icloud konto. Men problemet kommer så her hvordan går jeg ind og bekræfter den? Altså har prøvet at gå ind på hotmail.dk og logge ind men siger emailen ik eksistere.. Hvordan kommer jeg ind på den så jeg kan aktivere den? hvis du vil svare vil jeg blive glad for at du sender en mail Tak på forhånd :)!

Besvar

Dislike
0
Kristian Kaare
Kristian Kaare
Klokken: 11:47 Skrevet: 01/03 2013

Jeg har købt en 5′er og havde før en 4′s. Nu har jeg overført data via iTunes, men kan ikke hive sms’er med over. Jeg har prøvet at kigge på iCloud indstillingerne men der er muligheden for at vælge sms’er ikke tilstede. Hvordan gør jeg ?

Besvar

Dislike
0
Søren Schmidt Hansen
Søren Schmidt Hansen
Klokken: 00:42 Skrevet: 16/01 2013

Hej Christian!

Jeg har lige opdateret min MacBook pro til Mountain Lion og kan synkronisere min Mac og iPhone via iCloud. Mit spørgsmål går på det modsatte…. hvordan kan jeg slå iCloud fra?

min iPhone er også min arbejdsmobil og på arbejde har jeg en pc, hvor jeg har installeret iCloud på. Problemet er, at vi ikke har WiFi på arbejde, så jeg er nød til at bruge kabel hvis jeg vil opdatere min kalender i telefonen. Da telefonen er opsat til iCloud, kan jeg ikke manuelt styre om jeg vil opdatere kalenderen, da den er “forprogrammeret” til at skulle opdatere automatisk via Cloud, når jeg tilslutter via iTunes. Kan jeg slå iCloud fra på telefonen så jeg kan synkronisere via kabel?

Besvar

Dislike
0
Christian Hahn
Christian Hahn
Klokken: 12:46 Skrevet: 16/01 2013

Hej Søren,

Hvis du har tilføjet din arbejdskalender/mail på telefonen, så burde det virke selvom i ikke har WiFi på arbejdet.
Jeg går ud fra at din arbejdscomputer er på nettet? Og i så fald burde den synkroniserer din kalender når du kommer hjem på dit eget WiFi.

For at vende tilbage til spørgsmålet om du kan slå iCloud fra, så ja.
Du kan vælge indstillinger -> iCloud, scroll ned i bunden og tryk på slet konto, så vil iCloud blive slettet fra din iPhone.

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0
Anonym
Klokken: 14:16 Skrevet: 16/01 2013

Tak for svar Christian.
Selvfølgelig kunne jeg opdatere min kalender via mit eget WiFi når jeg kommer hjem. Det er bar lidt mere besværligt, at skulle starte maskinen op og koble op via VPN, når jeg kunne gøre det mens jeg er på jobbet.
Som du også skriver, er alternativet at jeg sletter Cloud på telefonen, men så er ideen med Cloud jo lidt lige meget, hvis jeg skal slette på job og oprette igen når jeg kommer hjem. Dumt men også lidt typisk at Appel ikke har lavet en deaktiverings “knap” Tror jeg dropper Cloud helt og fortsætter med Dropbox og iTunes via kabel.

Mvh. Søren

Besvar

Dislike
0
Christian Hahn
Christian Hahn
Klokken: 16:46 Skrevet: 16/01 2013

Hej igen,

Så vidt jeg ved så burde iCloud automatisk synkronisere din arbejdscomputer og din iPhone, dette burde ske helt automatisk uden du skal logge ind på en VPN eller lignende.
Altså hvis du fx tilføje en begivenhed til din kalender på arbejdet, så skulle iCloud gerne opfange det, og når din iPhone så engang kommer på WiFi skulle den gerne automatisk hente den begivenhed ned og synkronisere, altså helt uden at du skal gøre noget.

Nu har jeg godt nok kun 1 kalender, men hvis jeg fx tilføjer en begivenhed i min kalender på iPhonen og senere tænder computeren så bliver kalenderen på computeren automatisk synkroniseret, og får altså begivenheden og det samme hvis jeg gør det den anden vej.

Virker det med din Mac og iPhone hvis du prøver det samme, som virker for mig?

I så fald må det være opsætningen på din arbejdscomputer vi skal have kigget nærmere på som jeg ser det.

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0
Søren Schmidt Hansen
Søren Schmidt Hansen
Klokken: 20:26 Skrevet: 18/01 2013

Hej Christian!

Jeg tror du misforstod min sidste besked, MEN!
jeg har fundet løsningen. Hvis man slå kalender fra i iCloud indstillingerne (se billedet til højre her på siden), kan man stadig bruge alle de andre funktioner, men samtidig synkronisere med kabel, hvis man er uden for sit WiFi. Noget nemmere kun at skulle slå denne funktion til og fra, i stedet for at slette iCloud profilen på telefonen.

Mvh. Søren

Dislike
0
Christian Hahn
Christian Hahn
Klokken: 08:26 Skrevet: 21/01 2013

Hej Søren,

Beklager, at jeg misforstod spørgsmålet, men super at du har fundet en nem løsning.

Mvh.
Christian

Dislike
0
Kim Poss
Kim Poss
Klokken: 14:09 Skrevet: 09/03 2013

Hej Christian
Hvis man sletter Icloud kontoen på telefoen, er det så en komplet sletning eller kan kontoen stadig bruges på andre produkter.
Venlig hilsen
Kim Poss

Besvar

Dislike
0
Andreas Lolk
Andreas Lolk
Klokken: 23:44 Skrevet: 12/03 2013

Hej Kim,

Det er bare en sletning/fjernelse fra din iPhone vil jeg mene. iCloud er dog tilknyttet et Apple ID, så du får ikke meget ud af at fjerne den.

Mvh. Andreas

Besvar

Dislike
0
Susanne
Susanne
Klokken: 17:37 Skrevet: 27/12 2012

Hej
Det undre mig, at den nye Iphone5 oplyser: ingen sikkerhedskopier tilgængelige.
Jeg har eller tjekket at den er slået til på min gl. Iphone4 ?????

Besvar

Dislike
0
Christian Hahn
Christian Hahn
Klokken: 10:32 Skrevet: 28/12 2012

Hej Susanne,

Prøv evt. at lav en sikkerhedskopi, hvis du har alle dine ting på din iPhone 5 så laver du sikkerhedskopien her.
Men er det fordi du gerne vil have alle dine ting med over på den nye iPhone 5, så er det selvfølgelig din iPhone 4 du skal lave den på.

Dette gør du gøre under iCloud instillingerne, virker det ikke så prøv at sæt din iPhone til computeren, åben iTunes og vælg at den skal lave en sikkerhedskopi til iCloud.

Herefter nulstiller du din iPhone 5 helt, ved at vælge indstillinger -> generelt -> nulstil -> slet alt indhold og indstillinger.
Når den starter op igen skal du logge på et WiFi netværk, indtaste dit Apple ID, og vælge indlæs iCloud sikkerhedskopi.

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0
Alis Albertsen
Alis Albertsen
Klokken: 12:59 Skrevet: 21/12 2012

Hejsa.
Jeg har købt den helt store icloud pakke.
Men den bliver ved med at skrive, at der er “Not Enough Storage” og der er 46,5 GB tilgængelig
Så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller har gjort forkert.
Har kontaktet Apple og itunes, men det foregår på engelsk og det er jeg ikke god nok til desværre.
Håber der er en der kan hjælpe mig :))
Venlig hilsen
Alis

Besvar

Dislike
0
Christian Hahn
Christian Hahn
Klokken: 13:08 Skrevet: 21/12 2012

Hej Alis,

Prøv at lav en sikkerhedskopi via iTunes i stedet, dvs. tilslut din iPhone til computeren, åben iTunes, og ved sikkerhedskopi vælger du at den skal bruge iCloud og så trykker du på sikkerhedskopier.

Hvis den godt vil lave den denne vej, så prøv om du kan gøre det fra telefonen bagefter.

Virker det ikke så prøv at slet din iCloud konto helt fra telefonen, hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd telefonen igen.
Prøv så at opret/login med din konto igen og se om den så virker.

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0
annie
annie
Klokken: 13:14 Skrevet: 03/09 2012

jeg har et problem med at finde mit appel id og indtaster jeg noget vil den ikke acceptere og jeg har prøvet at nulstille det men intet hjælper

Besvar

Dislike
0
Christian
Christian
Klokken: 14:05 Skrevet: 03/09 2012

Hej Annie,

Dit Apple ID er det samme som det du bruger når du skal hente Apps fra App Store.
Virker dit Apple ID her?

Det er altså samme mail og adgangskode du skal bruge når det handler om iCloud.

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0
Henning Kristensen
Henning Kristensen
Klokken: 11:27 Skrevet: 27/06 2012

Har Icloud og for første gang i dag melder telefonen ved opringning. “person-navn” i ICloud ?
Hvad betyder det ?

Besvar

Dislike
0
Christian
Christian
Klokken: 08:46 Skrevet: 28/06 2012

Hej Henning,

Jeg er ikke helt sikker på hvilken meddelelse du præcist har fået, men jeg vil tro at det er dit eget navn du skal indtaste der.
Står der ikke flere oplysninger på skærmen?

Mvh.
Christian

Besvar

Dislike
0