iOS 8.1.1 er frigivet – Vigtigt hvis du har iPhone 4s eller iPad 2

Apple har netop udgivet en deres nyeste opdatering af iOS 8 kaldet iOS 8.1.1 som retter fejl og sikre bedre ydeevne for nogle af de ældre Apple produkter.
iOS 8.1.1

Bedre ydeevne for iPhone 4s og iPad 2

Apple plejer at skrive en del af de ændringer som medfølger med de nye opdateringer, men det har de ikke gjort denne gang. De har dog skrevet at de har fokuseret på især at styrke ydeevnen for de 2 ovennævnte modeller, hvilket da også var tiltrængt da vi dagligt for mails fra bruger med hastighedsproblemer med netop iPhone 4s og iPad 2.

Allerede utroligt mange glade brugere

Det vælter ind med positivt respons på diverse Apple forumer og hjemmesider fra bruger som oplever store forbedringer. Så det er klart værd at overveje at opdatere sin iPhone hvis man ejer en af disse enheder.

Så del nyheden med dem i dit netværk som anvender disse produkter.

Besvar betalte spørgeskemaer på din telefon og få penge for det hos Opinionsland.dk - Klik her og få mellem 20 og 40 kroner per besvarelse

3 thoughts on “iOS 8.1.1 er frigivet – Vigtigt hvis du har iPhone 4s eller iPad 2”

  1. Familien har fået et MYSTISK problem efter jeg har opdateret min iPhone 4S. Når den ringer, ringer min kærestes iPhone 4S også og når hans telefon ringer får jeg også hans opkald og samtidig ligger vores iPad og ringer…Det er til at blive vanvittig af. Hjælp, hvordan slår vi det fra igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.