Sælg din iPhone – Få penge for dine brugte Apple enheder

Det har i mange andre lande længe været muligt at sælge i sine gamle Apple enheder tilbage til Apple. Det er nu blevet muligt for danskere at gøre online.
Genbrug

Genbrug med Apple

Apple har som nævnt åbnet for at vi kan sælge vores gamle Apple udstyr tilbage til dem, så de kan genbruge de dele som stadig har værdig. Dette er en god idé da det kan være med til at mindske den forurening der medfølger når der skal produceres nyt udstyr.

Sådan virker det – 4 steps

1. Når du skal sælge din Apple enhed til Apple, skal du først skrive en beskrivelse af din enheds tilstand.

2. Her efter kommer Apple med et anslået bud. En anslået bud er en cirka pris, som kan ændres alt efter hvordan Apple vurdere produktets tilstand når de modtager det.

3. Hvis du godkender det anslået bud, modtager du en forudbetalt adresseetiket som du kan bruge til at sende din enhed til Dataserv som står for tjenesten.

4. Apple vurdere den præcise værdi af din enhed og overføre pengene direkte til din bank konto.

Du finder siden hvor du sælge dine Apple enheder her – https://www.apple.com/dk/recycling/

Tjen flere penge på at sælge den videre

Hvis du sælger din iPhone for at få flest mulige penge ud af det, så skal du klart overveje om dette er den rigtige løsning. Apple betaler omkring 1800 kr. for en iPhone 5s i fin stand. Så du vil helt sikkert kunne få mere ud af sælge den via Facebook eller DBA. Men hvis du gør det fordi du går ind for genbrug så er dette en rigtig fin løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.