God underholdning til vinterens mørke

god underholdning til vinterens mørke

Vinteren står for døren og mørket kommer snigende. De kolde temperaturer og den lave mængde af D-vitamin fra solen, får mange i en anden sindstilstand. Vi bliver mere deprimerede i vinterhalvåret og derfor er det vigtigt at hygge sig, når man er inde under tæppet. Dagene bliver kortere, men føles længere, så derfor får du her nogle gode ideer til vinterens hjemmehygge.

Nye apps til din IPhone

Bruger du også mange timer på at scrolle op og ned ad de samme nyheder på Facebook og Instagram? Mange timer kan gå med det, men du bliver ikke aktiveret. Der findes mange apps til IPhone, som giver dig mulighed for sjov, men som også udfordrer dig. Du kan spille strategiske spil såsom wordfeud eller teste din paratviden med quizbattle. Mangler du stadig mere inspiration til spændende apps? Så kan du her få flere gode ideer til, hvordan søndagen kan spenderes.

Køb et Apple-TV

Apple-Tv’ et giver dig stor mulighed for at få de mørke dage til at gå. Med denne kan du have Netflix som en fast del af dit TV, så du slipper for ledninger og andre bøvlede løsninger. Det giver dig altså mulighed for at sætte en film på, blot med et par enkelte klik. Måske du ønsker at mindes varmen og se billeder fra ferien i sommers? Det er altid anstrengende at se på en lille skærm, men med et Apple-TV, bliver det muligt, med et enkelt tryk, at få dine billeder op på storskærm. Sidder du derimod på den anden side og skal sælge dette produkt, så kræver det et godt system, når du skal ringe rundt til dine kunder. Med LeoCall finder du et system, som er billigere end adversus.

Tag mobilen med udenfor

Netop grundet vinterens mørke, får du mindre D-vitamin. Det er derfor vigtigt at komme ud og trække den sol man kan. Men apps som Endomondo, kan du tage mobilen med udenfor og gøre motion og udelege til en konkurrence, hvor du kan følge din aktivitet. Det er et godt alternativ til at sidde og spille dagen lang. Det kan tage overhånd. Kender du en, som er blevet afhængig af at spille, så har Spillemyndigheden den rette vejledning til dig.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.