3 sjove apps til din iPhone

3 sjove apps til din iphone - iphoneluppen.dk

Er du glad for apps? Så er du bestemt ikke den eneste. I takt med, at der i dag findes rigtig mange, som ejer en iPhone, så findes der naturligvis også rigtig mange apps på markedet. Du kan skabe dig en oversigt over mulige apps inde i det velkendte App Store. Her gemmer der sig nemlig mange geniale apps, som blot venter på at blive udforsket. Der findes både gratis applikationer, samt de applikationer, der koster lidt penge. Vi giver dig nedenfor eksempler på 3 sjove apps til din iPhone, som du i forvejen måske ikke kender. Ejer du ikke en iPhone, men derimod et af de nyeste samsung smartphones, er chancen dog stor for, at appen også findes til Android. Disse finder du i Google Play.

Kender du til Hay Day?

Hvis du ikke i forvejen har hørt om Hay Day, så er det måske snart på tide, at du stifter bekendtskab med denne app – særligt, hvis du er på jagt efter et nyt og sjovt spil. Hay Day er bl.a. oplagt til de grå hverdagsaftener og lange ture med offentlig transport. I Hay Day får du lov til at starte din egen bondegård med alt, hvad det indebærer. Her skal du sørge for at holde styr på afgrøderne og dyrene samtidig med, at du holder din bondegård pæn og præsentabel. Jo mere du lader din bondegård vokse, jo flere muligheder vil du få under spillet!

”Jeg har aldrig” – eller har du?

De fleste har spillet ”jeg har aldrig” til sociale sammenkomster, men hvorfor ikke gøre selskabslegen en smule nemmere ved at downloade legen på din iPhone? Nu behøver du ikke længere selv finde på en ”jeg har aldrig”. Der findes mange forskellige udgaver af spillet ”jeg har aldrig” i App Store, hvorfor det sagtens kan være, at du skal hente et par forskellige af dem for at finde én med nogle ”jeg har aldrig”, der passer til selskabet!

Heads up!

Kender du til Ellen DeGeneres og hendes talkshow? Hvis ja, så har du måske haft lyst til at prøve det ikoniske ”Heads up!”, som hun gerne spiller under sit talkshow med de helt store stjerner – og det forstår vi godt. Heads up! er et genialt spil, der både fungerer til mindre og større sammenkomster. Det er et spændende og sjovt spil, hvor I selv kan bestemme, hvilke kategorier spillet skal tage sit udgangspunkt i.

Vi håber, du med denne artikel har fundet en smule inspiration til, hvilke apps du kan downloade til din iPhone via App Store. Hvis du ikke har en iPhone, men f.eks. Android, kan du med stor fordel kigge videre på Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published.