Køb aktier på eToro – 3 fordele

Køb aktier på eToro - 3 fordele

Skal du i gang med at investere i aktier, så er der mange fordele ved at vælge en platform som du kan vokse med i takt med at du får mere erfaring og bliver dygtigere til at handle med aktier. Her er eToro en af de største og mest populære handelsplatforme til handel med aktier, råvarer, kryptovaluta og lignende. Her kan du på eToro køb dine aktier uden kurtage med den store fordele at du ikke mister en del af dit afkast hver gang du køber med aktier, præcist som du ellers ville have gjort hvis du køber på mange andre platforme.

eToro – Hvad er det for en platform?

eToro er en af de største handelsplatforme i hele europa og har over 9 millioner kunder, hvor der der er blevet fortaget store investeringer igennem de senere år. Hvis du handler med aktier på eToro så kan du slippe for at betale gebyr og kurtage og der er også flere fordele ved at handle på etoro, som f.eks. at du kan handle med CFD’er som betyder at du geare dine handler.

Der blev i 2018 investeret for over 100 millioner af flere større investeringsselskaber, som skal styrke eToro’s store vækst i nye kunder.

Køb aktier på eToro - 3 fordele

Ingen kurtage på eToro

eToro har skabt en handelsplatform som er fuldstændig fri for kurtage og gebyr hvilket også betyder at utroligt mange daytradere og aktive investorer vælger at handle med aktier på deres platform fordi de slipper for at betale gebyr ved køb af aktier på platformen, man som en daytrader sagtens kan spare virkeligt mange penge på disse kurtagefri handler som ofte kan blive dyrt for en aktiv investor i længden.

Kopier de andres porteføljer

Du kan også udnytte den store fordel at du kan kopierer andre investorers portefølje og se hvilke aktier de professionelle investorer køber. De har nemlig skabt en Social Trading platform hvilket også er en af de ting som de er mest kendt for, og som også betyder at de har skabt et unikt brand på markedet ved at skabe denne type investering, hvor du kan helt automatisk investere på platformen.

Brug deres analyseværktøjer

eToro er fyldt med analyseværktøjer og det betyder at du som investor har rig mulighed for at finde de bedste aktier som der er størst potentiale i, hvis du bliver dygtig til at analysere aktier og markeder.

Dette er primært noget de mest erfarne investorer gør brug af, men som du bliver bedre til at købe aktier og udvælge de bedste investeringer, så er det for mange en vigtig del af platformen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.