Har du klargjort elektronikken til din ferie?

Har du klargjort elektronikken til din ferie

Din ferie er bestilt og nedtællingen er i gang. Men i stedet for at sidde og trille tommelfinger, imens du venter på at komme afsted, kan du i denne artikel finde råd til hvordan du forbereder elektronikken før din ferie. Artiklen hjælper dig med at klargøre din elektronik, så du er helt klar, når rejsedagen kommer.

Lad det håndholdte kamera blive hjemme

Afhængig af hvordan du rejser, er det en god idé at overveje, hvilket kamera du tager med på ferie. Rejser du med håndbagage, kan det være svært at få plads til det store kamera. Og rejser du med familie, kan det være besværligt at holde styr på både børn og et stort kamera. Dog kan du med din iPhone lade dit kamera blive hjemme. Du har med din iPhone, både et lille kamera som passer lige ned i din lomme, og et kamera som er nemt at finde frem, hvis du lynhurtigt skal snuppe et billede. Hvis du vil forberede din iPhone til rejsen, kan du købe et cover til din iPhone, som holder den beskyttet, i tilfælde af at du skulle tabe den.

Dobbelttjek din udlandstelefoni

Du træder ud af flyet i en Dansk lufthavn, efter den skønneste ferie. Men knap før du har sat dine fødder på Dansk jord, modtager du en SMS, som informerer dig om de mange gebyrer du skal betale, da du ikke har haft udlandstelefoni. Check derfor før du tager afsted, om du har det bedste abonnement til din iPhone. Mange telefonselskaber tilbyder gratis roaming indenfor den europæiske union, og nogle selskaber har yderligere lande inkluderet. På denne hjemmeside, kan du undersøge reglerne for roaming indenfor EU, så du ved om dit abonnement er sikret, før du tager afsted. Med det rigtige abonnement, kan du bruge din mobil i udlandet, på samme plan som hvis var du hjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.