Iphone 5 cover – Top 10 over de bedste

Her er de 10 fedeste iPhone 5 covers

Er du på udkig efter et nyt iPhone cover til at beskytte din smartphone, eller kunne du bare godt tænke dig lidt fornyelse og give din iPhone 5 et nyt udseende så læs med her og se vores top 10 over iPhone 5 covers.

Der kan være mange gode grunde til at købe et cover til din iPhone, rigtig mange køber det udelukkende for at beskytte telefonen yderligere. Hvis uheldet skulle være ude og du taber din iPhone er der større chance for, at den ikke tager skade hvis du har den beskyttet i et cover.

Et iPhone cover beskytter den selvfølgelig ikke 100% men det er trods alt bedre end ingenting, og samtidig er et cover væsentligt billigere at udskifte end en ny iPhone-skærm.

Det er dog ikke kun pga. beskyttelse, at de mange iPhone covers bliver købt. Rigtig mange køber også et iPhone cover for at give iPhonen et helt unikt udseende og personliggøre den en smule.

Udvalget af iPhone covers er stort og nogle covers er funktionelle, hvor andre primært er for designets skyld.

Pro tip: Hvis du vil have maksimal beskyttelses, så kombinere dit cover med beskyttelsesglas .

Du kan læse vores artikel om iPad air covers her

Top 10 liste over iPhone 5 covers

Vi har hér taget et kig på de 10 iPhone covers vi mener er de fedeste til dags dato. Vores top 10 liste er udelukkende baseret på redaktionens bedømmelser og vi har ikke selv haft mulighed for at teste alle iPhone 5 covers.

Det betyder også, at listen kun er ment som en inspirationskilde til dig, så du kan finde et fedt cover til din iPhone 5 og peppe den lidt op. Vi kan altså ikke stå inde for kvaliteten på de forskellige iPhone covers.

1) Ideal Slim: beskyttende og diskret

Dette iPhone 5 cover er ultra tyndt, men hjælper stadig med at mindske ridser og skader på din iPhone.

Dette cover er vaskbart, hvilket gør det utrolig nemt at rengøre.

hvis du ønsker optimal beskyttelse ville vi anbefale at du kombinere det cover med et beskyttelsesglas.

Gennemsigtigt cover

Ideal slim er set til 119 kr. hos Gearspot.dk


2) Credit Card Wallet Flip: Cover i kunstlæder med plads til kreditkort

Dette iPhone 5 cover fungerer også, som en mindre pengepung. Med plads til 5 kreditkort og en inderlomme, hvor du kan putte pengesedler mm. er der masser af mulighed for at erstatte din normale pung.

Coveret har en smart lukkemekanisme som sikre at dine kort i ryger ud af dit cover i utide. Samtidig beskytter coveret din iPhone utrolig godt, det materialet tager meget af slaget hvis du skulle tabe den.

Kredit kort Cover

Credit card flip cover er set til 199,- hos GearSpot.dk


3) Adidas Originals: Et letvægt cover med stil

Dette Cover er fremstillet i et utrolig stærkt matriale kaldet polycarbonat, kanterne har en gummubelægning der giver dig solidt greb om din iPhone, udover det hjælper gummubelægningen absorberer stød hvis du er så uheldig at tabe din iPhone

adidas-iphone-5s-cover-molded-hvid

Adidas originals cover er set til 99,- hos My-Phoneshop.dk


4) IDEAL Bumper: Kvalitets bumper som beskytter din iPhone

Denne bumper er et af de mest solgte iPhone covers i Danmark, grunden til dette er at coveret er neutralt og så beskytter det bare din iPhone super godt.

1348812022-1629504-NY27E7-7OCRA3-6UUVY0

IDEAL Bumper er set til 149,- hos GearSpot.dk


5) iShell Original: Diskret cover mod ridser i bagcoveret

Vi elsker dette iPhone 5 cover for den diskrete stil, og med en tykkelse på kun 0,5 mm beskytter det fint mod ridser.

iPhone 5 bagcoveret er super hurtigt til at blive ridset og hvis du (ligesom jeg) ikke er den store fan af et cover, så er dette en god og stilfuld måde at slippe for ridser.

Top 10 iPhone 5 covers iShell Original (iPhone 5 - sort)

iShell Original er set til 169,- hos iPhoneGadget.dk

Køber du hos iPhoneGadget.dk får du endvidere også et stk. beskyttelsesfilm med til din skærm for ekstra beskyttelse.


6) S-Line: Stilet bagcover til at beskytte mod ridser

Dette iPhone 5 cover er fremstillet i et holdbart gummi materiale og fungerer stort set på samme måde, som iShield coveret.

Dette cover er dog lidt mere stilet og en smule tykkere, hvilket især giver mere beskyttelse mod stød og slag.
Top 10 iPhone 5 covers S-Line (iPhone 5 - sort)

S-Line er set til 159,- hos iPhoneGadget.dk


7) InCase Slider Case: Diskret cover mod både ridser og stød/slag

Med InCase Slider får du to stykker hård plastik, som kan slides på din iPhone.

Det er tykkere end de to foregående iPhone 5 covers, hvilket gør, at det beskytter langt bedre mod stød og slag. Der er et ekstra stødabsorberende element inde i selve coveret.
Top 10 iPhone 5 covers InCase Slider Case (iPhone 5 - sort)

InCase Slider Case er set til 279,- hos iPhoneGadget.dk


8) Iphone bumper

Dette super smarte cover til din Iphone beskytter mod både stød og ridser. Coveret få i utrolig mange forskellige farver og ideelt hvis man gerne vil have et cover som beskytter telefonen med ikke er for stort og klodset.

Bumper

Coveret kan købes hos Iphonegadget.dk for 139 kr.


9) LifeProof: Det ultimate iPhone 5 cover til den aktive

Dette cover beskytter din iPhone mod slag, stød, snavs, sne, vand m.m. Coveret er vandtæt ned til 2 meters dybde.

LifeProof iPhone 5 coveret er blevet dækket i diverse medier og er gået igennem test af militære standarder for at bevise hvor hårdført det er.

Er du i tvivl om din iPhone 5 vil overleve gennem sommeren eller en dag på arbejdet, så er dette det ultimative cover til dig.

Prisen er dog også derefter, men til 579 kr. er det stadig billigere end at købe en ny iPhone.
Lifeproof iPhone 5

LifeProof er set til 579,- hos CoolStuff.dk


10) Rokform V3: Sæt din iPhone 5 fast hvorend du lyster

Med Rokform V3 får du en indfarvet polycarbonat ramme med skridsikker gummi på bagsiden, samt mulighed for at fastgøre telefonen i bil, båd, campingvogn og lignende.

Det samme materiale findes i iPhone bilholdere, der tillader at du bare sætter din iPhone på en lodret flade og så sidder den fast.

Personligt passer coveret dårligt til mig, da jeg har min iPhone i lommet og et skridsikkert materiale er ikke fantastisk at have liggende i lommen, men sejt er det 🙂

Top 10 iPhone 5 covers Apple iPhone 5 Rokform V3

Rokform V3 er set til 469,- hos GearSpot.dk

Relateret indhold – Iphone 5 etui

11 thoughts on “Iphone 5 cover – Top 10 over de bedste”

  1. Hej Charlotte,

   Det er bestemt et godt bud 🙂 Vi har dog valgt kun at tage “færdige” covers med.
   Men det er helt sikkert værd at nævne, at du nogle steder har mulighed for at designe dit eget cover, så tak for oplysningen.

   Har du selv designet dit cover? 🙂

   Mvh.
   Christian

   1. Man skal lige huske på at Vistaprint hverken er dansk eller har faste priser (de skifter efter hvilken enhed man er på) og tager op til 184 kr i fragt.
    iMania.dk har designselv cover på tilbud til 98,50kr til og med i morgen til 4’eren og også til 5’eren (også 199 som iPhonegadget) + meget større udvalg af normaleiPhone 5 covers. iPhonegadget har dog lidt flere muligheder for at vælge grundcover til “Design selv”.

 1. hej – jeg har købt et alm. ‘look smart klik nemt på’ cover til bagsiden af min iphone – hvis jeg nu gerne vil skifte det – hvordan får jeg det så af uden af fumle for meget… ( coveret er i et stykke )

 2. Design selv covers synes jeg mangler på listen. Kan godt være at det ikke er et grund cover, men det er dog et fedt type cover. Så derfor synes jeg den hører under listen de fedeste cover.

 3. Iphonefittings.dk er en ny side, som åbner i januar. De ønsker at have bl.a cover for en hver smag. De vil arbejde på hele tiden at udvide deres sortiment. Der skal i fremtiden være hvad du søger på iphonefittings.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.