Sådan får du det meste ud af dine Apple-produkter

Sådan får du det meste ud af dine Apple-produkter

Der er mange fordele ved at have en iPhone. Har man altid haft Apple-produkter, er det nemt at tilgå deres styresystemer i nyere udgaver. Ved siden af dette, får mange apple-kunder ofte en følelse af, at være med i eksklusiv ’klub’, kun for Apple-kunder. Har man et Apple-produkt, bliver man hurtigt fristet til at købe endnu et. Fordelen ved at eje flere Apple produkter, er at produkterne samarbejder med hinanden. Så informationen du har på et produkt, er tilgængeligt fra det andet. Ønsker du at vide mere om, hvordan du får det meste ud af dine apple-produkter, kan du læsere videre.

TV-pakke eller chromecast?

I dag er der et utal af alternativer til en typisk tv-pakke, og mange unge mennesker ejer ikke et fjernsyn. Men hvis du er ejer af et fjernsyn, men foretrækker friheden ved Netflix over en tv-pakke, kan du overveje at købe et Chromecast. Med et Chromecast kan du vælge hvilke film du vil se på nettet fra din computer, og caste det over på dit fjernsyn. Dog er det nødvendigt med et godt internet og en god VPN, hvis du vil eje et Chromecast, da det kører over dit internet. Du kan sikre din sikkerhed på internettet ved at købe et anti-virus program og læse på min IP om VPNs.

Apple-produkterne til den aktive

Du løber på løbebåndet, og ved en fejl hiver du i dine høretelefoner, som trækker din mobiltelefon ned fra skærmen, og den lander på løbebåndet og flyver af. En sådan uheldig situation, kunne være undgået på mange måder. Har du en iPhone, er en god løsning til den aktive apple-kunde, at investere i et par earpods. Earpods er trådløse høretelefoner, som tillader dig bevægelse og at dyrke motion, uden at skulle være tilkoblet din mobiltelefon med ledninger. Derudover kan du overveje at købe et motions ur, som Apple også tilbyder. På den måde, har du et overblik over hvor mange skridt du har taget, din puls, og samtidig sms’er og opkald. Om du er aktiv ved at løbe, svømme, eller dyrke en anden sport, kan du med fordel investere i et mobilcover, som giver din mobiltelefon beskyttelse, på land såvel som i vand. 

En god forsikring til dine dyre produkter

For at få mest muligt ud af dine Apple-produkter, er det vigtigt at de er sikret ordentligt. Ofte er Apple produkter i den dyre ende af elektroniske apparater, og det er derfor dyrt, hvis man skulle være uheldig, og få en af dem ødelagt. Du kan sikre både din iPhone og iPad med beskyttelsesfilm, men sommetider er det ikke nok. I så fald, er det vigtigt at du har en god forsikring, som dækker, hvis uheldet er ude. Ved mange forsikringer kan man tegne en personlig forsikring, som dækker dine behov. Derudover er der ofte tilbud og billig forsikring hvis du er enten ung eller studerende. På Retsinformation.dk kan du læse om regler, så du er på den sikre side, når du bestiller din forsikring.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.