De 5 vigtigste faktorer, når du skal sammenligne iPhone priser

At undersøge og sammenligne priser på iPhones kan være ret uoverskueligt, fordi der er så mange udbydere, abonnementer og modeller at vælge i mellem. Derfor vil vi på iPhoneluppen gerne hjælpe dig med at få et indblik i iPhone-priserne.

At finde gode priser på en iPhone kan godt være ret svært. Ofte kæmper teleselskaberne om at fange din opmærksomhed med et eller andet påstået slagtilbud, men når man så får nærlæst vilkårene og ser den samlede pris til sidst, kan det ligge ret langt væk fra dén udsalgspris man først så.

Stor prisoversigt: Sammenlign priser på iPhone 5 med abonnement

Det kan man godt blive temmelig frustreret over i længden, for det burde da være muligt at få en oversigt med reelle iPhone-prissammenligninger. Derfor er vores mål med dette indlæg at give dig nogle forskellige eksempler på gode priser på iPhones netop nu. Du kan selvfølgelig altid gå til vores prisoversigt i toppen af siden, hvor vi har samlet de største teleselskabers aktuelle iPhone-priser og finde netop dén model og dét abonnement, der passer dig bedst.

De 5 faktorer der bestemmer iPhone-prisen

Grundlæggende er der 5 ting du skal holde øje med, når du skal foretage en iPhone-prissammenligning.

Det er nemlig de 5 faktorer, der alle har betydning for den samlede pris, det du kender som mindsteprisen i bindingsperioden. Det er altså aldrig nok bare at se på én af priserne isoleret – med mindre du køber din iPhone uden abonnement. Så skal du kun se på mobilens pris.

1. iPhone-model afgør mobilpris:

Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt om du vælger den spritnye iPhone 5 med 64 GB hukommelse, eller holder dig til den ældre iPhone 4 med 8 GB hukommelse. Du skal altså gøre op med dig selv, hvor meget din telefon skal kunne og ikke mindst hvor meget lagerplads (hukommelse) du har behov for. Når du ser på diverse iPhone-prisoversigter, er det punktet som hedder ”mobilpris”. Det varierer meget fra selskab til selskab, men for de fleste iPhones begynder prisen omkring 3000 kr. Er du ude efter den nyeste og største model er prisen nærmere de 7000 kr. Er du i tvivl om, hvad de forskellige modeller kan, så læs vores anmeldelser:

2. Taletid:

En meget afgørende faktor for den samlede pris for en iPhone er taletiden, som udgør en stor del af abonnementet.

Hér skal du danne dig et præcist billede af, hvor mange timer du har behov for. De mest almindelig abonnementer er med ca. 6 timers inkluderet taletid. Fordi flere og flere mennesker dropper fastnettelefonen og udelukkende bruger mobilen, er der efterhånden også mange, som køber abonnementer med op til 10-12 timers taletid.

Som man kan se i vores prisoversigt, så plejer Call Me at have den bedste overensstemmelse med, hvad du får med i abonnementet og hvad iPhone-prisen er i den samlede bindingsperiode. Derfor ligger de gang på gang også øverst over de mest populære teleselskaber.

3. Data:

Ligesom med taletid skal du holde øje med, hvor meget data du får med i dit abonnement, når du foretager en iPhone-prissammenligning.

Tommelfingerreglen er at jo mere du benytter din iPhones internet og mobile datamuligheder, jo mere får du ud af den. Derfor kan det ofte godt betale sig at have en god del data inkluderet i abonnementet – specielt hvis du er meget på farten og derfor ikke benytter gratis trådløst internet. Igen synes vi du får ubetinget mest med gennem Call Me’s abonnement, som du også vil finde i vores liste over iPhone-priser.

4. Afbetaling:

Det har normalt ikke betydning for den samlede pris om du vælger at afbetale din iPhone med det samme eller over 6, 12 eller 24 måneder.

Nogle foretrækker at have en kort bindingsperiode på et halvt år, men betaler så en høj månedlig ydelse. Andre vil gerne betale i mindre bidder, men har ikke noget i mod at være bundet i 2 år. Det er et spørgsmål og smag og behag og hvordan man synes ens økonomiske formåen ser ud måned for måned. Læg mærke til om der sniger sig mindre betalingsgebyrer ind på den månedlige regning.

5. Oprettelse:

Nogle selskaber kræver ingen penge for oprettelse af abonnementet og betalingsaftalen – andre gør. Det kan altså variere alt mellem 0 og flere hundrede kroner, men spiller naturligvis også ind, når man prøver at sammenligne priser på iPhones.

Når du først har styr på disse 5 ting, er du godt på vej til at gennemskue teleselskabernes tilbud på iPhone-priser. Skulle du alligevel komme i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på iPhoneluppen.dk og så skal vi gøre vores til, at du kan købe den bedste iPhone til prisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.