Udvid dine muligheder med IPhone

iphone

Har du en IPhone og vil du gerne have mere ud af den? Her er din guide til, hvordan du får optimeret din IPhone. I denne guide giver vi dig muligheden for at få 4 gange bedre videokvalitet, som du kan bruge, når du tager billeder af venner, til koncerter eller fødselsdage. Med den forbedrede kvalitet kan du få endnu flottere og mere levende billeder. Dertil får du også tips til, hvordan du får dine slettede billeder tilbage. Det kan være, at du er kommet til at slette nogle gamle minder, som du vil have tilbage igen. 

Læs herunder hvordan du får gjort din IPhone endnu bedre.

Bedre videokvalitet

Du har sikkert hørt om mange forskellige tips, til hvordan du tager bedre billeder. Her får du meget nemt en guide til, hvordan du kan gøre dine videoer meget bedre. En af dem er at forbedre videokvalitet, når du optager videoer med din iPhone. Hvis du går ind på indstillinger og dernæst kamera. Derefter kan du ændre dine kameraindstillinger. Her kan du gå ind under ”Optag video”, hvor du finder alle de forskellige videokvaliteter, der er for din iPhone. Hvis du ikke har ændret på indstillingerne før, så står din videokvalitet nok på 1080P HD ved 30 bps, hvilket betyder, at du optager videoer i fuld HD med 30 billeder per frame. Dette er god kvalitet, du kan dog vælge videokvaliteter optil 4K ved 60 bps. 4K ved 60 bps betyder så fire gange fuld HD og 60 bps betyder 60 billeder per frame. Hvis du indstiller dit kamera til 4K ved 60 bps per frame, og derefter prøver at optage en video, så kan du klart ser forskel fra den tidligere videokvalitet. Den nye videokvalitet giver et mere flydende billede med ved 60 bps og et skarpere billede med 4K videokvalitet.  

Få dine slettede billeder igen

Du tænker måske at dine billeder er væk, når du har slettet dem. Det er dog ikke helt tilfældet, da du hurtigt kan få dine billeder tilbage ved et enkelt klik. Det eneste du skal gøre, er at gå ind under fotos, derefter scrolle ned i bunden, og der finder du mappen ”slettet for nyligt”. Her kan du se de billeder, du har slettet de seneste 30 dage. Ved at du går ind på billedet, så nede i venstre hjørne står der gendan, hvis du trykker på den, så kommer billedet tilbage i kamerarullen.

Reparation af IPhone

Når du skal have repareret din iPhone, så er der mange reparatører, der udbyder servicen at reparere din iPhone, om det er skærmen, batteriet eller en hel tredje ting ved iPhone den er galt med. Det er dog vigtigt at finde en god reparatør, så iPhone reparationen holder i lang tid, og så iPhone er som ny. Du kan finde gode reparatører ved se på de forskellige reparatørers anmeldelser både på Facebook, Google og Trustpilot. Disse anmeldelser kan dog snyde, da ejer af firmaet selv kan give sig gode anmeldelser, og  få hans eller hendes venner til at anmelde firmaet med fem stjerner. Dette trækker selvfølgelig op på anmeldelserne. Dog er mange af de kunde,r der anmelder firmaet skuffede kunder, som giver firmaet dårlige anmeldelser, da de positive kunder har en tendens til ikke at anmelde firmaer, de er glade for, de kommer til gengælde igen når deres iPhone er gået i stykker igen.  Du kan altid få repareret din iPhone hos telerepair.dk.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at tage gode videoer, og til at få repareret din iPhone et godt sted.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.