Tjen penge på crowdlending med din Iphone

Kunne du godt tænke at tjene ekstra penge uden at røre en finger? Så overvej at investere dine penge i crowdlending og hold styr på dine investeringer med din Iphone dagligt.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending investering er en af de nyeste måder at investere på, og er kommet til verden, fordi vi har fået en langt bedre teknologi. Hvis du investere i crowdlending, så bliver du din egen bank og låner penge ud til andre. Det betyder at du tjener penge på at låne dine penge ud til andre og får hver eneste måned tilbagebetalinger af både renter og afbetalinger på lånet. Du kan forvente at få afkast på over 10 % om året på dine penge

Følg dine investeringer på din Iphone

På nedstående billede kan du se et screenshot af hvordan du kan se hvor meget du har tjent på din Iphone. Du kan her se at det årlige afkast er på hele 11,85 % og i alt er der tjent 469 euro. Dette er en fuldstændig passiv indkomst som du ikke skal arbejde for at få.

Ny teknologi er årsagen til at crowdlending eksistere

Årsagen til at crowdlending eksistere er fordi teknologien har gjort det langt billigere at håndtere lån. Derfor kan de forskellige crowdlending platforme gøre alt automatisk, så de ikke behøver at have dyrt personale, hvilket gør at du kan tjene mange flere penge på at låne dine penge ud, fordi de forskellige platformes omkostninger er skruet helt i bund.

Hvis du vil følge dine investeringer, så kan du med fordel bruge de nyeste modeller af iphones som du kan læse mere om her

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.