Få mest ud af musikafspilleren i din iPhone

Vores liv er på mange måder blevet nemmere, efter iPhones og tablets indtog markedet. Nu behøver vi ikke længere gå rundt med vejkort og rutebeskrivelser fra krak, vi kan lade ordbogen blive hjemme, når vi tager på ferie, og hvis vi er i tvivl om noget, kan vi slå det op på stedet. Smartphones kan bruges til så mange forskellige ting, at det kan være svært helt at forstå, hvor smarte de egentlig er.

En af de ting, de fleste dog har fået øjnene op for, er, at man kan bruge sin smartphone som musikafspiller. Uanset om du foretrækker at have et fyldt musikbibliotek liggende på telefonen, eller om du helst vil streame fra Spotify eller Youtube, har du altid adgang til en masse fed musik. Det kræver dog lidt ekstraudstyr at gøre din smartphone til den optimale musikafspiller. I denne guide tager vi et kig på nogle af de gadgets, der vil kunne  løfte din smartphone til nye højder, når det kommer til musik. Læs med, og bliv klogere på nogle af de muligheder, du har som iPhone-ejer og musikelsker.

Bluetooth højtalere til enhver lejlighed

Den vigtigste musik-gadget til din smartphone må være en bluetooth højtaler. En bluetooth højtaler er nem at forbinde til din telefon, og takket være teknologisk udvikling i løbet af de seneste år er den trådløse forbindelse mellem telefon og højtaler i dag meget stærk. Med en højtaler til din smartphone kan du således nyde din yndlingsmusik med den gode lydkvalitet, musikken fortjener. Bluetooth højtalerens største force er dog, at den er meget nem at transportere. Det betyder, at du kan tage den med dig rundt i huset, mens du gør rent, eller du kan stille den på badeværelset, mens du tager bad. Højtaleren kan endda også medbringes i haven eller på stranden.

Læs også: Nye smartphones gør fremtiden trådløs

Musik til de private stunder

Der er mange situationer, hvor det kan være rart at høre musik, uden andre kan høre med. Det kan være på gåturen, i bussen eller i pausestuen på arbejdet. Til sådanne situationer har du brug for et sæt kvalitetshøretelefoner eller et godt headset. Almindelige høretelefoner, også kaldet in-ears, fås i mange varianter – både klassiske og trådløse. De er diskrete og nemme at transportere rundt. Går du efter en lidt bedre lydkvalitet, kan du vælge on-ear eller around-ear høretelefoner. Disse fås i forskellige prisklasser og designs og med en varierende række ekstra features. Nogle er eksempelvis udstyret med mikrofon, så du kan bruge dem til gaming eller til at føre en telefonsamtale. Det er også blevet meget populært at investere i høretelefoner med noise cancellation. Dette er en særlig teknologi, som reducerer baggrundsstøj, hvilket giver dig en endnu bedre musikoplevelse.

Sæt lyd til køreturen

Mange af os bruger mange timer bag rattet, og når du cruiser derudaf, skal der selvfølgelig være musik. Da det er ulovligt at betjene en håndholdt telefon, mens man kører, får du dog brug for lidt ekstraudstyr, hvis du vil afspille musik fra din smartphone i bilen. Det kan eksempelvis være smart at udstyre forruden med en holder til din smartphone. På den måde kan du have overblik over telefonen, samtidigt med, at din opmærksomhed er rettet mod vejen.

Udover en holder til forruden har du også brug for et bluetooth car kit. Et car kit transmitterer musikken fra din smartphone over bilens anlæg, så du kan nyde musikken i ordentlig lydkvalitet og ikke bare fra din iPhones indbyggede højtalere. En sidegevinst ved at udstyre bilen med en smartphone-holder og et bluetooth car kit er, at du på fuld lovlig vis kan foretage og besvare opkald, mens du kører.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Priser fra PriceRunner

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.