Stream musik og film fra computeren til iPhone

Stream musik og film fra computeren til iPhone

Det er nu blevet muligt at streame musik og film fra iTunes på din computer direkte til din iPhone, ved hjælp af funktionen hjemmedeling.

Med hjemmedeling har du mulighed for at streame indholdet fra iTuens på din computer og til dine iOS enheder, bemærk dog at der er tale om streaming og altså ikke noget med at flytte eller synkronisere filerne over på dine enheder.

Hvordan sætter jeg hjemmedeling op?

Heldigvis er det nemt og hurtigt at sætte hjemmedeling op på din computer og din iPhone, først og fremmest bør vi nævne at din iOS enhed altså iPhone skal være opdateret, efter som denne funktion først udkom med iOS 4.3 opdateringen.

iTunes skal selvfølgelig også være opdateret, her til version 10.2 eller nyere, når dette er på plads er du næsten klar til at aktivere hjemmedeling.

Lige som med AirPlay så skal computeren og din iPhone være på samme trådløse netværk så de kan kommunikere trådløst med hinanden, du kan altså ikke bruge denne hjemmefunktion hvis din iPhone er på 3G netværket eller et andet trådløst netværk end din computer.

Deling i hjemmet på computeren

Måden du aktiverer deling i hjemmet i iTunes er ved at åbne iTunes på din computer, og i top menuen vælger du ”Avanceret” og ”Slå deling i hjemmet til”

Herefter vil du blive bedt om at indtaste dit Apple-id og adgangskode, kender du ikke dette id, så er det samme id som du bruger til App Store når du skal hente apps, alternativ er at oprette et nyt id.

 

Slå deling i hjemmet til på din iPhone

For at du kan tilgå dit iTunes bibliotek på din iPhone skal du have slået deling i hjemmet til på din iPhone, og her med det samme Apple id som du brugte tidligere i iTunes.

På din iPhone åbner du Indstillinger -> Musik og i bunden vil du se Deling i hjemmet, her indtaster du dit Apple id igen og trykker ok.

Sådan streamer du

Når du har sat det hele op og vil streame indholdet fra iTuens på din iPhone åbner du Musik appen, her skal du trykke på ”mere” og vælge ”Fælles” her kan du så skifte over til dit iTunes bibliotek.
Her efter kan du blot benytte de normale musik funktioner, og du streamer nu fra iTunes på din computer.

One thought on “Stream musik og film fra computeren til iPhone”

  1. Med ios8.4 til iphone har apple nedlagt denne service – som vanligt vi får nye tjenester, men samtidigt lukkes en meget populær dør

Leave a Reply

Your email address will not be published.