Slet et enkelt opkald

Slet et enkelt opkald

Har du haft brug for at slette et enkelt opkald? Men blev nødt til at slette alle dine opkald? Så læs med her og se hvordan du gør.

Der kan være flere grunde til at du blot ønsker at slette et enkelt opkald, når vi taler om enkelte opkald mener vi et enkelt opkald under Alle dine seneste opkald.

Måske ønsker du ikke at andre skal kunne se hvem du har haft ringet til? Eller måske vil du bare gerne have nogle udvalgte under dine seneste opkald.

Langt de fleste tror at de bliver nødt til at slette alle deres seneste opkald for at fjerne et enkelt opkald, heldigvis kan det klares langt mere smertefrit.

Hvordan sletter jeg et enkelt opkald?

Hvis du kun ønsker at slette et eller flere specifikke opkald og ikke hele listen med seneste opkald kan du gøre dette ved at swipe til siden på det enkelte opkald du ønsker at slette.

Swiper du til siden på det enkelte opkald vil du få vist en slet knap og her kan du altså slette opkaldet fra listen.

Fortryder du skal du blot trykke et sted i listen og slet knappen vil forsvinde igen.

Du kan selvfølgelig også vælge at trykke på rediger og derefter vælge det opkald du vil slette, og så trykke på slet knappen.

Ovennævnte metode er blot en genvej som gør det nemt og hurtigt at slette enkelte opkald, denne swipe metode kan desuden også bruges i dine beskeder på samme måde.

Går du ind under en specifik kontakt kan du også benytte funktionen her hvis du hurtigt vil fjerne et telefonnummer, adresse, email eller andet fra kontakten.

Hvordan sletter jeg alle mine seneste opkald?

For en god ordensskyld vil jeg også fortælle hvordan du sletter hele listen med dine seneste opkald, så du starter med en helt tom og ny liste.

Dette gør du ved at åbne telefon, vælg seneste og derefter trykker du på rediger i toppen, nu har du mulighed for at vælge ”Ryd” trykker du her vil du rydde hele listen så du har en tom side.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

8 thoughts on “Slet et enkelt opkald”

 1. Kan ikke sletter siden jeg opgrader ti 6,0 version der mo være fejl ved den version jeg kune sleter med den gamle version ,,, !!!! Tak

  1. Prøv at nulstil alle indstillinger og se om det løser problemet, dette gør du ved at vælge indstillinger -> generelt -> nulstil -> nulstil alle indstillinger.
   Måske det hjælper 🙂

   Mvh.
   Christian

   1. Hej Christian , nu har jeg proved at nulstile og gendanet det hjælper ikke ,!! Det er interesant at ikke kan slette opkald , ved om der nogle andre har de samme problem elle er kun mig vh musa.

    1. Hej Musa,

     Jeg har ikke hørt om andre der har samme fejl, det virker fint her hos mig.
     Prøv at hold home og sluk knappen inde i 10 sekunder og tænd igen, måske det hjælper.

     Virker det stadig ikke er det eneste du mangler at prøve, at gendanne den via iTunes, dvs. tilslut den til computeren, vælg din iPhone i iTunes og vælg gendan.
     Bemærk her sletter den alt så husk at gem dine vigtige ting så du kan indlæse dem igen.

     Mvh.
     Christian

  1. Hej Sanne,

   Hvis du først har fået slettet din opkaldsliste og seneste opkald så tror jeg desværre ikke du kan gendanne den.
   Det er i hvert falde ikke noget jeg kender til.

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.