iPhone som fjernbetjening

iPhone som fjernbetjening

Kunne du tænke dig at bruge din iPhone som fjernbetjening? Så læs med her og se hvordan du gør.

Rigtig mange har efterhånden spurgt om det er muligt at bruge sin iPhone som fjernbetjening til diverse elektroniske apparater, og svaret er faktisk både ja og nej.

Det kommer helt an på hvilke apparater der er tale om, kræves der fx en fjernbetjening med IR teknologien så kan iPhonen ikke umiddelbart bruges.

Men har du fx et nyere smart tv er flere producenter begyndt at udgive apps til disse, som ofte bare kræver at du er på samme trådløse netværk som dit tv.

Du kan altså hente en app og bruge din iPhone som fjernbetjening, men desværre er det ofte langt hurtigere at bruge den normale fjernbetjening i stedet for først at skulle låse din iPhone op, starte appen osv.

iPhone som fjernbetjening kan være brugbart

Selvom det ofte er besværligt at bruge sin iPhone som fjernbetjening så fortvivl ej, der findes bestemt også tidspunkter hvor det er langt hurtigere at bruge en iPhone.

Dette gælder fx hvis du bruger dit smart tv til at surfe på nettet, her er det langt hurtigere at skrive søgninger på tastaturet på din iPhone end på en fjernbetjening.

Apple Remote App

Har du en Mac computer eller et Apple TV så findes der bl.a. Apples Remote App, som igen gør det ekstremt nemt når der skal søges på fx YouTube eller andet.

Samtidig har du selvfølgelig mulighed for at styre film, musik osv. Som med en helt normal fjernbetjening.

Udover fordelene ved et Apple TV, så kan du også benytte denne remote til at styre din computer, her i blandt musik og film.

Ved hjælp af appen kan du altså tilgå computerens iTunes bibliotek og styre dette, direkte fra din iPhone.

Der findes desuden et hav af ”Remote apps” i App Store som du kan kigge nærmere på, min erfaring er dog at ikke alle Apps virker lige godt, så mit foretrukne er helt klart Apples eget Remote app.

3 thoughts on “iPhone som fjernbetjening”

  1. Hej
    Min Iphone 4 er pludselig blevet helt vildt dårlig til at holde strøm. Det er måske noget jeg har hentet.. Kan man finde ud af, hvor meget de enkelte apps bruger af strøm? Eller på anden måde løse problemet uden at skulle slette alt?

    mange hilsner

    Pia

Leave a Reply

Your email address will not be published.