Sådan laver du din egen ringetone til iPhone

Er du træt af standard ringetonerne på iPhone og kunne du tænke dig at få din egen personlige ringetone så se guiden her.

Vi kender det alle, befinder man sig i offentligheden kan det ikke undgås at man i ny og næ hører en ringetone og straks tror det er ens egen iPhone der ringer.

Omvendt kan man også sidde på cafeen og tænke ”godt det ikke er min der ringer” hvorefter det rent faktisk går op for dig at det er din telefon der ringer.

Alt dette kan du undgå ved at lave din personlige ringetone så den ikke bare lige bliver forvekslet med en andens.

Sådan laver du din egen iPhone ringetone

Der findes flere forskellige apps og computer programmer der kan klare denne opgave, men vi vil her fortælle hvordan du laver din ringetone ved hjælp af iTunes.

1. Åben iTunes og find en sang som du vil have som ringetone, bemærk at ringetonen kan maks. være 30 sekunder lang, når du har fundet en sang højre klikker du og vælger ”Vis Info”.

2. I den menu der hedder ”Valg” skal du sætte flueben i ”Starttid” og ”Sluttid” og det er her at sangen skal være maks. 30 sekunder lang, dvs. det tidsinterval du vælger skal være maks. 30 sekunder langt, herefter trykker du ”OK”

3. Højre klik på sangen igen og tryk ”Opret AAC-version”.

4. Når den AAC versionen er oprettet trækker du denne version ud på dit skrivebord, herefter kan du slette den version fra iTunes. Versionen på skrivebordet skal du nu ændre filtypen på, her ændre du filtypen fra .M4a til .M4r dette kan du gøre på flere måder, har du en Mac computer kan du fx bare markere filen trykke enter og fjerne .M4a og skrive .M4r i stedet.

5. Træk filen ind i iTunes nu skulle den gerne helt automatisk placere sig under ringetoner/Toner.

6. Tilslut din iPhone til computeren, hvis ikke din iPhone automatisk synkroniserer din nye ringetone så finder du den nye ringetone under ”Ringetoner” eller ”Toner” og herefter kan du hive den over på din iPhone under enheder ude i venstre side.

7. Åben Indstillinger på din iPhone, vælg Lyde -> Ringetone og her vil du nu kunne vælge din nye ringetone.

8. Husk at fjern fluebenet fra ”Starttid” og ”Sluttud” på den originale sang i iTunes.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

10 thoughts on “Sådan laver du din egen ringetone til iPhone”

  1. jeg kan ikke Sådan laver du din egen ringetonei Itunes til at virke mere??
    det virket 1 gang nu sker der bare ikke noget nor jeg dubblet klikker på filen ell. trækker den ind i Itunes?

  2. Det virker heller ikke for mig mere, jeg er kommet frem til at man ikke længere kan lave sine egne ringetoner 🙁

  3. …jeg har også prøvet men jeg har ikke muligheden for at vælge ACC-version, kun MP3… og hvis jeg laver det om fra MP# til M4a, så virker det ikke. Filen kan godt komme på telefonen men ikke under toner.. 🙁

  4. Julie: så skal du gå op i menuen under rediger, ned i indstillinger, den boks der kommer frem skal du vælge generelt og der skal du vælge importindstillinger, i den øverste skal du vælge AAC kodning

Leave a Reply

Your email address will not be published.