Sådan skifter du hurtigt mellem dine hjemmeskærme

Har du ikke tidligere haft en iPhone, så kan der være mange nye ting at lære. Én af dem er, hvordan du nemt og hurtigt navigerer mellem dine hjemmeskærme. Vi viser dig tre forskellige måder at gøre det på hér.

Der eksisterer et hav af mere eller mindre smarte genveje på din iPhone. Hvordan du kommer frem og tilbage mellem dine hjemmeskærme er blot én af dem. Der er som sagt tre måder du kan benytte og du kan jo selv afprøve, hvilken du finder lettest.

Swipe mellem skærmene

Den første måde at navigere på, er så absolut den mest basale: brug fingeren til at skubbe skærmen til højre eller venstre (også kaldet: at swipe med et ord fra engelsk) – alt afhængig af hvilken skærm du aktuelt befinder dig på. Det er til at forstå, men kan samtidig også være en anelse omstændeligt, hvis du er typen med mange mapper, apps og lignende, der alle sammen har behov for mere plads og dermed flere hjemmeskærme.

Tryk på skærmen

Den anden måde du kan skifte mellem skærmene på, er ved at trykke nederst i højre eller venstre hjørne – igen afhængig af hvor du skal hen. Du skal trykke lige under rækkerne med programmer (apps og mapper) og over docken, som er den nederste række af faste programmer. Det er efter vores mening, ikke den mest driftssikre metode, da man nemt rammer forkert og kommer til at åbne det nærmeste program i stedet. Men personer med små fingre eller en bedre præcision, har muligvis mere held hér.

Brug de hvide cirkler

Den sidste måde at navigere på, er ved hjælp af de små runde, hvide cirkler under programmerne og over docken – lige ved siden af det lille forstørrelsesglas. Hver cirkel repræsenterer en hjemmeskærm og du kan nemt se, hvilken skærm du er på. Klik på de små cirkler alt efter, hvilken skærm du ønsker at navigere frem til.

Søgefunktionen

Trykker du på forstørrelsesglasset bliver du taget til iPhones søgefunktion. Herfra kan du nemt søge efter indhold på din telefon, det kan være alt fra musiknumre, emails, en bestemt app eller noget helt fjerde.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

2 thoughts on “Sådan skifter du hurtigt mellem dine hjemmeskærme”

  1. Hej Dennis,

   Normalt er ordbogen slået til automatisk, men du slå den til ved at vælge Indstillinger -> Generelt -> Tastatur, og her kan du slå ordbogen til, hvis ikke den allerede er aktiveret.

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.