Spar penge på opkald til udlandet

Ringer du ofte til udlandet eller vil du bare spare penge på dine udenlands opkald så læs med her.

Vi ved alle at det kan være dyrt at ringe til og fra udlandet, i hvert falde hvis du ringer på normal vis, heldigvis findes der måder hvorpå du kan gøre dette langt billigere og i nogle tilfælde helt gratis.

Den nemmest og hurtigste måde at komme i gang på er ved hjælp af en app, der findes en del forskellige apps der bl.a. gør det muligt at ringe og sms over trådløst netværk.

To af de mest populære apps er Viber og Skype, du har sikkert hørt om Skype, men måske er Viber mere fjernt for dig?

Hvad er Viber

Viber er en app som gør det muligt at tilføje dine kontakter til dette app, herefter kan du ringe og sende sms’er gratis så længe du er på trådløst netværk. Bemærk dog at det kræver at din modtager også har appen, ellers virker det ikke.


Skype er også en fantastisk app til dette, men desværre kræver Skype at du har en specifik Skype profil, dvs. den skal oprettes først, og så skal din modtager også oprette en Skype profil, hvorefter i skal tilføje hinanden som ”venner” hvilket gør det lidt mere omstændigt at benytte denne app.

Men når appen først er sat op, så spiller det også bare, og er du ikke bange for at prøve noget nyt så vil jeg anbefale dig Skype, dette er bl.a. den app jeg selv foretrækker til dette.

En af grunden til at benytte Skype er også at den virker på flere platforme, fx både på iPhone men også på en computer, hvor Viber desværre kun er til iPhone, Android, Windows Phone og Blackberry telefoner.

Kræver det altid trådløst internet?

Ja hvis du vil tale og sms gratis så kræver det at du er på internettet, om det er trådløst eller om du benytter dit inkluderet data abonnement er sådan set lige meget, dog skal det siges at begge apps virker bedst på en trådløs internetforbindelse.

Er du i udlandet og har du ikke internet så findes der næsten altid en cafe eller lignende som tilbyder trådløst internet til deres kunder, så i langt de fleste tilfælde vil man ofte kunne benytte disse apps.

I Danmark går jeg ud fra at de fleste har mulighed for at komme på trådløst internet ellers gælder det samme selvfølgelig her, og om ikke andet har de fleste et data abonnement inkluderet som kan benyttes.

Bemærk dog at begge apps bruger forholdsvis meget data ved opkald, og derfor er trådløst internet at foretrække da der jo ikke er noget loft på forbruget.

Har du et andet godt app til opkald eller lignende så skriv endelig en kommentar længere nede.

2 thoughts on “Spar penge på opkald til udlandet”

  1. Hej…. Når jeg vil bruge viber står der notifications are off….. Jeg har været inde i indstillinger men ingen steder jeg kan slå det til ???? Jeg har en iphone 4s

Leave a Reply

Your email address will not be published.