Kan jeg udvide hukommelsen på iPhone?

Har du tænkt over om du kan udvide hukommelsen på din iPhone ved hjælp af et Micro SD kort eller lignende?

Efterhånden er mængden af hukommelse eller plads på telefonen noget som vi alle har brug for, og vi kan næsten ikke få for meget.

Kigger man på udviklingen så får vi brug for mere og mere plads på vores smartphones, som hele tiden bliver forbedret og optimeret på alle leder og kanter.

Noget af det der bruger meget hukommelse på en smartphone er billeder, nye smartphones har efterhånden fået et kamera som tager gode billeder, disse fylder selvfølgelig også en del mere end førhen i og med at kvaliteten er bedre.

Musik, mails og apps er også ting som hurtigt bruger en del plads uden man tænker videre over det.

Kan man udvide hukommelsen i en iPhone?

Svaret er ganske enkelt nej, du har som udgangspunkt mulighed for at købe iPhones med 8GB, 16GB, 32GB og 64GB, den eneste forskel på de forskellige modeller hvis der fx er tale om iPhone 4S er selve mængden af plads.

Nu nævnte jeg godt nok at vi næsten ikke kan få for meget plads, dertil skal det dog siges at langt de fleste smartphone brugere sagtens vil kunne ”nøjes” med fx en 16GB version, da den kan rumme utroligt mange billeder, musik osv.

Men er du en bruger som har et stort forbrug af musik, tager mange billeder, henter mange apps osv. Så vil en model med mere plads være at foretrække.

Jeg skal bruge mere plads

Har du allerede en iPhone og er du ved at løbe tør for plads, så er der flere ting du kan gøre, for det første vil jeg anbefale dig at rydde op på din iPhone, måske har du ting liggende som du faktisk ikke behøver længere.

Mangler du stadig plads efter du har gjort dette, kan du enten flytte nogle af dine ting som fx billeder over på en computer i stedet, og herefter kan du slette dem fra din iPhone.

Ligger problemet i, at du gerne ville kunne tilgå dine filer altid, så findes der også en løsning på dette, som du sikkert har hørt findes der Cloud tjenester.

Apple har deres egen iCloud tjeneste som du måske allerede bruger, ellers findes der andre lignende tjenester som fx Dropbox hvor du kan flytte dine filer over i, herefter kan du tilgå dine filer fra bl.a. din iPhone, computer osv.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.