Sådan kan du koble kort-visning på begivenheder i kalenderen

Kunne du godt tænke dig at få dine kalender-aftaler ført sammen med iPhones kort-viser? Så se hvor nemt det kan lade sig gøre at være på forkant med at finde vej inden dit næste møde.

Mange af iPhones programmer er skabt til at arbejde sammen. Kalenderen og kort-app’en er heldigvis ingen undtagelse. Derfor kan du få vist dine aftaler på et kort, hvis du følger disse anvisninger. Hér har vi som eksempel lavet en fiktiv aftale med vores statsminister, Helle Thorning-Schmidt, på Statsministeriets adresse for at vise, hvordan man sætter det op. Når du har læst guiden, er det slut med desperat at lede efter et bestemt sted 5 minutter i mødetid.

Følg disse enkle trin

1. Åbn iPhones kalender

2. Find den begivenhed du vil tilføje en bestemt adresse til og åben den

 

3. Tryk på Rediger i øverste højre

4. Tryk på Noter i bunden af begivenheden

5. Hér skal du tilføje begivenhedens adresse

 

6. Klik på OK i øverste højre hjørne

7. Klik OK igen

8. Når du kommer til den dag begivenheden/mødet finder sted, skal du åbne den i kalenderen igen. Nu kan du klikke på adressen i Noter og straks åbner iPhones kort-app op med præcis angivelse af stedet.

9. Har du yderligere behov for at få vejledning i at komme derhen fra din nuværende position kan du trykke på Vis vej.

Bliv mindet om din aftale

Med dette lille tip skulle du gerne være sikret mod ikke at kunne finde hen til dit møde, aftale, begivenhed eller hvad du nu skal til. Men for at være helt sikker på, at du rent faktisk husker dine kalenderaftaler, kan du sætte en påmindelse op, som sender et varsel til dig. Gå i: Kalender > Find dato og aftale > Rediger > Varsel > Vælg hvornår du ønsker at blive mindet om aftalen > OK.

One thought on “Sådan kan du koble kort-visning på begivenheder i kalenderen”

  1. Hvordan henter jeg adressen direkte i en kontakt?
    Lad os nu sige at jeg havde oprettet HTS med adressen som kontakt – er det så muligt at hente denne kontakt ind i en kalender-begivenhed?

Leave a Reply

Your email address will not be published.