Sådan importerer du gamle SIM-kontakter

Når du skal overføre gammel data til en ny mobil foregår det meste ganske automatisk. Nogle gange er man dog så uheldig, at der af en eller anden uforklarlig grund mangler nogle SIM-kontakter. Læs mere om hvordan du alligevel får dem overført.

Siden iPhone 4 kom på gaden har Apple – og nu mange andre producenter – gået over til brugen af de såkaldte micro SIM-kort. De er, som navnet antyder, en anelse mindre end de traditionelle SIM-kort vi alle brugte i de første mobiltelefoner. Har du et gammelt SIM-kort liggende med nogle kontakter du gerne vil kopiere over til din nye iPhone, så kan det heldigvis sagtens lade sig gøre – også uden du bliver nødt til at sidde og oprette hver enkelt kontakt manuelt igen.

Lav dit eget micro SIM-kort

 Hvis det SIM-kort du har gamle kontakter gemt på allerede er af micro SIM-typen, kan du springe dette afsnit over. Ellers skal du i gang med saksen. Der findes adskillige tutorials på nettet og ikke mindst video-guides på YouTube, der tager dig gennem processen med at omskabe et større SIM-kort til et micro SIM-kort, derfor vil vi ikke komme nærmere ind på denne del af det hér. Blot tilføje, at du kan foretage en enkelt søgning på ”lav micro SIM” og du vil få mange henvisninger.

Når du først har skabt dit micro SIM-kort, sætter du det ind i iPhonen ved hjælp af den lille medfølgende clip, der fulgte med din iPhone-pakke. Husk at telefonen skal være slukket, mens du sætter kortet i.
Ellers skubber man blot clippen ind i det lille hul på højre side af telefonen og ud kommer micro SIM-holderen. Når du har sat kortet korrekt i og skubbet holderen ind igen, er du klar til selve importen af kontakter.

Sådan importerer du kontakterne

Nu tænder du telefonen igen. Gå i Indstillinger > E-post, kontakter, kalendere > Scroll ned til Importer SIM-kontakter.
Tryk hér og du vil se et popup-billede, der fortæller dig, at dine SIM-kontakter er ved at blive importeret.

Efter de er overført slukker du telefonen igen. Gentager proceduren for at tage det gamle SIM-kort ud og du kan nu sætte dit nye micro-SIM-kort i som før.

For at sikre dig, at de gamle kontakter er overført korrekt, kan du efterfølgende gå til Kontakter og tjekke om nogle af de kontakter du savnede, figurerer i kontakt-menuen.

10 thoughts on “Sådan importerer du gamle SIM-kontakter”

 1. Jeg vil høre om I kan fortælle mig hvordan jeg får mine kontakter over og ligge på mit simkort? Jeg har en fejl i icluds eller iTunes el app der har gjort min safari er forsvundet fra min iPhone 4’s Således er jeg nødt til at logge ud af ALT og genstarte somom det er første gang jeg har mobilen – men så mister jeg jo alle mine kontakter, da jeg jo skal lave nye kontoer hos icloud og iTunes og så kan jeg ikke synkronisere med de gamle… Håber I kan hjælpe mig. Hilsen Pia S Andersen

  1. Hej Pia,

   Jeg er ikke helt med på om din iCloud virkede eller ej? Prøv at gå ind op icloud.com login med dit Apple ID og tjek om dine kontakter er der.
   Findes de der behøver du ikke at flytte dem over til dit Simkort som du i øvrigt ikke kan umiddelbart, det er desværre en funktion Apple har valgt ikke at inkluderer.

   Selvom du gendanner din iPhone til fabriksindstillinger så kan du stadig bruge det samme Apple ID, det er det smarte så du ikke behøver at tænke over alle dine kontakter, da de bliver gemt i iCloud.

   Før du gendanner den vil jeg anbefale dig at tjekke disse ting, måske du har overset noget?

   Mvh.
   Christian

 2. Hey
  Jeg har købt en iPhone 4S og skal nu have mine SIM kort data og andet overført fra min Sony Xperia 10 mini;)
  Nyt og mindre SIM kort – hvordan gør jeg dette?

  Billeder på mit SD card, hvad med dem?;)

  Anne

 3. Har nu prøvet fire gange at overføre mine kontakter fra sim til iphone 5 uden held.
  Har valgt “min iphone” og Gmail hver gang kommer popup kassen frem men så sker der ikke mere. Hvor lang tid ville det tage at overføre 150 kontakter og er der andre indstillinger jeg skal være opmærksom på.

 4. Har fundet mit gamle simkort og vil gerne overføre data fra den over til min nye iPhone 6. Fik det spærret dengang jeg ikke kun finde det og kan i dag ikke huske mine koder til dette sim kort. Kan jeg få mine data og gamle kontakter overført til min nye telefon eller er det umuligt, når nu det blev spærret i sin tid. På forhånd tak for hjælpen. Vh. Jan

 5. hvordan kan det lad sig gøre at halv delen af ens kontakter forsvinder i løbet af natten fra en iphone 6 , og hvad kan man gøre for at gendanne disse kontakter ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.