Sådan nulstiller du besked ordbogen i iPhone

Er din iPhone begyndt at huske underlige ord som du måske har skrevet forkert? Så læs med og se hvordan du resetter ordbogen.

Hvis du har skrevet et ord forkert tilpas mange gange, fx hvis du har en tendens til at ramme et forkert bogstave så vil din ordbog sikkert foreslå dette forkerte ord, hvilket kan være irriterende i længden.

Du kan selvfølgelig rette ordet til, og når du har rettet det til tilpas mange gange vil ordet automatisk blive korrekt, dette kan dog være en længere proces hvis du i farten kommer til at godkende det forkerte ord hvilket nemt kan ske da du blot skal lave et mellemrum og så er ordet godkendt.

Hvordan resetter jeg ordbogen

Heldigvis kan du hurtigt resette ordbogen så du slipper for de irriterende automatiske rettelser, dette bemærk at det eneste du resetter også kaldt nulstiller er selve ordbogen, og de ord som du har fået optaget i ordbogen med tiden.

For at resette ordbogen skal du gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil tastaturordbog, når du trykker på denne vil du blive bedt om at indtaste din adgangskode til telefonen og herefter vil ordbogen blive nulstillet.

Når tastatur ordbogen er nulstillet kan du altså starte forfra med at oplære din ordbog, dvs. du skal selvfølgelig ikke indtaste ord den skal lære som sådan, dette klarer den helt af sig selv.

Det eneste det kræver er at du sms’er, mailer eller lignende, hver gang du indtaster et ord vil det blive registreret i ordbogen og på denne måde lærer tastatur ordbogen automatisk hvilke ord der skal huskes.

Min ordbog husker ikke mine ord

Husker din ordbog ikke dine ord endnu, har du ikke indtastet ordet tilpas mange gange, ordet skal indtastes mange gange før ordbogen automatisk huske det.

Foreslår iPhonens ordbog et andet ord som er forkert skal du blot trykke på krydset, og indtaste det ord som er det korrekte hvis ikke det allerede står der, herefter vil din iPhone efterhånden lære hvilke ord som den skal rette til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.