Den nye iPhone 4N

Den nye iPhone 4N

Kommer den næste iPhone til at hedde 4N og ikke 5? Noget kunne tyde på det, læs med her og se hvorfor.

For noget tid siden kunne man læse at Apple netop havde registreret et nyt domæne iphone4n.com, derfor kunne det tyde på at den nye iPhone 5 vil komme til at hedde iPhone 4N.

Men om Apple rent faktisk har tænkt sig at bruge domænet til noget eller om det blot er for at fremtidssikre sig vides endnu ikke, men vi mener bestemt ikke at det er helt utænkeligt at den kommende iPhone vil blive døbt iPhone 4N i stedet for iPhone 5.

Følger Apple traditionen?

Hvis Apple skal følge traditionen vil den næste iPhone skulle hedde iPhone 5, men da vi før har set Apple glædeligt bruger andre betegnelser som fx iPhone 3G, 3GS og 4S så er det bestemt ikke utænkeligt at de vil døbe den næste 4N.

En anden mulighed er at Apple vil lancere en iPhone 5 og i samme forbindelse vil de udgive en forbedret version af iPhone 4S som så kommer til at hedde iPhone 4N.

Dette er set før ved fx iPhone 3GS 8GB og iPhone 4 8GB, begge modeller blev lanceret i forbindelse med en ny iPhone lancering.

Der er altså tale om en billigere og forbedret model, og det er bestemt ikke utænkeligt at iPhone 4N vil være en forbedret version af iPhone 4S.

Hvad tror du?

Har du en logisk forklaring på alt dette? Eller har du en anden teori så vil vi meget gerne høre om den her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.