Få længere batteritid på din iPhone

Få længere batteritid på din iPhone

Er din iPhone dårlig til at holde strøm? Så læs med her og se hvordan du får den til at holde strøm i længere tid.

Læs den opdaterede guide her.

Først og fremmest er det vigtigt at du har det rigtige ”mind set”, når vi taler om batteritid på en iPhone ja faktisk en hvilken som helst smartphone.

Har du lige fået en iPhone og er det din første smartphone så vil du med stor sandsynlighed være skuffet over batteritiden, men dette er generelt for alle smartphones.

Måske har du haft en ældre Nokia før, der kunne de mest nødvendige ting og samtidig holdt den strøm i en uge måske to uden at blive opladt.

Sådan er det bare ikke længere, og dette er der nogle helt logiske grunde til, fx bruger den store touch skærm væsentligt mere strøm end din gamle Nokia.

Tænk på alle de nye funktioner iPhonen har i forhold til din gamle mobil, apps, internet surfing, trådløst netværk, touch skærm, mail, video opkald osv.

Det er klart at en telefon med så mange funktioner skal bruge mere strøm end en telefon der mere eller mindre kun kan ringe og skrive sms’er.

Sådan får du længere batteritid

Hvis du mener din iPhone bør holde strøm længere end den gør, så er der her nogle tips som du kan afprøve, og alternativt så kan du skifte batteriet løbende på black fredags hvor du kan få iPhone batterier lidt billigere.

Minimer brugen af lokation tjenesten: Vælg Indstillinger ->Lokalitetstjenester, her kan du enten deaktivere enkelte apps eller hele tjenesten.

Slå push notifikationer fra: Vælg Indstillinger -> Meddelelser, her kan du se en liste med dine apps som har denne tjeneste, vælg en app og vælg advarselsformat ”ingen”.

Sæt længere tidsinterval på data hentning: Fx din mail kan indstilles til hvor ofte den skal hente ny data, Vælg Indstillinger -> E-post, kontakter, kalendere -> Hent ny data -> vælg et ønsket tidsinterval.

Slå push hentning fra: Dette gøres samme sted som ovenfor, denne funktion gør at iPhonen automatisk henter mail når der er nye, og derfor bruger den også en del strøm.

Slå WiFi fra: Bruger du sjældent WiFi kan du slå dette fra, eller nøjes med at aktivere det når det skal bruges, vælg Indstillinger -> Wi-Fi og deaktiver.

Slå bluetooth fra: Vælg Indstillinger -> Generelt -> Bluetooth.

Brug Airplan tilstand: Befinder du dig i et område hvor du alligevel ved at du intet signal har, kan denne tilstand bruges da din iPhone i så fald ikke vil prøve at finde et netværk hele tiden, vælg Indstillinger -> Flyfunktion.

Juster lysstyrken: Det er de færreste der har brug for en lysstyrke der står på maks. Sænk lysstyrken, vælg Indstillinger -> Lysstyrke.

Slå EQ fra: Bruger du equalizer når du hører musik på din iPhone kan dette slås fra da det også bruger strøm, vælg Indstillinger -> Musik -> EQ.
Lås skærmen: Det virker måske åbenlyst at låse skærmen, husk derfor at trykke på lås/power knappen når du ikke bruger telefonen, du kan også sætte automatisk lås på vælg Indstillinger ->Automatisk lås.
Har du iOS 6.0 eller nyere finder du indstillingen under Indstillinger -> Generelt -> Automatisk lås.

Luk dine apps: Alle dine apps er åbne så du hurtigt kan skifte imellem dem, luk dem gerne efter brug, dobbelt klik på din home knap, en menu i bunden vises, hold fingeren nede på et af dine apps til det røde ”luk” ikon vises, herefter kan du lukke alle dine apps, bemærk du sletter dem ikke, de bliver kun lukket ned.

iOS 6.0 eller nyere: Har du den nyeste software, så har ud også fået den integreret Facebook del. Denne del kan skabe lidt strømproblemer, vi har selv erfaret at det kan løse strømproblemet ved at deaktivere og slette den integreret del helt, og efterfølgende kan du så prøve at aktivere den igen.
Vælg indstillinger -> Facebook, Vælg din bruger, Slet konto. Herefter laver du en hard reset.

Hvor lang tid skal en iPhone holde strøm?

Dette spørgsmål er blevet stillet et utal af gange, men sagen er at det er meget individuelt, dette gælder for alle smartphones, det kommer helt an på hvor meget du bruger den og hvad du bruger den til.

Men som tommelfinger regel skal du regne med at din iPhone kan holde strøm en dag, med lidt blandet brug, her musik, mail, Facebook, Youtube, opkald og sms’er.

Dette gælder selvfølgelig ikke hvis du sidder i flere timer i træk og bruger din iPhone, her vil den selvfølgelig bruge langt mere strøm.

12 thoughts on “Få længere batteritid på din iPhone”

 1. “Lås skærmen: Det virker måske åbenlyst at låse skærmen, husk derfor at trykke på lås/power knappen når du ikke bruger telefonen, du kan også sætte automatisk lås på vælg Indstillinger ->Automatisk lås.”

  Den befinder sig i den nyeste iOS i indstillinger > generelt > automatisk lås

  🙂

 2. Jeg har været så dum, at klikke på “Glem dette netværk” på mit hjemmenetværk, så kan pt. ikke oprette forbindelse til internettet.

  Hvad skal jeg gøre, for at få internet igen? Har prøvet at slå hele internettet fra og til i huset, men intet hjælper.

 3. Hej. Jeg har indtalt noget lyd på min iphone4S. Hvorfor kan jeg ikke høre det ud i højttalerne, når jeg kan høre musik på denne måde? Jeg har brug for at afspille det højt for en stor forsamling.

 4. Jeg er ikke glad for ladelyden som ikke kan slås fra.. Eller kan den?
  Det er altid når jeg eller konen lister i seng og sætter telefonen til ladning hvorefter det forbistrede lyd vækker partneren.. Hjælp! Hvad gør jeg?
  Hilsen Jan

 5. Jeg har isat headphone og hører musik. Tager derefter ud af telefonen men kan så ikke høre hvad en person siger ved opkald på Tlf?

 6. Har lige opdateret til IOS 7.0.2 hvorefter en del af mine APP er forsvundet fra skærmen. De er dog stadig åbne. Hvodan afinstallerer jeg disse App for at geninstallere dem igen? Nye App som jeg installerer kan jeg godt få på skærmen?

 7. Hej :-)Angående min iphone 5. Jeg får ALTiD 2 af samme mail + jeg ikke kan sende mail fra min iphone. Hvad skal jeg gøre eller hvor kanjeg hente hjælp ?? er det hos jer ??

 8. Min iphone 4s vil ikkeslå GPS til nor jeg bruger Vejeret eller endomondo jeg syntes jeg har været inde i alt men så har jeg læst en sted man skal ind i service men den kan jeg ikke finde er det noget i kan hjælpe med

 9. Har lige fået iPhone 5. Hvordan scanner man en kode? Hvordan for jeg alle mine kontakter over på den nye iPhone 5 fra min gamle iPhone 4? Vil også gerne oprette min email adresse så jeg kan sende og modtage post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.