Sådan får du råd til den nyeste iPhone

For rigtig mange mennesker betyder det meget at have den nyeste iPhone på markedet. Ønsker du at købe en iPhone Xr, en iPhone Xs eller måske en lidt ældre model, så får du i denne artikel et overblik over, hvordan du får råd til dette.

Sælg din gamle iPhone

Hvis du ønsker at købe en ny iPhone, så er det en utroligt god ide at sælge din gamle iPhone. Dette vil nemlig betyde, at du ikke skal have lige så mange penge lagt til side for at kunne realisere dit ønske. Der er rigtig mange muligheder for at sælge din gamle iPhone. Du vil ofte få mest økonomisk ud af at sælge den privat. Synes du dog, at dette er en besværlig proces, så findes der også rigtig mange butikker, som netop er specialiseret i at opkøbe ens ældre elektronik. Husk dog på, at disse butikker sælger din elektronik videre til en højere pris, hvorfor de vil give markant mindre for din gamle iPhone, end hvad en privatperson vil give.

Gennemgå din økonomi

At have råd til den nyeste iPhone kræver, at man har godt styr på sin økonomi. Dette skyldes, at det er rigtig mange tusinde kroner, som det koster hver gang, at man skal købe en ny iPhone. Sørg derfor for at gennemgå din økonomi grundigt inden, at du blot går ud og køber dig en ny iPhone og hvis du har vaner om eksempelvis casino så skal du også have styr på dette. Det er vigtigt at du sikrer dig, at din økonomi kan klare en så stor udgift. Sørg for at få et overblik over dine indtægter og udgifter således, at du er klar over, hvor meget det er muligt for dig at bruge på forbrugsgoder. Det kan også være nødvendigt for dig at skære ned på andet forbrug for at få råd til den nyeste iPhone.

Overvej alternativ finansiering

Da erhvervelse af den nyeste iPhone som sagt er en rigtig stor udgift, så kan det for mange være en udgift, som de ikke selv er i stand til at betale. For nogle mennesker kan det derfor blive nødvendigt at låne penge. Dette skræmmer dog rigtig mange mennesker, da de fleste er bange for at skulle ende med at betale rigtig mange udgifter på deres lån. Køber du den nyeste iPhone gennem et sms lån, så vil det dog hos mange låneudbydere være muligt at få et rentefrit lån, hvis man betaler pengene tilbage inden for 30 dage. Dette kan dog være svært, hvis man ikke har en så robust økonomi og ikke kan betale noget af prisen på en iPhone selv. Har du for eksempel 3000 kroner selv, så kan du altså eventuelt låne de resterende penge gennem et sms lån og forsøge at betale lånet tilbage inden for de første 30 dage.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Priser fra PriceRunner

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.