3 gaveideer til en iPhone ejer

Den populære iPhone har, siden den første version blev udgivet i 2007, solgt over en milliard enheder. Dette astronomiske tal gør, at mange af os i dag har en iPhone med os rundt overalt.

Derfor finder man i dag også mange såkaldte fans af iPhone og Apple generelt. Og disse fans, de går ofte op i, at alt udstyret skal være i orden.

Hvis du er fan selv eller kender en af disse fans, så får du her 3 ideer til en gave til dem – hvad end det er fødselsdag, jul eller bare en overraskelse!

Et Apple Watch gør det hele mindre og lettere

Du får det mest eksklusive på listen først – nemlig det berømte Apple Watch.

Et Apple Watch, hvis du ikke er bekendt med konceptet, er kort sagt en iPhone i form af et ur. Disse ure er blevet populære, fordi de kan bruges til at fra musik til opkald og beskeder, selv uden din telefon i lommen. Derudover er urene meget stilrene og er populære netop fordi, at de genskaber den elegance, som Apples produkter er kendt for.

Uret er også ideelt til personen med en sund livsstil. Det er nemlig vandtæt, og så kan det tracke en løbe- eller cykeltur med både hastighed, længde og højde.

Et Apple Watch er fantastisk til dine kære, som går op i udstyret til en iPhone!

Forevig øjeblikkene med en transportabel printer

Nogle gange, så tager vi billeder med vores telefon, som bare skal vises fysisk. Dette er også tilfældet med det kraftige og detaljerede kamera, som iPhones er udstyret med. Derfor er det at købe en lille mobil printer måske lige sagen!

Disse printere kan meget simpelt forbinde til en iPhone. Herfra bruges en app til at bestemme, hvilket billede, som skal printes – ofte kan applikationen også redigere billeder. Herefter printer du det ud. Voila!

Der findes flere variationer her – LifePrint Printer kan give dig billeder i en separat, elegant beholder. Du kan dog også vælge en Prynt Case. Dette er et omslag til en iPhone, som har printeren sat på. Så skal venner og familie ikke længere ned til den lokale foto-butik for at stå med billederne i hånden.

Powerbanken – simpelt, men uundværligt, tilbehør

En powerbank er simpel, men i dag er det et fantastisk stykke tilbehør.

Powerbanks er kort sagt bare små rektangler, som indeholder strøm. Her finder du nogle udgange, hvor en iPhones strømkabel kan indsættes, samt en indgang, som ofte kobles til en computer for at lade powerbanken op.

Disse små enheder er helt fantastiske for den entusiastiske iPhone ejer, som gerne bruger telefonens strøm op hurtigt. Dette er nemlig en fantastisk nem måde lige at få strøm til at høre musik på hjemturen. Du skal ikke gøre mere end bare at huske et strømkabel og så din powerbank. Og i dag er powerbanks blevet meget små – tit kan de give mange timers strøm, mens de kan være i en lomme.

Med disse ideer er du sikker på at finde den rigtige gave til din favorit iPhone ejer!

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.