Nye opladere er meget populære

nye opladere er meget populære (1)

En ny opladerdille har overtaget tech-verdenen med storm. Flere og flere anvender en Qi oplader. Du tænker måske, at Qi opladeren har været på markedet længe, hvilket også er sandt. Der er dog sket en masse siden siden de første Qi opladere kom på markedet. De er blevet smartere, bedre og kommer nu i et hav af modeller og designs. Den trådløse Qi oplader er gået fra at være tech-nørdens yndlings gadget, til enhver telefonbrugers store nysgerrighed. Qi opladeren er super smart, men mange er stadig i tvivl om, hvordan den virker og ikke mindst, om den virker. Den trådløse oplader ligner ren magi, men er ganske enkelt bare en smart oplader. Læs med her og find ud af, hvorfor så mange vælger at skifte deres traditionelle oplader ud med en Qi oplader.    

Slut med at skifte oplader 

En af grundene til, at rigtig mange har valgt at tilslutte sig Qi oplader bølgen er, at man slutter for det endeløse skift af oplader. Ledninger går som ofte i stykker, især når de bruges hverdag. Det er ligemeget om du køber den dyreste af de dyreste oplader, en ledning vil med tiden, bliver mærket af brug – især, hvis den bruges dagligt. Mange opladere knækker ved indgangen og det er meget normalt, at ledningen bliver slidt og strømmen ikke kan overføres på sikker vis. Enhver tech-medarbejder ved, at nye oplader er noget af det, som sælger bedst. Det er ganske enkelt ikke til at undgå – ledninger skal skiftes ud. Med en Qi oplader slipper du for de mange skift af oplader og på denne måde ender du med at spare en masse penge på sigt. 

Hvad er QI? 

Men, hvad er en Qi oplader? En Qi oplader sættes til, så du undgår ikke ledninger helt. Men forskellen er, at den Qi opladeren sidder i et stik hele tiden, hvorfor dens ledning ikke bliver slidt på samme måde, som ved din traditionelle oplader. Såfremt, at din mobil er kompatibel med opladeren, samt at den kan oplades med Qi teknologien, skal du blot placere den på Qi pladen, og så oplader den. Det er vigtigt, at du finder en Qi oplader, som er kompatibel med din telefon, dens opladningshastighed kan nemlig afhænge af din telefon. Hvis Qi opladeren er lavet til android telefoner, kan det godt hænde, at den lader en iPhone langsommere end den ville en android. Det handler ganske simpelt om den mængde watts den lader med. Har du et beskyttelsescover på din telefon, er det vigtigt at undersøge, hvorvidt coveret er kompatibel med Qi opladning. Det er nemlig ikke alle slags cover, som tillader, at din telefon oplades. Heldigvis, kan man anskaffe covers, som er kompatibel med opladningsmetoden. 

Opladning med stil

Udover de mange praktiske fordele der er ved en Qi oplader, så tilføjer de stil til hverdagen. Qi opladere kommer i et hav af designs, chic og stilrent, såvel som farverig og urban. Uafhængigt af personlig stil, så er fordelen ved Qi opladeren, at man slipper for at se på ledninger hen over gulvet, eller som permanent ufrivilligt pynt i stikdåsen. Qi opladeren er en smart, stilren og ikke mindst praktisk opgradering fra den traditionelle oplader.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.