Tre bil-apps du skal hente til din smartphone

Tre bil-apps du skal hente til din smartphone

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du godt kan lide biler, og bruger mange timer på din telefon hver eneste dag, så skal du læse med her. I denne artikel giver vi dig nemlig tre apps, der er et must-have for alle bilentusiaster. Vi går i dybden med hver og enkelt, og fortæller hvor denne app vil skabe værdi for dig og din bil. De tre apps har det til fælles, at de allesammen kan være gode at have til forskellige lejligheder. Vi har fundet de tre apps; AUTODOC APP, FindMyCar og GoMore/ BlaBlaCar, der kan skabe værdi for din bil og dig.

#1 – AUTODOC APP

AUTODOC er en app , der tillader dig at finde informationer om alverdens reservedele til biler. Det er både muligt at hente forskellige vejledninger, brugsanvisninger samt andre vigtige dokumenter til en lang række biler. Derudover er der også bestillingsmuligheder i appen, der gør, at du hurtigt, billigt og effektivt kan købe nye dele til din bil, hvis den skal repareres, yderligere 2% rabat i ansøgningen via linket.

#2 – FindMyCar

Denne app giver på en måde sig selv, men kan alligevel være ekstremt nyttig i forskellige situationer. Du kender måske konceptet bag denne app, da både Android-udviklere og Apple har inkluderet den i alle telefoner – det såkaldte “FindMyPhone”. Men med FindMyCar er det ikke din telefon, den hjælper dig med at lede efter, men din bil. I denne app markerer den nemlig automatisk via GPS system, hvor du sidst parkerede din bil. På den måde er det nemt at finde hen til bilen igen, hvis du er blevet væk fra den og ikke kan huske, hvor du parkerede. Det kan f.eks. være at du har været ude og handle i et storcenter eller har været inde til et sportsevent, hvor der har været tilskuere. Så kan det være svært at finde sin bil imellem på den enorme parkeringsplads eller i parkeringshuset. Med FindMyCar kan du altid markere, hvor du har parkeret bilen, så du blot skal finde din telefon frem for at huske det. Derfor kan denne app være genial, hvis du skal bruge hjælp til at huske, hvor du parkerede. 

#3 – GoMore eller BlaBlaCar

Du har sikkert hørt om fænomenet “Car Pooling” før, men hvis ikke du har, anbefaler vi at du downloader appen GoMore. Det er en app, der giver dig mulighed for at fortælle andre brugere af appen, at du kører fra ét sted til et andet. Du kan fastsætte en pris, brugere kan tilmelde sig og i kan sammen komme hen til jeres destination. På den måde splitter i benzinregningen og du sparer penge. I udlandet er konceptet det samme, men Appen hedder i stedet BlaBlaCar og fungerer flere lande i Europa. Skal du derfor køre til f.eks. Holland eller Tyskland, kan du lave et opslag, hvor folk fra hele kontinent kan tilmelde sig. Det er også en glimrende måde at møde nye mennesker på, samtidigt med, at du sparer penge på brændstof. Hent derfor Gomore eller BlaBlaCar, hvis du er interesseret i samkørsel.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.