iPhone-brugere står for en større og større andel af alle onlinekøb

iPhone-brugere står for en større og større andel af alle onlinekøb

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi handler meget på nettet. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi handler mere på nettet, end vi gjorde for blot få år siden. Antallet af handler på nettet stiger år for år. Det er dog ikke alle, der sidder ved deres PC, når de handler på nettet. Faktisk er mobile enheder også hyppigt brugt.

Hvad det betyder er, at bl.a. iPhone-brugere også står for en større og større andel af de køb, der foretages på nettet. Det er der flere årsager til, men det handler især om, at vores smartphones bruges til stort set alt i dag. En stor del af de aktiviteter, der før var begrænset til vores PC, foretages i dag via vores smartphone.

Det er blevet nemmere at handle fra vores smartphones

I og med, at der er en større og større del af brugerne, der handler på nettet, der bruger deres smartphone til dette, har de også fået større fokus. Det har betydet, at der er mange webshops, der har arbejdet på at gøre det nemmere at handle fra mobile enheder. Det har blot medført, at der er flere, der er begyndt på det.

Hvis det er lige så nemt at gennemføre et køb fra din smartphone, så er der ikke nogen grund til at tænde din PC, for at gøre det. Samtidig er folk også hele tiden på farten, og har deres smartphone med sig. En bustur kan nemt resultere i, at et par bukser eller nyt sex legetøj bliver købt, fordi man lige har ti minutter.

Derfor ses det også tydeligt, at en stor del af de køb, der foretages fra mobile enheder, er impulskøb. Det er dog ikke noget, der betyder, at det gør sig gældende for alle køb. Der findes dog statistik, der klart og tydeligt viser, at mange impulskøb foretages fra smartphones. Der er selvfølgelig flere årsager til, at det er tilfældet.

De sociale medier påvirker mange til køb

En stor del af årsagen til, at mange impulskøb foretages fra smartphones er, at disse enheder ofte bruges til at browse på de sociale medier. På de sociale medier mødes man ofte af reklamer for alskens produkter. Det er derfor, at der er mange, der ender med at foretage køb, der egentlig ikke var planlagt at skulle foretage.

Det betyder naturligvis ikke, at det kun er derfor, at mange impulskøb foretages fra smartphones. Det handler i lige så høj grad om, at smartphones bliver brugt som en kilde til tidsfordriv. Hvis du keder dig, så har du ofte en større tendens til at falde for et godt tilbud.

Før i tiden var man nødt til at vente til man kom hjem, hvis man ville købe noget på nettet. Sådan forholder det sig ikke i dag. Derfor er det også betydeligt nemmere at blive grebet af stemningen, når du sidder med din iPhone i hånden. Dette betyder dog ikke, at der ikke foretages velovervejede køb fra smartphones.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.