Hvor svært er det at reparere en iPhone?

Emne:Hvor svært er det at reparere en iPhone?

Der er flere aspekter, der gør en hvilken som helst telefon svær at reparere. Det handler blandt andet om reservedele, der er svære at få fat på, skærme, der nærmest er umulige at fjerne uden at ødelægge displayet og behovet for specialiseret værktøj.

Og når det kommer til reparation, er Apple næsten et studie i sig selv – der er strenge regler for valg af reparatør og reservedele, og det gør hele processen en anelse mere besværlig.

Tips til reparation af din iPhone

Har du en iPhone, der skal repareres, er der én ting, du skal huske: hvis din garanti stadig skal være gyldig bagefter, skal du gå til en autoriseret Apple-reparatør, der bruger originale reservedele. Problemet med de autoriserede værkstæder er, at de er dyre, reparationen tager lang tid, og det er måske ikke muligt for dig at komme til en by, hvor du kan indlevere din iPhone.

Løsningen er iExpert, der sørger for nem, billig og hurtig reparation af din iPhone. Du finder fysiske butikker i Aarhus, Herning og København, og du kan også sende din telefon med posten. Selvom det ikke er et autoriseret Apple-værksted, får du hele 2 års garanti på din reparation, og det er derfor et både godt og billigt alternativ. Hvis du afleverer din iPhone i en fysisk butik, tager det under 30 minutter af fikse den, og hvis du sender den med posten, sender de den tilbage igen allerede samme dag, som de modtager den. Læs mere her om reparation af iphone og de forskellige priser..

iExpert er derfor et suverænt alternativ til Apples dyre og begrænsede service, og du kan være sikker på, at du får høj kvalitet, hurtig service og en god oplevelse – med garanti inkluderet.

Gør miljøet en tjeneste

I dag er bæredygtighed et emne, der er på næsten alles læber – og debatten har også rundet telefonindustrien. Vi lever i en tid, hvor vores instinkt typisk er at købe nyt, når noget går i stykker, for hvorfor gå igennem alt det besvær med reparation, når vi bare kan købe os fra det? Men hvad siger miljøet til den tendens?

Helt overordnet set er det ikke godt for miljøet, at vi bliver ved med at købe nye telefoner i stedet for at reparere de gamle, hvis de går i stykker, eller købe en brugt telefon, når den gamle ikke kan mere. Producenterne producerer ud fra efterspørgsel, og det er netop produktionen af telefonerne, der er skadelig for miljøet – det er både dyrt og miljøskadeligt at skulle udvinde de råmaterialer, der skal bruges, og hele produktionen i sig selv gør heller ikke noget godt for miljøbæredygtigheden. Vælger du i stedet at reparere din telefon, behøver producenterne hverken at udvinde råmaterialer eller sætte en produktion i gang.

Hvis du ikke kan få din telefon repareret af den ene eller anden grund, og du ikke har lyst til at købe en brugt telefon, er der alligevel nogle ting, du kan gøre for ikke at skade miljøet unødigt, når du skal have en ny telefon. Du kan for eksempel aflevere din gamle telefon i butikken, som sørger for at sende de forskellige dele til de rigtige genbrugssteder. Så bliver de dele, der kan genbruges, nemlig genbrugt på den rigtige måde, og din telefon ligger ikke bare et sted og samler støv. En anden fordel er, at telefonen ikke håndteres forkert, når den bliver til affald – telefonen indeholder nemlig metaller, der forurener, hvis de bare ligger på lossepladsen, og det kan du undgå ved at aflevere den til korrekt genbrug.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.