Mini streaming-guide: Største sportsbegivenheder i sommeren 18′

Sommeren er over os og det betyder ikke kun ferie, lækkert vejr og dejlige is, men også masser af sport.

Her ser vi nærmere på nogle af de største begivenheder, som du med fordel kan streame på din iPhone, når du er på farten, ligger på stranden eller slapper af i sommerhuset.

 

U.S. Open (14. til 17. juni)

 

Den 118. udgave af U.S. Open finder sted denne sommer, hvor i alt 156 spillere skal dyste om at nå helt til tops. Sidste års vinder var Brooks Koepka, og det er faktisk en amerikaner, som har vundet i de sidste tre år. Før ham var det Brooks Koepka og Jordan Spieth.

 

VM 2018 i Rusland (14. juni til 15. juli)

 

For 20. gang afholdes VM i fodbold, og denne gang finder det sted i Rusland. Danmark er blandt de 32 hold, som har kvalificeret sig til turneringen. Forventningerne er, at danskerne avancerer fra gruppe C, hvor de har selskab af Frankrig, Australien og Peru.

 

Så der skal nok være masser af spændende fodbold at se – både med danske briller – og med de generelle fodboldfan-briller. Så husk masser af data og evt. et abonnement hos TV 2 Play, da de streamer samtlige kampe. Ellers er DR TV også din ven på farten, da de viser mange af kampene.

 

Hvis du vil oddse på kampene, kan du passende kigge efter en bonus fra Unibet.

 

Le Mans (16. til 17. juni)

 

24 timers racerløbet Le Mans er altid garant for underholdning. Det er den 86. udgave af det prestigefyldte løb, som starter lørdag klokken 15.00 dansk tid og slutter søndag klokken 15.00 dansk tid.

 

De danske kørere i løbet tæller David Heinemeier-Hansson, Jan Magnussen, Michael Christensen, Marco Sørensen, Nicki Thiim og Christina Nielsen. Den vågne læser vil bemærke, at sidstnævnte er en kvinde. Med så mange danske repræsentanter kan det kun blive et underholdende døgn, som vil byde på masser af brændt gummi.

 

Wimbledon (2. til 15. juli)

 

Siden 1877 har man spillet Wimbledon-mesterskaberne eller i daglig tale blot Wimbledon. Dermed er det den 132. udgave af mesterskabet samt den tredje grand slam-turnering i 2018. Kvalifikationen finder sted den 25. til 28. juni 2018.

 

Tour de France (7. til 29. juli)

 

22 hold, 21. etaper, masser af stigninger og smukke omgivelser. Ja, du har fanget den. Tour de France er tilbage, og det er den 105. udgave af det populære cykelløb.

 

Løbet varer fra den 7. til 29. juli 2018 og de ryttere som når i mål, har tilbagelagt hele 3.329 kilometer på jernhesten. De 22 hold stiller til start med otte ryttere hver. Den længste etape er 16. etape, som lyder på Carcassonne til Bagnères-de-Luchon og varer 218 kilometer. Rytterne har blot to hviledage, som finder sted den 16. og 23. juli, så der bliver action på drengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.