Køb teknik online med en valutaomregner

Køb teknik online med en valutaomregner

Der er ingen tvivl om, at Danmark er et dyrt land at bo i. Det er i hvert fald det, alle turisterne fortæller os, når de kommer hertil. De fleste indfødte dansker lægger dog knap nok mærke til det, og det er en skam, for man kan virkelig spare mange penge, hvis man er smart.

Det eneste tidspunkt, hvor de fleste skænker det en tanke, er når de kører over grænsen til vores nabo mod syd for at købe slik og sodavand. De fleste skænker det dog ikke en tanke, at man også sagtens kan spare penge ved at købe andet end bare slik og sodavand.

Handl billigt og internationalt på internettet

Det marked er virkelig blevet åbnet op af internettet. I dag har vi derfor mulighed for, men kun ganske få klik, at finde webshops fra alle verdens lande, der sælger varer til hele kloden. Handler man online, er det nok ikke så hensigtsmæssigt at købe dagligvarer. Til gengæld er der meget andet, som er fuldstændig oplagt at erhverve sig på den måde. Særligt elektronik såsom telefoner og andre små tekniske gadgets bliver faktisk ofte købt på den måde af folk, der ved, hvad de laver.

Vil du virkelig gerne vide, om du faktisk sparer noget på dit køb, kan det dog være, at du også skal have fat i en valuta omregner. Med sådan en kan du nemlig omregne den udenlandske valuta til ganske almindelige, velkendte danske kroner. Det viser sig nemlig, at mange ender med at bruge flere penge end de regner med, når de handler med en valuta, som de ikke er vant med. Det er selvfølgelig ikke hensigten, når man køber udenlandsk teknik online. Nærmere tværtimod.

Udover at omregne selve produktets pris er det dog vigtigt, at du også medregner fragt samt told. Faktisk sker det ofte, at tolden kommer bag på danskere, når de handler transatlantisk, og så ender de med at betale meget mere, end de egentlig regnede med, at de skulle.

Handler man med for eksempel en amerikaner eller bare en amerikansk virksomhed online, hvilket mange gør, skal man regne med en told på op mod halvtreds procent, hvilket som oftest vil ødelægge enhver form for besparelse man ellers kunne regne med at få ved at købe sin telefon eller lignende fra en udenlandsk distributør.

Netop tolden, valutaomregningen og alle de uforudsete problemer der kan opstå henad vejen, er faktisk det, der skræmmer rigtig mange væk fra overhovedet at forsøge at begive sig ud i noget af den slags, selv om man kan spare rigtig meget ved det. Selvfølgelig kræver det dog, at man er smart, kender stoffet og tænker sig om.

Undgå problemer

Man har desværre hørt historier om mennesker der har begivet sig ud i at handle med udlændinge på nettet, som aldrig har fået, hvad de bestilte. Det er dog minoriteten af tilfælde, og langt størstedelen af tiden forløber online transaktioner præcis som de skal. Vil man alligevel gerne være fuldstændig sikker på ikke at blive snydt, er der nogle forholdsregler, man kan tage.

Handler man ved en webshop, er der god sandsynlighed for, at der er nogle, der har gjort det samme, og som har efterladt en anmeldelse. Hvis de anmeldelser du kan finde, er overvejende gode, bør der ikke være noget problem ved at handle hos dem. Hvis du begiver dig ud i at handle med private individer, hvilket også ofte kan være kilden til en god besparelse, bør du ydermere huske, at du aldrig skal overføre penge på en platform, du ikke kender.

Hvis du overhovedet ikke har mod på at begive dig ud i den slags, har du dog stadig mulighed for at handle teknologi i udlandet. Du kan for eksempel gøre det i forbindelse med en rejse. Nogle planlægger endda rejser med det i baghovedet, at de skal have købt en ny telefon eller lignende. Der er altså masser af muligheder for billig teknologi, hvis man kigger bare en smule uden for Danmarks grænser.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.