3 populære fodbold-mobilspil

3 populære fodbold-mobilspil

Det kan være lidt af en jungle at finde de sjoveste apps til iPhonen. Her har vi samlet tre fodboldspil, som vi kan anbefale.

Varm op til EM-slutrunden, der bl.a. bliver spillet i Danmark, med de tre spændende fodboldspil til din iPhone her. Så er du også varmet op, når det gælder EM 2020 betting til sommer.

1. HeadBall 2

Et klassisk mål-til-mål-spil mod andre spillere online. Man bliver hurtigt grebet af det simple gameplay, og det bliver en smule vanedannende (på den gode måde). Man kan reelt ikke gennemføre spillet. Man kan også spille ”Career”-mode og ”Event” for at opnå flere fordele. Og så findes der et hav af forskellige karakterer, som er de spillere, man har til rådighed i spillet, som besidder forskellige styrker, der er fordelt på ”Speed”, ”Jump”, ”Shoot” og ”Size”.

Den bedste liga er Champions League 1, og når man har nået den, så kan man ikke komme længere. I alt er der 15 ligaer, og ved at benytte sig af de såkaldte “Boosts”, så kan man eksempelvis tredoble pointene.

Derudover er “Powers” også uundværlige. Udviklerne vil mægtig gerne have, at man køber diamanter og mønter i spillet for hurtigere at kunne tilkøbe “Boosts” og “Powers”, men det er langt fra nødvendigt for at kunne gennemføre spillet. Men hvis man er utålmodig, så er det en god idé at gøre det. Man skal naturligvis blot være opmærksom på at der er tale om rigtige penge, som trækkes fra App Store-kontoen.

2. FIFA-fodbold

EA Sports’s FIFA-spil er umuligt at komme udenom. Siden 1993 er det populære spil fra EA Sport blevet udgivet hvert år, og i de senere år har man også kunnet downloade spillet til sin smartphone.

For første gang kan man spille 1 mod 1 med venner i det nyeste, mens man også har andre velkendte funktioner fra det rigtige konsolspil, såsom Ultimate Team, Champions League og Verdensturné.

Mange timers underholdning til når du er på farten og ikke lige har mulighed for at spille på sin Playstation, Xbox eller lignende konsol, som FIFA-spillet udkommer til. Derudover er grafikken naturligvis også helt i top.

3. Fantasy Manager Football 2020

Hvis man har prøvet at spille computerspillene Football Manager og før dette, Championship Manager, så kender man grundpræmissen i spillet Fantasy Manager Football 2020.

Det handler kort fortalt om at styre dit eget hold, hvor du også skal købe og sælge spillere foruden at spille kampe.

Spillet rummer mere end 1.000 officielle spillere fra hele verden, mens der er mere end 20 officielle klubber, som du kan være manager for.

Leave a Reply

Your email address will not be published.