Den store drøm: Roadtrip I USA

- Den store drøm Roadtrip I USA

Mange har nok drømt om at opleve USAs mangfoldige kultur på en køretur fra kyst til kyst. At sætte sig ind i en bil og køre tværs over det mageløse land er indbegrebet af frihed, og derfor er det en drøm hundredvis vis af mennesker ønsker at udleve. 

Her får du et par gode tips til det perfekte eventyr på de amerikanske landeveje. 

Før din rejse: visum og billeje 

Inden du kaster dig ud i den lange rejse over Atlanten for dernæst at køre tusindvis af kilometer på det nordamerikanske kontinent, så skal du selvfølgeligt huske at USA har et krav om at du skal have et visum godkendt af de amerikanske myndigheder. Dette er ikke en besværlig proces, og kan gøre forholdsvis hurtigt online. Dertil skal det siges at der er en vis behandlingstid, så gør det i god tid inden din rejse, så undgår du en stressende situation. 

Du kan som bekendt ikke have din egen bil med til USA, så leje af bil i USA er en nødvendighed. I forbindelse med denne biludlejning, så kan det være en god idé at få styr på køretøjet inden du rammer USA. Gør derfor et godt stykke forarbejde og find ud af hvilket biludlejningsfirma der kan imødekomme dine behov på den bedst mulige måde. Hos Easyterra kan du undersøge og sammenligne de forskellige udbydere, og få helt styr på det praktiske inden du begiver dig ud på eventyr. 

Men hvad med din iPhone?

Alle danske iPhones kan bruges i USA efter du har haft din tlf i brug i mere end 2 måneder. Så er du sikret adgang til at dit teleselskab kan tilbyde dig data i USA. Omvendt kan det blive et problem med telefoner du briger fra USA til Danmark. Så der skal du huske at gøre dine overvejelse inden du besøger den første og bedste Apple store. 

En alsidig kultur med noget for enhver smag 

Når du har fået styr på dit visum og din billeje i USA, så skal du gøre dig nogle tanker om hvad du ønsker at opleve og udforske. 

USA er verdens fjerdestørste land, og fra vestkysten til østkysten er der omtrent 4500 kilometer. Det betyder at du som oftest skal begrænse din rejse, og vælge nogle strækninger som betyder noget for dig. 

Ønsker du at opleve den verdenskendte by Los Angeles og se de rige og berømtes hovedsæde, så kan det være en fordel at booke din billeje fra Californien på vestkysten. Undersøg her, hvordan du booker den nemmeste leje af bil i Californien eller andetsteds. Gør derefter op med dig selv hvor lang tid du har og hvor meget du egentlig ønsker at køre. Hvis du er glad for de mange kilometer, så kan du på 2-3 uger nå adskillige stater. Drager du sydom mod østkysten fra LA, så kan du nå at besøge stater som Texas.  

I Texas kan du stifte bekendtskab med en kultur der er mere konservativ end den californiske. Her værner man om de amerikanske sydstatstraditioner. Så er du til westernmusik og amerikansk barbecue, så vil Texas være lige noget for dig. Måske ønsker du at se noget helt andet, så sammensæt en rejse der matcher dine behov. 

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.