Køb iPhone 5 hos disse 8 mobilselskaber – Få gode råd til dit køb

Har du overvejet at købe iPhone 5, så giver vi dig nogle gode råd med på vejen og viser 8 mobilselskaber, der har den til salg netop nu.

Den har været på markedet i lige godt fire måneder og ligger stadig helt i top, når det gælder antallet af solgte mobiler – ikke bare i Danmark, men hele verden. Det er selvfølgelig iPhone 5 vi taler.

Apples seneste topmodel som lægger sig i glimrende forlængelse af den forrige iPhone 4S, men samtidig har taget et nøk op, hvad angår indhold og design. Den nye iPhone 5 kan blandt andet bryste sig af at være den tyndeste model i verden og så har den fået reduceret sin vægt fra 140 til 112 gram.

Den er altså blevet lettere, længere og smallere, men holder den samme bredde som før. Derudover blev iPhone 5 introduceret sammen med det seneste styresystem iOS 6, som leverer mere end 200 nye funktioner i forhold til forgængeren.

Vi, på iPhoneluppen.dk, var da også begejstrede da vi testede iPhone 5 ved lanceringen.
[small-pricechart]

Gode råd ved køb af iPhone 5

Når du er på udkig efter en ny mobil, så kan det nogle gange være utroligt svært at gennemskue mobilselskabernes priser, gebyrer, afdrag og andre opfindsomme udtryk, som grundlæggende går ud på at lokke lidt flere penge ud af dig.

Det er derfor vi forsøger at guide dig bedst muligt igennem dit køb af iPhone 5, så du ikke pludselig sidder med en slutregning, der er meget højere end først antaget.

Vi har samlet 8 gode råd, du bør lægge mærke til, inden du vælger dit mobilselskab:

Forbrug:

Gør op med dig selv, hvad dit forventede forbrug er. Noget mobilselskaberne tjener gode penge på, er når du har valgt én type abonnement, men alligevel kommer til at bruge flere penge end forventet. Hvad enten det er fordi du overskrider din månedlige taletid eller inkluderede mængde data.

Sørg derfor for at kigge dine seneste regninger igennem: hvor mange timer taler du om måneden og hvad bruger du mobildata på?

Fri SMS og MMS er efterhånden inkluderet i de fleste abonnementer. Når du har et godt overblik over forbruget, kan du anvende vores slider på denne iPhone 5 med abonnement prisoversigtsside og se hvilke mobilselskabers abonnementspriser, der passer bedst til dit forbrug og pengepung inden du foretager dit endelige køb af iPhone 5.

Mobilselskabernes udtryk:

Hold øje med de smarte udtryk. Jeg kan huske, at jeg sidste år læste, at ca. 75% af danskerne synes det er meget svært at gennemskue telemarkedet og mobilselskabernes priser. Det er et ret stort antal og ikke så underligt, for der findes også mange måder, hvorpå de faktiske priser forsøges camoufleret.

Mobilpris:

Hvad er selve mobilens pris uden abonnement, oprettelse, administrationsgebyrer mm.

Afdragsordning:

Hvad koster det hvis du vælger at afdrage mobilens pris over 6-24 måneder, fremfor at betale den fulde pris her og nu? Hos de fleste selskaber er prisen den samme uanset om du vælger at afdrage over længere tid – det er altså som hovedregel ikke hér der ryger renter eller lignende oveni. Men: der kan være enkelte selskaber, der anvender renter ved lang afbetaling.

Bindingsperiode:

Vær opmærksom på, at selvom du køber en mobil på afbetaling i 24 måneder, så er du kun bundet til dit mobilabonnement i 6 måneder. Der er simpelthen en lovmæssigt fastsat grænse for, hvor lang tid mobilselskaberne må binde dig. Det betyder, at du godt må skifte selskab efter 6 måneder, hvis du finder et bedre abonnement et andet sted, selvom du stadig afdrager på selve telefonen hos det selskab, hvor du købte din iPhone.

Oprettelsesgebyr:

Er der et oprettelsesgebyr, eller er der gratis oprettelse

Kontant udbetaling:

Hvad skal du betale her og nu? Visse mobilselskaber kræver en højere kontant udbetaling

Administrationsgebyr:

Er der et månedligt administrationsgebyr; typisk et regningsgebyr

Du kan jo prøve at lave et lille hak ud for hver ting på listen, når du kigger på det mobilselskab du overvejer at vælge, så du er sikker på, at du har lagt mærke til eventuelle pris-faldgruber.

Køb iPhone 5 hos ét af disse 8 mobilselskaber

For at gøre det nemmere for dig at købe en iPhone 5, har vi samlet 8 mobilselskaber der normalt har den på lager. Vi har set på 16 GB-modellen og abonnementskriterierne er taget ud fra, hvilken type abonnement danskerne hyppigst vælger:

Ca. 6 timers taletid – ml. 6 og 10 GB data (når muligt) – fri SMS/MMS – abonnementsbinding i 6 måneder.

Ud fra de kriterier har vi listet mobilselskaberne i dén rækkefølge vi ville anbefale dem til familie og venner. Call me er et populært mobilselskab hos brugerne og de har nogle meget fine abonnementsvilkår og mobilpriser. Derfor er det på nuværende tidspunkt dét selskab vi vil anbefale dig at købe en iPhone 5 hos:

 • Call me
 • Oister
 • Bibob
 • Telmore
 • Telia
 • Telenor
 • CBB Mobil
 • TDC

Klik her for en fuld prisoversigt over iPhone 5 med abonnement

Samlet vurdering

Vi håber ikke længere du er i tvivl om, hvor du kan gøre et godt køb af iPhone 5. Vi bestræber os altid på at levere en helt uafhængig vurdering af de danske mobilselskaber, så vi kan bidrage til at gøre din og andre forbrugeres forvirring angående mobilpriserne mindre.

Er du stadig i tvivl om, hvilket mobilselskab du skal vælge, er du velkommen til at skrive til os herunder – ellers gå direkte til vores iPhone 5 prisoversigt.

5 thoughts on “Køb iPhone 5 hos disse 8 mobilselskaber – Få gode råd til dit køb”

 1. Hej!!

  Jeg har nu flere gange undret mig over, at iPhoneLuppen ikke har 3mobil med i deres oversigt, når man skal vælge abonnement eller købe iPhone…
  Hvad skyldes det??

  Tak for en ellers god side – skulderklap til jer derinde 🙂

  Med venlig hilsen og go weekend
  Nete Skov

  1. Hej Nete,

   Tak for din kommentar og de fine ord 🙂
   Først og fremmest godt observeret. Vi har tidligere haft 3 med i vores lister, men de har oplyst os om, at de ikke længere ønsker at være med i iphoneluppens oversigter hvilket vi selvfølgelig respekterer og derfor er de der ikke længere.

   Rigtig god weekend til dig 🙂

   Mvh.
   Christian

  2. Det har nok nærmere noget at gøre med at 3 mobil har stoppet deres affiliate kampanger og derfor får hjemmeside ejere ikke penge af 3 mobil for et salg.

   De ovenstående selskaber får dem bag hjemmesiden penge for at henvisse kunder til.

   Så det er grunden til at 3 mobil ikke er med her på siden .

   1. Hej Glen,

    Det er helt korrekt.

    De fleste danskere har dog ikke kendskab til affiliate marketing, så vi plejer at forklare det, som Christian fremlægger det.

    Til dem, som er nysgerrige er prisen hos 3 Mobil i skrivende stund omkring 5.900 kr. over 6 mdr. for 6 timer tale og 10GB data.

    Mvh. Andreas Lolk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.