Brugerne fortæller: Typiske iOS 6 fejl og løsninger

Er din iPhone blevet underlig efter den seneste iOS 6 opdatering? Så er det ikke dig der har gjort noget forkert, der er nemlig rigtig mange der har problemer, vi har her samlet en liste over de mest hyppige.

Ved nogle af problemerne har vi skrevet en løsning, men desværre er der også mange af problemerne som endnu ikke har en løsning, og for disse problemer er det eneste du kan gøre, at vente på en ny opdatering, som ifølge rygter skulle udkomme i november måned.

Er den helt gal med din iPhone efter opdateringen, anbefaler vi at du prøver at gendanne din iPhone igen via iTunes, dette gør du ved at tilslutte din iPhone til computeren, åbne iTunes og vælge din iPhone.

Her skal du så vælge gendan, bemærk at den vil spørge dig om du vil sikkerhedskopiere først, har du en ældre backup via iCloud hvor du ved det virkede behøver du ikke at sikkerhedskopiere igen før du går videre.

Husk at tag en backup af dine billeder og musik inden du gendanner.

Her er vores Facebook brugeres typiske iOS 6 fejl

Jeg har en fejl, som ikke er på listen – Få svar her

Har du opdaget en fejl eller et problem som endnu ikke er i listen, så vil vi gerne hjælpe.

Er din fejl kommet lige efter, at du har opdateret til iOS 6 skal du stille dit spørgsmål nedenfor.

Er din fejl derimod mere generel anbefaler jeg, at du stiller det i vores hjælpesektion, hvor vi selv og andre brugere står klar til at svare på dine spørgsmål.