Guide til spørgsmålet: Hvordan opdaterer jeg min iPhone 4, 4S og 5?

Er du i tvivl om hvordan du opdaterer din iPhone, så tag et kig med, når vores iPhone ekspert forklarer dig processen let og elegant. 

Der er overraskende mange iPhone ejere, som ikke tænker over, at de skal opdatere deres iPhone for at få mest ud af den. Nogle af årsagerne er blandt andet, at de ikke ved hvad fordelene er ved at opdaterer sin iPhone.

Med mindre du har en specifik grund til ikke at opdatere din iPhone (se fx de typiske iOS 6 fejl her), så anbefales det altid at opdatere sin iPhone. Også selvom der ikke er noget tilsyneladende galt med sin iPhone.

Fordele ved at opdatere din iPhone:

Hvis du er en af dem, som ikke typisk opdaterer din iPhone, så er det på tide, at du læser videre og bruger de 10 min. det typisk tager at opdatere din iPhone.

Men det kan også være at du bare ikke har tænkt over om den skal opdateres, eller måske ved du ikke hvordan du gør, uanset hvad så hjælper vi dig her med denne opgave.

Hvordan opdaterer jeg min iPhone?

Har du aldrig opdateret din iPhone før, så skal du tilslutte den til computeren og starte iTunes. I nogle tilfælde vil iTunes starte af sig selv.

Inde i iTunes har du din menu i venstre side, hvor du finder din iPhone under punktet Enheder.

Herefter vil du få vist en skærm, hvor du kan indstille din iPhone, hvad der skal synkroniseres og andre ting heriblandt opdatering af din iPhone.

Klik på Søg efter opdatering for at finde ud af om din iPhone software er den seneste nye eller om du skal opdatere din iPhone.

Seneste opdatering betyder, at du kan opdatere uden at tilslutte til iTunes

Hvis du har opdateret din iPhone efter sommeren 2012 vil du kunne opdatere din iPhone helt uden at tilslutte til iTunes. I de nyere versioner af iOS (iPhone styresystemet) har du mulighed for at opdatere din iPhone direkte fra iPhonen via Wi-Fi.

Når din iPhone er opdateret, vil du fremover ikke skulle tilslutte den iTunes for at opdatere den, dette kan den klare helt automatisk næsten, efter den har fået en nyere opdatering hvor dette er blevet implementeret:

 

Når du skal installere den nye opdatering trykker du bare på Indstillinger, Generelt og softwareopdatering.

Er du i tvivl om der er en software opdatering kan du altid gå ind i softwareopdatering og tjekke dette.

Bemærk, at det anbefales at din iPhone er tilsluttet et trådløst netværk og strøm kabel, når du opdatere den. På denne måde går det hurtigere og da nogle af opdateringerne kan være ganske tunge at downloade slipper du også for en stor ekstraregning på dit mobilabonnement.

Har du brug for hjælp?

Stil dit spørgsmål og få hurtigt svar på hvordan du opdaterer din iPhone i kommentarer herunder. Vi har svaret på flere hundrede spørgsmål allerede og vil hellere end gerne hjælpe dig også.