Smart iPhone-holder giver dig frie hænder

Bruger du din iPhone til at se film på, eller for eksempel vise opskrifter i køkkenet, så kan det være virkelig rart med en lille dims til at holde mobilen. Vi har testet en billig én af slagsen. Læs dommen hér.

Det kan godt være, at mange af os i dag har suppleret vores iPhone med en iPad og derfor foretrækker filmfremvisningen på iPadens noget større skærm. Ikke desto mindre har vi oftere mobilen på os og derfor har du måske også oplevet mange tilfælde, hvor du godt lige kunne have brugt en holder til støtte af iPhonen.

Jeg er personligt rigtig glad for at tage min iPhone med i køkkenet, hvis jeg har fundet en god opskrift på nettet der skal afprøves. Med mindre jeg ved, at det er en opskrift jeg vil lave igen, er det lidt et papirspild at printe den ud med det samme. Desværre er det ikke altid videre praktisk at stå bøjet ind over ens mobil, mens man jonglerer med ingredienser i den ene hånd og grydeskeer i den anden.

iPlunge iPhone-holder

Derfor var jeg stærkt begejstret, da jeg skulle teste en lille, billig holder til iPhones: iPlunge. Ville den kunne agere en god støtte til min mobil, så jeg kunne få hænderne fri og samtidig nemt se skærmen?

 

Spar penge med vores prisoversigter – Iphone 5Iphone 5s og Iphone 5c.

 

iPlunge holder hvad den lover

Da jeg modtog pakken med den lille holder – som du kan se fuldstændig ligner en mini-svupper kendt fra badeværelset – var jeg dog lidt skeptisk. Kunne den virkelig være i stand til at holde min iPhone stabilt?

Det korte svar er: ja, det kan den. iPlunge er ikke en ny opfindelse som mobilholder – den har faktisk nogle år på bagen, men det gør den ikke mindre anvendelig. I øvrigt kan den sagtens anvendes til de nye iPhones, selvom den på billedet er af ældre dato.

Du monterer den som en almindelig lille sugekop på bagsiden af din iPhone og så kan du ellers stille den på bordet og se den seneste YouTube-video, tjekke en opskrift, gennemse dine billeder, eller hvad du nu har lyst til uden at holde din mobil. iPlunge udgør en stabil støtte, selvom den er lille af format og er udformet som en klassisk svupper. Den fungerer – som billedet viser – både oprejst og liggende.

Koster ikke meget

Der findes mange holdere til iPhones, der gør et lige så udmærket arbejde, men koster langt mere. Jeg fandt iPlunge til 65 kr. og det kan ikke siges at være mange penge for den holdbare og sjove, lille sag.

Er du selv blevet nysgerrig efter at se nærmere på iPlunge, så find den hér:

Du kan købe iPlunge iPhone-holder for 65 kr. hos Coolstuff.dk

Hvad er dine erfaringer med iPhone-holdere – synes du de virker efter hensigten? Skriv en kommentar i feltet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.