Den ultimative liste over populært iPhone tilbehør alle iPhone ejere bør kende til

Som ny iPhone ejer kan du godt blive forvirret over hvor meget forskelligt iPhone tilbehør, der faktisk findes. Du kan stort set finde hvilket, som helst stykke iPhone tilbehør, som du kan tænke dig til.

Med dette store udvalg af iPhone tilbehør er det svært at finde frem til hvad der faktisk er nødvendigt og hvad i sidste ende ikke er nødvendigt alligevel.

Selvom vi alle godt kan lide at købe nyt udstyr, så er det nu vigtigst, at du køber det tilbehør, som kan hjælpe dig mest til at starte med.

For at hjælpe dig med at finde det iPhone tilbehør, som vi mener er vigtigst for dig, som ny iPhone bruger eller hvis du bare er ude efter inspiration til hvad du kan købe af forskelligt tilbehør.

Husk beskyttelsesfilm: Det redder iPhone skærme

Beskyttelsesfilm er en af de mest essentielle former for beskyttelse til din iPhone. Selvom iPhonen er en af de mobiltelefoner, som er bedst til at undgå ridser i skærmen, så ødelægger det virkelig følelsen af at have en iPhone, hvis der er en lang ridse i skærmen.

Beskyttelsesfilm er et meget tyndt stykke plastik, som du klistrer ovenpå din iPhone skærm. Denne form for iPhone tilbehør fungerer, som beskyttelse mellem skærmen og din nøgler, mønter, hvis du taber den og mange andre ting.

Når du første sætter beskyttelsesfilmen på din iPhone kan du overhovedet ikke ane, at det er der. Kun hvis du kigger meget forsigtigt vil du kunne se, at beskyttelsesfilmen er påsat.

Jeg anbefaler, at du renser din iPhone skærm inden du påsætter beskyttelsesfilmen og lader den tørre grundigt for at sikre maksimal klisterkraft.

Hvilket beskyttelsesfilm skal jeg købe?

Det er vigtigt at købe beskyttelsesfilm, der ikke bare går i stykker med det samme og kan holde i lang tid. Det sidste du ønsker er at have et stykke beskyttelsesfilm, der flagrer lidt i hjørnerne.

Til iPhone 5 anbefaler vi ét af disse to muligheder:

Almindeligt beskyttelsesfilm

Dette er bare almindeligt beskyttelsesfilm og du får 3 stk. for 99 kr. hos iPhoneGadget.dk.

Beskyttelsesfilm til skærm og bagside

iPhone 5 er dog lidt speciel i og med bagcoveret ikke er helt lige så stærkt, som det tidligere har været på iPhone 3 og 4.

Er du meget påpasselig med din iPhone 5 og ønsker ikke at gemme den i et cover, så kan du med fordel købe en beskyttelsesfilm pakke, som giver dig ét styk film til forsiden og ét styk til bagsiden.

Det kan bl.a. købes hos iPhoneGadget.dk for 129 kr.

Ekstra oplader til din iPhone

En af de gode former for iPhone tilbehør, som jeg selv har købt er en ekstra oplader til min iPhone. iPhones er ikke just kendt for deres lange batteritid og vi prøver alle at få det meste ud af batteritiden, men det er ikke altid vi har batteri nok.

Med mindre du har hamrende god til at oplade din iPhone hver nat, så får du brug for en oplader på farten.

Jeg har personligt selv en ekstra oplader på mit arbejde, der gør, at jeg let kan lade iPhonen lade op i løbet af dagen.

Jeg kunne ikke umiddelbart finde et sted, der solgte iPhone 5 opladere med både kabel og oplader, men du kan købe det separat bl.a. disse to steder:

Har du en iPhone 4/4S kan du købe en samlet pakke til 159 kr. hos iPhoneGadget.dk

Adapter til det nye iPhone 5 lightning stik

Har du tidligere haft en iPhone 3GS eller 4/4S så har du helt sikkert noget iPhone tilbehør, som du ikke kan bruge efter du har opgraderet til iPhone 5.

Hvis du sidder med et par opladere, der bruger det gamle iPhone stik kan du med fordel købe en lightning adapter til samlingen og slippe for at udskifte alle dine gamle ladere eller kabler:

Fås bl.a. hos iPhoneGadget.dk til 169 kr.

Vær opmærksom på, at de ikke duer til at overføre lyd, men kun data / opladning.

iPhone Cover

Et iPhone cover kommer i mange forskellige formater og er et af det mest udbredte former for iPhone tilbehør. Der er både store, små, elegante, sjov, metal, plastik, silikone og så er der dem, som næsten kan blive kørt over af en tank uden at gå i stykker.

Når du skal vælge et iPhone cover til dig er det vigtigt, at det passer til dit behov. En typisk forskel på hvilket iPhone cover du har brug for er hvorvidt du har din iPhone i din taske eller i din lomme.

Vi har tidligere lavet en top 10 over iPhone 5 covers og top 10 over iPhone 4S covers, så du kan få noget inspiration til hvilke covers du kan købe.

iPhone cover til din taske

Hvis du typisk bare lægger din iPhone i din taske vil du skulle have brug for lidt mere beskyttelse end de helt små covers. Selvom din iPhone er udmærket beskyttet i en taske, så kan det ofte ske, at der kommer et par mønter ned i samme lomme eller at tasken bliver flyttet lidt for hårdt en gang i mellem.

Dette kræver derfor et mere stødabsorberende og all-around iPhone cover.

Personligt synes jeg rigtig godt om dette Casella Læder iPhone 5 case, som giver rigtig god beskyttelse og adskillige funktioner:

Top 10 iPhone 5 covers Apple iPhone 5 Casella Leather Case

Casella Leather Case er set til 179,- hos GearSpot.dk

iPhone cover til din lomme

Hvis du tilgengæld typisk lægger din iPhone i din lomme vil du have bedre nytte af et cover, som ikke fylder så meget. Det kan være besværligt at tage din iPhone ud af din lomme, når den har et case, som fx Casella ovenfor.

Personligt ville jeg derfor gå med et silikone cover, der giver fornuftig beskyttelse mod stød og fuld beskyttelse mod ridser på bagcoveret:

Top 10 iPhone 5 covers iShell Original (iPhone 5 - sort)

iShell Original er set til 169,- hos iPhoneGadget.dk

Sportsarmbånd

 

Er du aktiv i træningscentret eller nyder du en tur ude i det fri, så har du brug for et sportsarmbånd til din iPhone. Der findes rigtig mange gode iPhone Apps til din træning og det ville være synd og skam, hvis du ikke udnyttede din iPhone fuldt ud til dette formål pga. manglende tilbehør.

Med et sportsarmbånd kan du sætte iPhonen direkte på din arm, så den ikke hiver i dine bukser og du behøver ikke være bange for, at den falder nogle steder.

Et sportsarmbånd til iPhone fungerer på samme tid, som et cover og de bedste af slagsen kan beskytte din iPhone mod regn og andet vejr.

Der er mange forskellige slags sportsarmbånd, så vi har samlet 3 forskellige versioner i 3 forskellige prisklasser:

iPhone 5 sportsarmbånd:

Sportsarmbånd fra InCase i høj kvalitet. InCase er et kendt mærke indenfor iPhone tilbehør og dette sportsarmbånd har vores varmeste anbefaling, hvis du gerne vil have et sportsarmbånd i høj kvalitet.

Det er svedafvisende, åndbart og du kan bestyre din iPhone igennem skærmafdækningen.

Du kan bl.a. købe InCase sportsarmbåndet på gearspot.dk til 299 kr.

Et betydeligt billigere valg er sportsarmbåndet fra IDEAL, som også ser ud til at være god kvalitet, men vi har desværre ikke selv prøvet det endnu.

IDEAL sportsarmbåndet kan købes hos iPhoneGadget.dk til 179 kr.

Til sidst har vi fundet et rigtig billigt sportsarmbånd. Der er tale om et generisk mærke, som er fint, hvis du ikke har planer om at bruge det særlig meget eller bare vil teste og se om det er noget for dig.

iPhone 4/4S sportsarmbånd:

De samme sportsarmbånd findes skam også til iPhone 4/4S med den ene undtagelse af det helt billige sportsarmbånd fra iCovers.dk.

Bilholder (og evt. biloplader)

Er du ligesom mig og kan godt lide at bruge din iPhone i bilen, så kan du næsten ikke komme udenom en bilholder. I lang tid lagde jeg bare min iPhone på sædet ved siden af mig og havde på den måde ikke behov for en bilholder.

Én dag kørte jeg i min brors bil og han havde en bilholder, hvor jeg bare satte den i og så fungerede den både, som GPS og det var bare langt mere behageligt.

Lige siden da har et af mine yndlingsformer for tilbehør været en bilholder til min iPhone og jeg kunne ikke drømme om at lade være. Især nu hvor jeg har en datter på vej er det vigtigt, at jeg holder fokus på min kørsel. Det hjælper en bilholder rigtig meget til.

Du kan få forskellige slags bilholdere og de kommer i forskellige ”nørdegrader”:

Anbefalinger indenfor iPhone 5 bilholdere

Den mest udbredte bilholder er en ganske almindelig holder du kan sætte i vinduet eller på instrumentbrættet. Det gælder om ikke at købe den allerbilligste du kan finde, men i stedet betale lidt ekstra.

De billige bilholdere kan godt finde på at falde af midt i kørslen, hvis du ikke har taget den af og på i et stykke tid. Det kan være uheldigt, hvis din iPhone falder ned ved pedalerne eller gør dig forskrækket under kørslen.

Et fornuftigt valg er denne bilholder fra iPhoneGadget.dk, der kan købes til 219 kr. Det fungerer både til iPhone 5, 4/4S og 3GS.

Husk en biloplader eller et ekstra USB kabel

Køb i sammenhæg med en biloplader hos iPhoneGadget.dk til 169 kr. eller hvis din bil har USB adgang, så køb et ekstra USB kabel til at have i bilen hos iPhoneGadget.dk til 139 kr.

Hvad et dit favorit iPhone tilbehør?

Vi hører gerne fra dig omkring hvad dit favorit tilbehør til iPhone. Hvad enten det er dyrt, billigt, enkelt eller kompliceret er det altid spændende at høre hvad andre iPhone ejere har fundet af tilbehør.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.