Hvilke former for iPhone-billadere findes der og hvilken type er bedst?

Der findes mange forskellige former for bilopladere til iPhone. Vi viser dig de mest almindelige typer og giver et bud på det bedste køb.

Der er ikke noget så irriterende, som når ens iPhone er ved at være faretruende tæt på at løbe tør for strøm og du er langt væk fra et kabel. Det er der især mange, der oplever på deres daglige pendling til og fra arbejde. Det kan en iPhone-billader heldigvis hjælpe dig med: på den måde kan du få opladet din mobil mens du er på farten og risikerer ikke at stå med en sort skærm.

Biloplader iphone

Når man skal oplade sin iphone i bilen så skal man bruge en biloplader til iphone, og her er der heldigvis en masse iphone bilopladere på markedet som både har én og 2 usb indgange så der kan oplades flere mobiltelefoner på én gang. En biloplader til iphone er praktisk når telefonen mangler strøm på farten eller på kør selv ferien, hvor den også kan bruges til tabletten i stedet for.

Er du selv begyndt at overveje indkøbet af en oplader til bilen, kan du se et udvalg af forskellige former for opladere hér og få et bud på et godt køb til prisen.

Det er ikke alle iPhone-billadere vi har haft mulighed for at teste og vi kan derfor ikke stå inde for kvaliteten, men vi har sonderet markedet for en række varianter.

De fleste typer af bilopladere kan fås til både iPhone 5 og 4S, så finder du ikke én til din model herunder, kan du givetvis finde en anden på tilbehørssiderne.

1. 4 in 1 Lightning/30-pin rejsesæt: så behøver I kun købe én biloplader

Lightning er navnet på det nye stik, som iPhone 5 blev udstyret med i efteråret 2012. 30-pin-udgangen havde ellers fungeret som standard i en del år efterhånden til iPhone og iPad. Skiftet til Lightning ærgrede en del folk, fordi de lige pludselig blev nødt til købe ekstra-udstyr, hvis de ville tilslutte deres iPhone 5 (eller iPad Mini, iPad 4 mm.). Mange har nemlig typisk flere opladere: i hjemmet, på kontoret, i bilen, samt diverse dockingstationer/højtalere, hvor Lightning-stikket nu ikke passer til.

Med denne 4 i 1-løsning behøver du dog ikke købe mere end én iPhone-billader. Du kan nemlig synkronisere kablet til både 30-pin og Lightning-udgangen. På den måde kan du bruge opladeren til rigtig mange af dine nye og ældre Apple-enheder på den daglige biltur eller rejsen.

NB: Passer også til iPad Mini, men ikke iPad 4, da output for denne oplader er 5 watt. iPad 4 oplades ved 10 watt.

4 in 1 Lightning/30-pin rejsesæt er set til 149 kr. hos denne forhandler

2. Arkon GPS Car Kit: lækker multifunktion til bilturen

Denne model fungerer ikke blot som oplader for din iPhone. Med Arkon GPS Car Kit får du – mod en højere pris – et produkt der også kan mere end bare at tilføre strøm til din mobil.

Når du har monteret den med sugekoppen på forruden, kan du placere din iPhone 4 eller 4S sikkert i holderen. Den kan både vende lodret eller vandret alt efter hvad der passer dig bedst. Kittet kommer med en indbygget Sirf III GPS-modtager, der forbedrer iPhones indbyggede GPS.

Der er yderligere en integreret bluetooth-forbindelse, som muliggør at du kan anvende din iPhone håndfrit under kørslen, ved hjælp af en højtaler på bagsiden af holderen. Den håndfri installation er noget som mange desværre stadig undlader at anvende, selvom det har været et lovmæssigt krav i flere år.

Herudover kan du naturligvis oplade mobilen mens du kører via det medfølgende kabel.

Arkon GPS Car Kit er set til 799 kr. hos Capida.dk

3. Billader mini med USB-tilslutning: medbring eget USB-kabel

Denne iPhone-billader er af den helt enkle slags: du får blot selve den del, der kommes i bilens cigarettænder for at lade. Du skal altså selv medbringe det korrekte USB-kabel, der passer til netop din iPhone-model.

Billader mini med USB-tilslutning er set til 119 kr. hos denne forhandler.

4. Belkin Dobbelt USB-billader og kabel: flere kan oplade på samme tid

Denne iPhone-billader giver dig, ligesom 4 in 1 Lightning/30-pin rejsesættet, mulighed for både at oplade Apple-enheder med Lightning og 30-pin-udgang. Du kan altså tilslutte hele to iPhones på samme tid, da der er to USB-udgange.

På Gearspots hjemmeside står der ikke hvor mange watt-udgang der er, men de har listet, at den også kan anvendes til iPad 2- og 3-versionerne. De oplades med 10 watt, så den bør kunne klare dem. Ellers kan du jo altid tilslutte dem – er det kun 5 watt, tager det blot noget længere tid at oplade.

Belkin Dobbelt USB-billader og kabel er set til 249 kr. hos denne forhandler

Vi håber du har fået et større indblik i, hvilke former for bilopladere der findes. Der er naturligvis mange, mange flere end de viste, men typemæssigt dækker de ganske godt udbuddet.

Til slut lovede vi at komme med vores bud på den bedste iPhone-billader. Hér falder valgt på 4 in 1 Lightning/30-pin rejsesættet (den første på listen). Den kan synkroniseres til både nye og gamle Apple-enheder, der er medfølgende kabel og sammenlagt synes vi, den udbydes til en god pris for denne kombinationsoplader.

Vi anbefaler: 4 in 1 Lightning/30-pin rejsesæt er set til 179 kr. hos Capida.dk

Læs også vores artikel om iPhone 11 covers og beskyttelse

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.