iPhone 6 løbearmbånd – Her er de bedste modeller

Hvis du dyrker meget motion, kan det være, du har prøvet at løbe med din iPhone i hånden eller i lommen. Det er ikke ligefrem den mest praktiske løsning. Derfor kan det være klogt at investere i et iPhone 6 løbearmbånd, så du altid kan tilgå din mobil, selvom du er i gang med en god og hård omgang træning.

Man kan jo aldrig vide, hvornår man får et vigtigt opkald, og så er det jo rart, at have den lige ved hånden under hele træningen. På den måde bliver det også langt nemmere for dig at tjekke Endomondo ud eller at skifte musik under dine træningspas.

Leder du efter iPhone 6 covers? Læs mere her

Griffin-Adidas-Armband-for-iPhone-6-Black-Red-12012015-01-pHer bliver du præsenteret for syv af de fedeste løbearmbånd til iPhone 6 på markedet. Så kan du selv vælge hvilket et af dem, du vil have på din arm, når du skal i gang med at træne igen.

iPhone 6 Sport Gym Armbånd – Se det her

Er du på jagt efter et godt, solidt og frem for alt billigt armbånd til din iPhone 6, er det en god ide at kigge nærmere på dette Sport Gym Armbånd. Her får du nemlig lige det, du har brug for til din mobil, når du skal ud og løbe en tur.

Foruden et lækkert sort design er der også plads til din nøgle, hvilket kan være utroligt praktisk, så du ikke skal slæbe hele dit nøglebundt med dig, når du bare skal ud og løbe en tur.

Pris: 79 kroner

iPhone 6 iGadgitz Anti-Slip Sports Jogging Armbånd – Se det her

En anden mulighed kan også være dette Anti-Slip Sports armbånd fra iGadgitz. Det er lavet af neopren, iPhone-6-iGadgitz-Anti-Slip-Sports-Jogging-Armband-Black-29092014-2-pog det er også udstyret med et refleksbånd, så du er til at se, når mørket falder på. Her er der også plads til hoveddørsnøglen, så du kan have den med dig.

Hvis du vælger dette armbånd, kan du også glæde dig over, at touchskærmen er fuld tilgængelig og brugbar, selvom det er i armbåndet. På den måde skal du ikke have mobilen op for at kunne besvare et eventuelt opkald. Det er smart.

Pris: 109 kroner


iPhone 6 Puro Løbearmbånd –
Se det her

Vil du gerne have din mobil til at sidde på håndledet og ikke omkring overarmen, kan du vælge dette Puro løbearmbånd, der er lavet af et svedabsorberende materiale, som gør det behageligt at have på under en intensiv omgang træning.

Puro-Running-Wristband-for-iPhone-6-Black-18092014-001-pPlaceringen omkring håndledet gør det dog ikke så venligt over for høretelefoner. Så hvis du hører musik under din træning, er det nok ikke dette armbånd, du skal vælge. Dette armbånd er bedre egnet til dig, der tit skal kigge på din mobil i forbindelse med dit træningspas.

Pris: 127 kroner

iPhone 6 Belkin Sport-Fit Armbånd – Se det her

Vil du have et mere elegant armbånd til at kunne holde din iPhone i, mens du træner, kan det være noget for dig at købe et Belkin Sport-Fit armbånd. Her får du et stilet sort design, som både er behageligt og nemt at have på.

Dette armbånd er også mulig at vaske, hvilket er ret lækkert, så man nemt kan få det frisket op til næste gang, man skal ud på landevejen. Materialet er let og åndbart, og det er designet så let og ligetil, så man næsten ikke lægger mærke til, man har det på, mens man træner. Sådan skal et iPhone 6 armbånd være.

Pris: 149 kroner

iPhone-6-Sandberg-Sport-Armband-Black-06072015-1-piPhone 6 Sandberg Sport Armbånd – Se det her

Er du ligeglad med de øvrige funktioner et armbånd kan have, og skal det bare være så minimalistisk som overhovedet muligt, kan du også kaste dine penge efter dette Sandberg Sport Armbånd. Her er der ikke så meget pjat. Det er bare på med armbåndet og så derudaf.

Her får din mobil den perfekte beskyttelse mod ridser og andre skader, mens du træner. Så det kan anbefales til dig, der ikke vil skabe den store opmærksomhed, når du trækker i løbeskoene, men som derimod bare gerne vil være stilet og elegant.

Pris: 189 kroner

iPhone 6 Incipio Performance Armbånd – Se det her

Hvis du vil have et svedtransporterende armbånd, der er perfekt til en hård omgang træning, hvor sveden hagler af dig, skal du smide dine penge efter det Incipio Performance armbånd til din iPhone 6. Her får du meget for pengene, og designet er virkelig gjort sporty på den fede måde.

Her får du også praktiske lommer med til eksempelvis din nøgle, og armbåndet kan maskinvaskes. En god løsning til den hyppige træningsentusiast.

Pris: 199 kroner

iPhone 6 Griffin Adidas Armbånd – Se det her

Det sidste armbånd er dette Griffin Adidas armbånd, som er i den lidt dyre ende af skalaen. Det er til overarmen, lavet i nylon og har et stærkt cover over skærmen, så det ikke bliver ridset.

Her skal du ikke bekymre dig om at miste adgangen til at sætte dit stik i fra høretelefonerne, da den er placeret strategisk fra producentens side.

Pris: 239 kroner

Leave a Reply

Your email address will not be published.