iPhone 6 docking stationer – Se de bedste 7

Når man sidder på et kontor, enten derhjemme eller ude i byen, kan det være rart at have en docking station til sin iPhone. Der findes flere forskellige typer docking stationer. De fleste kan blot lade din smartphone op, men der findes også modeller, der har indbyggede højtalere, hvilket gør det muligt for dig at få skruet ekstra højt op for musikken på din telefon.

Læs også: iPhone 6 covers

Det er også mulig at finde docking stationer, der kan bruges til flere forskellige enheder på én gang. På den måde kan du både få ladt din iPhone 6 og din tablet op på samme tid, mens der måske også er plads til kollegaernes enheder.

Her vil du blive præsenteret for et bredt udvalg af iPhone 6 docking stationer, som vil passe perfekt ind på kontoret eller sågar i hjemmet, hvis iPhone dockdu gerne vil have et fast sted at kunne sætte din mobil til at lade op. På den måde slipper man også for hele tiden at skulle lede efter sit opladerkabel, da man her blot sætter mobilen i stationen, hvorefter den går i gang med at lade op.


Itian A11 Opladerstation –
Se den her

Den første docking station er denne Itian A11. Det er en af de billigste docking stationer på markedet, der er kompatibel med en iPhone 6. Den er smart til dig, der også har et Apple Watch, og som gerne vil kunne oplade begge ting samtidig.

Denne opladerstation er lille, enkel og hvid i et elegant design, og den ser rigtig godt ud på langt de fleste skriveborde. Det er også muligt at have sin iPad til opladning her, men så kan man ikke have nogle af de andre enheder sat til på samme tid.

Pris: 189 kroner

iPhone docking station

Universal Dual-USB Power Bank & Sammenklappeligt stativ – Se den her

Denne model er lidt anderledes, og det kan vel egentlig også diskuteres, om den går ind under det at være en rigtig docking station. Dette er en powerbank med et stativ, hvilket gør den lidt mere stationær i forhold til en almindelig powerbank.

Her får du to USB indgange, så den kræver kabler for at kunne bruges. Der medfølger dog et enkelt kabel med, når du køber denne model. Sidst, men ikke mindst, er der også en indbygget LED lommelygte i powerbanken, hvis du skulle få brug for det.

Pris: 299 kroner

iPhone 6 Belkin Docking Station – Se den her

Vil du have en meget mere elegant docking station, og er du eksempelvis glad for det grå aluminiumsdesign, som Apple er kendt for fra bl.a. deres iPads og Mac computere, kan det være, denne Belkin docking station er noget for dig.

Her får du en enkel docking station med et enkelt output, hvor du kan oplade din iPhone 6. Den er utrolig lækker, og ved at have den stående på dit skrivebord, er det nemt lige at sætte mobilen til at lade op, når du møder ind på kontoret.

Pris: 309 kroner

iPhone 6 docking stationOzaki O!TOOL Dockingstation – Se den her

For næsten samme pris som den forrige, kan du også vælge at investere i denne Ozaki O!TOOL Dockingstation, som er kompatibel med alle modeller iPhone 5 og op til iPhone 6 Plus.

Det specielle ved netop denne iPhone 6 docking station er, at den også har en akustisk forstærker indbygget, hvilket forstærker din musik med op til 13dB.

Pris: 329 kroner

Belkin Powerhouse Dobbelt Lightning Dockingstation – Se den her

Er du vild med det design, som den første Belkin docking station havde, kan det være, du også er vild med denne udgave. Det er en forvokset udgave, der lige har fået tilføjet plads til en iPad også.

iPhone dock 2Den er lige så lækker som lillebroderen, da designet er nogenlunde det samme. Denne her er blot udstyret med opladerstationer til både en iPhone og en iPad. Bemærk at vi her springer lidt i pris.

Pris: 699 kroner


All-Dock 4-Ports Universal Opladerstation –
Se den her


Med plads til to tablets og to smartphones p
å en gang, kan denne opladerstation virkelig sætte power i dine enheder. Den er oplagt til kontoret, hvor der er flere forskellige mærker af elektronik.iPhone dock 4

Denne model er nemlig universal, hvilket gør det muligt at oplade andet end din iPhone 6 og iPad, hvis dine kollegaer nu skulle være udstyret med andre mærker.

Pris: 769 kroner

Kanex Sydney 4-Port Opladerstation – Se den her


Den sidste docking station, vi kommer til at kigge n
ærmere på her, er denne Kanex Sydney model. En mere innovativ og kreativ udgave af en docking station, der, ligesom All-Dock modellen, også har plads til fire enheder på en gang.

Designet gør også, at du kan oplade øvrige enheder end Apple produkter, hvilket igen er smart på et større kontor eller i hjemmet med flere forskellige mærker i husstanden.

Pris: 899 kroneriPhone dock 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.