iPad holder – Gør det nemt at læse bøger og se film

Det med at sidde i sofaen og se en god film eller at ligge på en drømmestol ved poolkanten og bladre igennem en spændende bog er noget, vi alle sammen kan nyde. Men tiderne skifter, og som tiden går, er der flere og flere, der vælger at nyde deres film eller bøger på deres iPad. Den er langt nemmere at tage med sig, og man slipper eksempelvis for at skulle holde styr på siderne i bogen i blæsevejr, hvilket jo kan være en fordel, hvis man er en tur på stranden.

Og med en iPad holder bliver det endnu nemmere at benytte sig af sin iPad, mens man samtidig laver andre ting. På en lang biltur kan det eksempelvis være irriterende at skulle sidde og kede sig i flere timer på bagsædet, og her er en iPad et godt underholdningsværktøj. Dog kan man let blive træt af at skulle sidde og holde den under hele turen – et problem som holderen løser. Man kan også finde iPad holdere til bordet, så du kan spise aftensmad uden at skulle holde pause i din spændende krimi.

iPad holderiPad holder til bord

Selvom der er mange, der vælger at sidde sammen med familien rundt om spisebordet og nyde aftensmaden, er det jo ikke altid, man lige får dineret samtidig med resten i husstanden. Og nyder man sin aftensmad et andet sted end ved fjernsynet, kan det jo være oplagt med en iPad holder til bordet, så man enten kan se videre på sin serie på Netflix eller læse videre i den e-bog, man har hentet ned på sin iPad.

Den gør det også nemmere at få underholdningen med til bordet under andre aktiviteter. Kan I som par eller familie eksempelvis godt lide at spille brætspil, og skal der være lidt baggrundsmusik eller måske bare et fjernsynsprogram, der kører samtidig med, kan en iPad holder på bordet også være til hjælp.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/arkon-tab802-heavy-duty-128087p.html

http://www.mytrendyphone.dk/shop/kanex-universal-foldable-162547p.html

iPad holder til bil

iPad holde til BilI bilen er der ofte ikke meget at lave, hvis man sidder på et af passagersæderne. Og skal man ud på en længere køretur, ville det jo ikke gøre noget, hvis man kunne lade sig underholde af en bog eller en film, medmindre man er en af de uheldige, der har det med at døje med køresyge.

Er du ikke det, og har du allerede en iPad, bør du kigge nærmere på at få en holder til bilen, så du ikke skal få krampe i dine arme på den fire timer lange køretur til familien i Nordjylland.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/vogels-tms-1050-164372p.html

http://www.mytrendyphone.dk/shop/2-i-1-multifunktionel-106699p.html

iPad holder til nakkestøtte

iPad holder nakkestøtte1Med en iPad holder bliver det også nemmere at underholde børnene på en lang køretur igennem landet. Og gider du ikke at høre på Postmand Per under hele turen, er det jo bare med at udstyre dem med et headset, så de kan sætte det i iPaden.

Man kan nemt finde en iPad holder til nakkestøtten, hvilket jo er praktisk, da børnene som oftest er placeret på bilens bagsæder. En iPad holder til børn skal dog gerne kunne holde til noget, da man jo aldrig kan være sikker på, hvor godt de behandler udstyret.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/nakkestoette-bilholder-96394p.html

http://www.mytrendyphone.dk/shop/goobay-universal-tablet-84900p.html

iPad holder mellem sæder

iPad holder nakkestøtteHar du mere end et barn med i bilen, og er de kunudstyret med en enkelt iPad, kan det jo let ende i uroligheder, da de formodentlig kommer til at toppes om, hvem der har ret til at kigge på den.

Den udfordring kan løses med en iPad holder, der kan monteres imellem sæderne. På den måde kan du nemt placerer jeres iPad således, at alle tre bagsæder har mulighed for at kigge med på skærmen.

Og hvis I stadig ikke har lyst til at lytte med oppe foran, kan man nemt finde gadgets, der gør det muligt at sætte flere headsets i på en gang. På den måde kan de alle sammen sidde med hver sit headset og lytte med på den samme tegnefilm. Det er smart.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/arkon-ipm3-rshm3-bilholder-127968p.html

iPad holder til cykel

Er du glad for at cykle, og vil du gerne kunne tage underholdningen med dig, når du sætter dig op den tohjulede, så kan det også lade sig gøre at få en iPad holder til cyklen. Dog anbefales det, at du nøjes med at spænde den på træningscyklen derhjemme.

Sætter du det på din træningscykel, er det nemt og ligetil at sætte din iPad fast, og så kan du ellers nyde en god gang træning, som hurtigt er overstået, da du har været godt underholdt under hele sessionen. Man kan finde universelle holdere, der passer til langt de fleste cykler – enkelte af dem kan du finde herunder.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/arkon-sm634-slim-grip-133305p.html

iPad holder til seng

iPad coverPå de dage, hvor det er svært at komme op af sengen, eller hvor du måske bare har underkastet dig en omgang influenza, kan det være rart at have iPaden med sig, da tiden i så fald går lidt hurtigere.

Men når man er syg, er det ikke fedt at skulle brugte kræfter på at holde sin tablet oppe, og derfor kan du også vælge at investere i en iPad holder til sengen. Så kan du ligge og have ondt af dig selv og samtidig få set alle afsnit af Breaking Bad, eller hvilken serie du må være nået til.

Eksempler på holdere:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/universal-rotary-tablet-taske-133455p.html

Der er forskel på kvaliteten

Som med mange andre gadgets er der selvfølgelig også forskel i kvaliteten på de mange iPad holdere på markedet. Der er nogle, der er lavet af tyndt plastik, som nok ikke skal kastes meget rundt, før det går i stykker, og så er der andre, der er lavet af aluminium, der kan holde til lidt mere.

Så er du eksempelvis på jagt efter en iPad holder til børn, er det klart, at det nok er en god ide at investere i en lidt mere robust model, så du ikke skal købe en ny en hver anden uge.

Der findes både enkelte og mere avanceret holdere med flere funktioner. Find ud af, hvad I har brug for hjemme i jeres familie, og hop så på nettet og bestil jeres nye iPad holder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.