Beskyt din iPhone 4/4S med lækkert Royal Republiq cover

Er du på udkig efter et nyt iPhone cover til din 4’er eller 4S? Vi er faldet over et dansk site, der specialiserer sig i kvalitetscovers og sleeves til dine Mac-produkter. Vi har prøvet ét af deres covers og er svært begejstrede for produktet.

Jeg skal med det samme indrømme, at jeg faktisk aldrig tidligere har ejet et beskyttende etui til min iPhone. Det har godt nok flere gange været inde i mine overvejelser at erhverve en bumper eller et cover, for at undgå at stå med en smadret skærm, ridset ramme og andet i den dur. Det sker trods alt for ca. 20% af alle iPhone-ejere – netop fordi de typisk taber den dyre lille sag på et hårdt underlag.

Læs også: Sådan får du en billig iPhone skærmreparation.

iPhone 4 4S cover med mobil i

Alligevel har jeg hver gang opgivet idéen, fordi jeg synes de covers der normalt sælges er for kedelige og mange ligner til forveksling hinanden i stil. Det er måske lidt groft sagt, men iPhone cover-området har traditionelt ikke været kendt for designmæssige højdespringere eller for den sags skyld lækre kvaliteter.

iPhone 4 4S cover - side til

Derfor blev min interesse vakt, da jeg blev gjort opmærksom på sitet CoverMe.dk, der er startet af to yngre iværksættere. De skulle efter sigende have haft samme holdning til de covers du normalt ser i butikkerne og derfor besluttet sig for at specialisere sig i flot designede og gennemtænkte covers og sleeves til Mac-produkter. Udover et flot ydre skulle produkterne komme i ordentlige, holdbare kvaliteter.

CoverMe efterlader godt indtryk

Det lovede med andre ord godt og indtrykket fra selve hjemmesiden levede op til forventningerne. Mange iPhone/iPad cover-sites har tit et væld af produkter, som kan gøre udvalgsprocessen lidt omstændelig.

CoverMe er derimod overskuelig og flot udført, så helhedsindtrykket lever op til deres ambition om kvalitetsprodukter. Det er selvfølgelig et mere begrænset udvalg de fører, netop for at skille sig ud fra de mange andre cover- og sleeve-forhandlere.

Jeg fandt mig et cover fra mærket Royal RepubliQ til 195 kr. Det blev leveret meget hurtigt og hvis man kan tale om, at webshops lige giver lidt ekstra, så var jeg positivt overrasket over CoverMe. I æsken lå der et lille retro-udseende kort med en sød hilsen og sågar var ens navn skrevet i hånden.

I disse digitale tider var det bare et meget sødt, personligt touch. Derudover var det lille cover pakket pænt ind i beskyttende silkepapir.

Lækkert lædercover til iPhone 4/4S

Selve coveret er udført i halvt kvalitetslæder, halvt bomuldskanvas (foret indeni) og uld tweed. Jeg valgte en orange tweed-farve, men coveret fås i 8 farver og med mønster. Det giver et helt specielt retro look, der bestemt ikke ligner de fleste andre covers jeg har set til iPhones. Alle produkter fra Royal RepubliQ er i øvrigt lavet i hånden og du kan få et tilsvarende cover til at matche din iPad.

Det passer perfekt til min iPhone og allerede efter nogle få dages brug er jeg blevet rigtig glad for det. Frygten for en knust skærm er i hvert fald faldet betragteligt.

Mange andre unikke covers til Mac og iPad

Udover det cover jeg har fået mig, kan du finde mange andre flotte, specielle designs på hjemmesiden. Sleeves og covers fås i så særprægede materialer som kork og merino uld, der er langt fra de typiske gummi- og neoprenholdere, der er blevet så almindelige.

Er du med andre ord på udkig efter unikke covers til dine Mac-produkter, vil vi anbefale du tager et kig på CoverMe.

Har du en ikke en iPhone 4/4S, kan du i stedet tjekke vores anmeldelse af de 10 bedste iPhone 5 covers lige nu.

Læs også: Her de 10 fedeste iPhone 5 covers.

Coveret fra Royal Republiq er venligst udlånt fra CoverMe.dk, hvor du kan købe coveret for 195 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.