Top 10 over fede iPhone 4/4S covers i 2013

Har du overvejet at anskaffe dig et lækkert og beskyttende cover til din iPhone 4 eller 4S? Vi har taget pulsen på 10 lækre covers netop nu. Måske du kan finde dit næste køb på vores liste.

Det er svært at argumentere i mod de indlysende fordele i at erhverve sig et cover til din iPhone 4S. Mobilen er med os næsten overalt og har trods alt en temmelig høj anskaffelsespris. De  fleste vil derfor være ret kede af at stå med en smadret iPhone-skærm, fordi de er kommet til at tabe den på asfalten.

Læs også: Sådan får du en billig iPhone-skærmreparation.

Jeg har personligt selv været næsten 1 år om at anskaffe mig et fikst, lille cover til min iPhone 4S, men efter jeg endelig fik taget mig sammen til at købe ét, har jeg bestemt ikke fortrudt det. Det er en rar følelse at vide, at ens dyrebare iPhone 4S er pakket godt ind. I mit iPhone cover-tilfælde: i et retropræget læder- og tweedlook.

Læs også: Beskyt din iPhone 4/4S med lækkert Royal Republiq cover

Nu vi taler om materialevalget til dit iPhone 4/4S cover, så er det da også værd at nævne, at rigtig mange vælger at få et cover for at gøre deres iPhone 4/4S meget mere personlig og individuel i udtrykket – og altså ikke kun for at beskytte skærm og bagbeklædning mod vand, snavs og ridser.

Lige meget hvad din grund til at kigge efter et iPhone 4/4S cover er, kan du se vores bud på 10 lækre, sjove og flotte iPhone 4/4S covers lige nu. Som bekendt er iPhone 4 og 4S ens i størrelse og du kan derfor bruge den samme type cover uanset hvilken model du har.

Top 10 liste over iPhone 4/4S covers

iPhoneluppen.dk’s liste over iPhone 4/4S covers er baseret på vores egne bedømmelser og er derfor ikke nogen objektiv, udtømmende Top 10-liste. Det er heller ikke alle covers vi selv har haft mulighed for at afprøve og derfor kan vi ikke garantere kvaliteten af de bedømte covers.

Vi har dog prøvet at finde et bredt udvalg indenfor de mange forskellige typer covers der findes på markedet i dag. Alle de viste covers beskytter på forskellig facon mod slid på telefonens ydre. I visse tilfælde kan du med fordel købe en ekstra gennemsigtig beskyttelsesfilm til skærmen.

1) Apollo-cover: udført i slidstærkt aluminium

Apollo-coveret er udført i et meget holdbart aluminiumsmateriale. Vi kan godt lide det enkle design (specielt i den klassiske, rolige blå farve), der yder en god beskyttelse af din iPhone.

Husk dog at tilføje en tynd beskyttelsesfilm, hvis du også vil sikre selve skærmen. Fås også i sølv, grå og sort.

 

Apollo-cover til iPhone 4/4S

Apollo er set til 199 kr. hos Gearspot.dk.


2) Aryca Waterproof: så er du klar til sommer og strand

Godt nok er sommeren ikke lige om døren, men der er intet galt i at være i god tid. Med dette vandtætte cover til din iPhone 4 eller 4S, kan du roligt have din mobil med ved stranden, poolen eller andre steder, hvor du kan risikere at sprøjte vand på din iPhone.

Det er hurtigt monteret og beskytter effektivt mod vandskader. Du kan sagtens bruge din iPhone imens, da overfladen er af gummi/silikone og derfor lader dig anvende touchskærmen som altid.

Aryca Waterproof-cover til iPhone 4/4S

Aryca Waterproof er set til 299 kr. hos iPhonegadget.dk


3) iPhone 4S Cover med indbygget kreditkortholder

Hér er vi ovre i kategorien for de mere funktionelle covers, da dette iPhone 4S cover ikke blot sørger for at beskytte mod ridser, men også har plads til hele 2 kreditkort samtidig.

Det kan være ganske smart, hvis du ikke gider at have din store pung eller taske med rundt, men gerne vil have mulighed for at betale
Cover med kreditkortholder til iPhone 4/4S

Coveret med plads til kreditkort er set til 94 kr. (før 189 kr.) hos Gearspot.dk


4) iShell Classic: klik din iPhone 4S sikkert på plads

Dette cover er lavet i Korea og skulle efter sigende være i bedre kvalitet end mange af de covers vi er vant til at få fra Kina. Det kan der muligvis være noget om.

Coveret hér er i en frisk gul farve – så er du i hvert fald sikker på at kunne finde det – men du kan sagtens købe andre farver. Det er fremstillet i polycarbonat og din iPhone bliver let sat på plads i coveret.
iShell Classic-cover til iPhone 4/4S

iShell Classic er set til 90 kr. (før 179 kr.) hos Gearspot.dk


5) Puro Silicon: hvis du foretrækker et mere neutralt cover

Nogle gange kan det være rart bare at have et meget neutralt, enkelt og stilfuldt cover, der ikke skaber så meget opmærksom, men bare gør det det skal.

Sådan et cover er dette silikone-cover i et gennemsigtigt look.
Puro Silicon-cover til iPhone 4/4S

Puro Silicon er set til 169 kr. hos iPhonegadget.dk.


6) PURO Bumper Fluorescent: beskyt rammen mod ridser

Her er vi ovre i området for de såkaldte bumpers. De blev især populære, da iPhone 4 blev sendt på gaden og kort tid efter introduktionen fik stor kritik for at have antenneproblemer, hvis man holdt et bestemt sted på aluminiumsrammen.

Købet af en bumper afhjælper det problem. Har du en iPhone 4S og ingen problemer med antennen, kan du selvfølgelig også godt investere i en bumper.

Læs også: 4 tips til at forbedre antennen på iPhone 4.
PURO Bumper Fluorescent-cover til iPhone 4/4S

PURO Bumper Fluorescent er set til 189 kr. hos Gearspot.dk. (fås i mange farver)


7) Carbon Flip: få dig et lækkert cover i øko-læder

Om det er fordi, der er flere kvinder som går op i økologi, skal vi lade være usagte, men faktum er, at coveret Carbon Flip, er udført i øko-læder og kun fås i pink, som i hvert fald traditionelt har appelleret mere til den kvindelige del af befolkningen.

Det beskytter til gengæld godt og har udskæringer til alle knapper og porte. Flot ser det ud!
Carbon Flip-cover til iPhone 4/4S

Carbon Flip er set til 189 kr. hos Gearspot.dk.


8) Ferrari GT Modena Leather Cover: til den ekstra kvalitetsbevidste

Hvis du er til hurtige biler og god kvalitet, er dette cover måske noget for dig. Det er skabt i et godt lædermateriale og inspirationen er hentet fra Gran Turismo-modellerne.

Vi synes selv dette fine mørkerøde cover er stilfuldt, men du kan også sagtens købe coveret i sort, hvis du foretrækker det mere neutralt.
Ferrari GT Modena Leather Cover-cover til iPhone 4/4S

Ferrari GT Modena Leather Cover er set til 269 kr. hos iPhonegadget.dk.


9) Forest Style: grønt er godt for øjnene

Savner du noget grønt at se på i dagligdagen, er dette måske coveret for dig. Vi kunne i hvert fald ikke lade være med at falde for det smukke skovmotiv, som gør en lille teknisk ting lidt mere naturlig at se på.

Under området for iPhone covers med motiver er der i øvrigt næsten ingen grænser for fantasien. Er du ikke til dette skov-tema, kan du få covers med alt fra sport til flag og meget, meget mere.
Forest Style-cover til iPhone 4/4S

Forest Style er set til 149 kr. hos iPhonegadget.dk.


10) Design dit eget iPhone 4S cover

Når vi taler om de fedeste covers til din iPhone, kan vi ikke komme udenom, at det er meget populært at designe dit helt eget personlige udtryk og cover.

Rigtig mange hjemmesider tilbyder dig i dag muligheden for selv at være kreativ, enten med mønstre, collage eller dit eget personlige billede.

Design dit eget cover til iPhone 4/4SDu kan blandt designe dit eget cover hos iPhonegadget.dk. Det koster 199 kr.

Hvilken type cover overvejer du at anskaffe – og er der noget særligt du vil anbefale andre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.